2019. 02. 17., Vasárnap
Donát névnapja

Népirtás! Magyarország haldoklik! (Dr. Polgár Zoltán drámai felszólalása)

Népirtás! Magyarország haldoklik! (Dr. Polgár Zoltán drámai felszólalása)
2018-02-11

- Január 1-től az adóhatóság jogköre bővült! Bármilyen tartozásért elvehető az emberek ingatlana! Akár 1000 Ft-os villanytartozásért az ingatlan elvehető! (...) Fel kell gyorsítani az ingatlanok elvételét, mert kiürült a kassza!

Részletek a 12 perces szónoklatból:
 
 - Egy keresztény országban az embereket mentik. Nem kilakoltatják. (...) Emlékszem arra gyerekkoromból! Mikor mentem a vonaton, autón! Búzamezők! Kukoricamezők! Szarvasmarhák! Lovak! Dolgozó emberek, traktorok! Semmi! Most semmi nincs! Pusztul Magyarország! (...) A jelenlegi kormányzat hadat visel a magyar lakosság ellen! A jelenlegi kormányzat a magyar nép kiirtását folytatja! (...) Január 1-től az adóhatóság jogköre bővült! Bármilyen tartozásért elvehető az emberek ingatlana! Akár 1000 Ft-os villanytartozásért az ingatlan elvehető! (...) Fel kell gyorsítani az ingatlanok elvételét, mert kiürült a kassza! Magyarországnak az adósságállománya négyszerese a 2010-eshez! (...) A Nemzetbiztonsági Hivatalnak Budapesten, egy elrejtett utcában akkora székház épül, hogy Önöknek fogalmuk sincs! És tudják, mit fog ellenőrizni? Internetet, telefont és a lehallgatást. Szeku! Kiépül a magyar Secu! Jó lesz?!

Népirtás! Magyarország haldoklik! (Dr. Polgár Zoltán drámai felszólalása)


(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 7.)

 

Az USA által megsemmisített link:

Szónoklat:
Dr. Polgár Zoltán
(Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza, halhatatlanná vált nemzeti hős)

Operatőr:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
(Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes)
Szendáj Andrea (jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma
Dr. Polgár Zoltán

Music és a HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi:
Sid Modwooder

A filmben érintve (ABC-sorrendben):
Nicolae Ceausescu
(Románia diktátora, a Securitate létrehozója; a román forradalom során feleségével együtt kivégezték)
Gyurcsány Ferenc (a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, korábbi MSZP-s miniszterelnök; sorosista, iszlamizáló bankár)
Müller Tihamér (a Dél-Alföldi Otthonvédők vezetője, a legismertebb jogvédők és otthonvédők egyike)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor háborús bűnös szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik Magyarország lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű tömeggyilkosa, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Varga-Damm Andrea (közismert és a magyar lakosság körében népszerű ügyvéd, számos civil szervezet alapító tagja; Jobbik párt)
Vona Gábor (a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű magyarországi párt elnöke; pártja esztendők óta az egyetlen parlamenti párt, amely a valódi civilek meghívására hajlandó megmozdulni, és az egyetlen parlamenti párt, amely a kilakoltatásoktól a devizaügyekig némileg mozgósítható; az összes többi párt lényegében nem létezik)

Csillag Ösvény Jósda