2020. 11. 30., Hétfő
András,Andor névnapja

Nemzetközi felháborodás kíséri Orbánék kishantosi búzamegsemmisítéseit

Nemzetközi felháborodás kíséri Orbánék kishantosi búzamegsemmisítéseit
2014-04-13
Többen halálbüntetésért kiáltanak! Orbán Viktor oligarchái elkezdték megsemmisíteni azt a kishantosi búzamezőt, amelyről két hónap múlva már aratni lehetett volna a búzát. Ezért talán kérhetjük, hogy holnaptól ingyenes legyen a kenyér. Hiszen Orbán és bandája számára mintha semmilyen értéket nem képviselne az egyik legszentebb Bibliai jelkép: a búza és a kenyér. Az Élet kenyere.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

A pár tízezer Ft-os köztartozásért kilakoltatott sok száz vagy sok ezer ember is ott állhatna, hajléktalanként, nyálcsorgatva annál a kishantosi búzamezőnél, amelyet Orbán Viktor oligarchái tegnap hajnalban elkezdtek munkagépekkel megsemmisíteni. A 452 hektáros területen két hónap múlva már aratni lehetett volna a búzát, így azonban az Orbániáda által éhezésre ítélt gyermekek tízezrei, továbbá az utcára dobott családok és hajléktalanná tett idős tömegek csak hűlt helyét nézhetik a 100 milliárdos futballőrült, Orbán Viktor bűnöző haverjainak tömeges élelmiszer-megsemmisítéseire. De legalább - mondhatja akár bármelyik CÖF-ös békamenetes, primitív pénznyelő pártidióta, őrült hazaáruló - az Afrikában éhen haló gyermektömegek és rengeteg éhhalálra ítélt felnőtt talán nem érzik úgy, hogy ezért is halnak éhen, hiszen nem jut el hozzájuk annak híre, mit művel ez a tébolyult kleptokrata őrült, Orbán Viktor az Európai Unió demokratikus sereghajtó államában, bandita Magyarországon.

Kishantos minden kormány alatt szépen működött. A helyi gazdák ugyanis megkapták annak idején a földbérlet jogát, ahol példás és gazdag, környezet- és egészségvédő biogazdaságokat hoztak létre, országos méretű és nemzetközi hírű iskolákkal, gazdálkodási módszerekkel, infrastruktúrával stb. Kishantost érdemesek és profik csinálták. A magyar mintának is számító biogazdálkodás évtizedek óta folyt, amíg nem esett be az Európai Unió kocsmájának ajtaján Orbán Viktor, aki a Kárpát-medence kocsmájának asztala tetejére állva, világ csúfjaként elkezdett dorbézolni és ordítozni, hogy itt minden az övé és bűnöző haverjaié! Mint pl. Hernádi Zsolté, a nemzetközileg körözött, tehát védett bűnözőé.

A nyugatnak és a CÖF békamenetes színvonalánál magasabb rendű magyaroknak ez persze nem tetszett, de hát azért találták ki hazaáruló oligarcháék a Békemenetnek nevezett négylábú Békamenetet, hogy mint a birkák és az ugató kutyák, felvonulhassanak gyűlölködni, mégpedig a külföldi és magyarországi emberjogvédők, szakértők és felelős politikusok ellen. Az értelem ellen és az erkölcs ellen.

Orbán Viktor úgy döntött kétharmados - mind erkölcsi, mind törvény, mind emberjogi, mind gazdasági és becsület szempontjából lecsúszott bégető és békamenetes, négy lábon ugráló - Magyarországában, hogy meg kell semmisíteni a világhírű földművelést és a biogazdálkodás infrastruktúráját, és mindenféle, a földektől távol élő dúsgazdag orbáni idiótákat, bűnözőket, kleptokratákat, banditákat, tehát a Fidesz egész hatalomgyakorlását jellemző békamenetes, sunyi és buta hulladékot és szemetet kell annak helyére behordani. Hiszen miért lenne Európában ekkora bazi nagy gödör (Orbánig Kárpát-medencének hívták), ha nem azért, hogy abba górjuk és hordjuk a világ szemetét, Orbán Viktor legfőbb tanácsadójának vezetésével, Arthur J. Finkelstein irányításával, aki a jelenlegi izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu legfontosabb tanácsadója - a világsajtó számos forrása szerint mind a mai napig a legfontosabb.

