2019. 09. 18., Szerda
Diána névnapja

Népfélelem, népközöny, önzés és széthúzás (Kanalas András volt pártelnök, otthonvédő) (+Videoriport!)

Népfélelem, népközöny, önzés és széthúzás (Kanalas András volt pártelnök, otthonvédő) (+Videoriport!)
2014-03-09
Keserűen nyilatkozott Kanalas András, az egyik legismertebb személy az otthonvédelemben. Korábban az A Független Magyarok Pártja elnöke, valamint a Koppány Csoport alelnöke volt. Tegnap a budapesti Városligetben adott nekünk interjút.

Nyilatkozik: Kanalas András
Interjú és cikk: Molnár F. Árpád
Interjúoperatőr: Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Sid Modwooder
 
 
Mint azt Kanalas András - aki jelenleg a Független Magyarok Csoportja nevű Facebook-közösség vezetője - a HírArénának a tegnapi, a Hősök terére szervezett tüntetésről és a tapasztalat alapján elmondta:

- ... hogy milyen az összefogás. Hát most is kijött 2-300 ember. Ezzel nem tudunk célt elérni. Tehát szomorú a lelkem, mert tudom azt, hogy ennél többre lennénk képesek. Szomorú vagyok, mert egyszerűen nem vagyunk képesek megvalósítani évek óta azt, amit igazán akarunk. Tehát mi, azok, akik félretettük a pártszemléletet, félretettünk mindent, az összefogásba fektettünk bele, nem vagyunk képesek arra, hogy ezt a népet összehozzuk.

- Én azt álmodtam az éjszaka, hogy megtöltöttük a teret - mondta Kanalas András.

Kanalas Andrásnak talán igaza volt, mert ebben az országban évek óta ugyanazok az arcok láthatók a tüntetéseken, a lakosságért konferenciákon és az otthonvédelemben egyaránt. Ők azok, akik ingyen végzik hazafias kötelességeiket mindenkiért és ők azok, akiket ezért üldöznek, a népi senkik, a nemzet disznójai pedig megugatnak és röfögnek. A 10 millió magyar tenni képes maradéka az, akikről az elmúlt esztendőkben a szobrokat fel lehetne állítani a Hősök terén.

Akik pedig egy ennyire bereklámozott demonstrációra sem képesek eljönni Budapest másfélmillió lakosa közül, amilyen a tegnapi, a nőnapi demonstráció volt, egy olyan szombati napon, amikor szinte hét ágra süt a Nap, talán nem is érdemlik meg, hogy a Hősök terére egyáltalán betegyék a lábukat és egészen biztos, hogy szobrot is legfeljebb a magyarság sírján kaphatnak. Egyetlen egyet, egy közös sírszobrot. Közöset anyjukkal, apjukkal, házastársukkal, gyerekeikkel, unokáikkal, ismerőseikkel és honfitársaikkal. Egy keresztet a nemzet sírján, amelyet eladtak, amiért küzdeni gyávák, pitiánerek, értéktelenek és méltatlanok voltak. A nemzet 10 millió lakosának sírja lehetne az, amely szinte a teljes magyar lakosságot meghatározza, mint semmire sem való, üresen, bambán, holtan és senkiként világra jött és úgy is távozott fogyóeszközök, vágómarhákként terelt és állatként tengődő és állatként megdöglésre teremtetett embercsordák milliói. A fölösleges szaporulat - ahogyan az utóbbi években mondani szokás.

A fölösleges szaporulat...

A Kanalas Andrással készült interjúnkat teljes egészében itt láthatják:
 
 
Filmfelvétel: 2014.03.08.; Városliget, Budapest.
Készült: 2014.03.09.; Budapest, Hungary.
Premier: 2014.03.09.
 
 
Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója és Kanalas András, a Független Magyarok Csoportja vezetője, otthonvédő.
 
Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője és Kanalas András, az A Független Magyarok Pártja (FMP) korábbi elnöke, a Koppány Csoport volt alelnöke.

Csillag Ösvény Jósda