Jött is Orbán bolond Békamenete és ugrálva, csaholva, kaffogva, berekegve és ugatva követelt békét Orbán Viktor és bandája hitlerizmus óta nem látott oligarcha, vadkapitalista rablógazdálkodása köztörvényes és mélységesen mély erkölcstelen védelméhez is.

Orbán Viktor Kishantosra borult részeg bűnözői és pártszemete élelmiszer-pusztításainak hírére tiltakozásul, a világszerte Orbán Viktor bűnöző botrányairól és bűnöző, földesúri pártsöpredékéről hírhedtté vált - Orbán előtt mintaértékű - Kishantosra jött megvédeni a környezetet, az élelmiszert és az embert a Greenpeace, a VÉSZ, számos további emberjogvédő, jogvédő, politikai üldözött és kifosztott gazda stb., valamint a média mellett pl. Szél Bernadett, aki a Schiffer András által vezetett Lehet Más a Politika (LMP) társelnöke, országgyűlési képviselő, valamint pl. Szabó Rebeka, aki a Bajnai Gordon által vezetett Együtt-PM országgyűlési képviselője.

Mondani sem kell, hogy Orbán Viktor választott földesurai ezen nagyon felháborodtak, mint azt 800 évvel ezelőtt is tették a feudalista Magyarországon, ahányszor jogtalanul szerzett földjeiken nem rombolhatták és pusztíthatták úgy a népvagyont, ahogyan akarták. Orbán Békamenetes pártszemete ki is hívta a rendőrséget, hogy távolítsák el az önkormányzat kezelésében álló földútról a média egészét, az összes újságíróval és minden párt országgyűlési képviselőjével együtt (természetesen ha fideszest találnak ott, rájuk ez nem vonatkozik), továbbá Ács Sándornét, a Kishantosi VK vezetőjét, valamint a környezetvédőket, a jogvédőket, a gazdákat, az emberjogvédőket stb., stb. A foltfejűségben szenvedő rendőrség végül nem merte eltávolítani a tiltakozókat - na, ez sem gyakori Orbánisztánban(!) -, mivel az utat Orbán elmulasztotta odaajándékozni saját pártszemetének, így az még mindig közterület maradt. A foltfejűségben szenvedő rendőrség pedig ezúttal - láss csodát(!) - nem szegte meg a törvényt!

Ebből is látszik, mennyire szüksége van az EU demokratikus sereghajtójának a kétharmadra, hiszen sok ilyen emberjogi és életvédelmi jog és törvény vár még eltörlésre, amihez ember nem, csupán a Békamenet négylábú őrültjei és brekegő, mekegő, röfögő, ugrabugráló elmebeteg pszichopatái merik nevüket adni.

A foltfejűség egy a médiában látható betegség. Legfőbb látható tünete az arc helyén éktelenkedő homályos vagy fekete folt. Kishantos legújabb botrányánál is ezt a megdöbbentően súlyos foltfejűséget láttuk kiütközni a párt rendőreinek, valamint Orbán Viktor oligarchiájának arcán. A foltfejűség tehát egy az Orbániáda alatt elharapózott betegség, amit eredeti nevén Orbán-Pintér-szindrómának is nevezünk. A betegség lényege egy súlyosan kóros elváltozás, ami Orbán Viktor bűnöző oligarcháit, közpénzen parazitáskodó önkormányzati pártszemetét, valamint a párt rendőreinek 100 %-át sújtja. A médiában látható tünetegyüttes lényege, hogy ezen pénzszivattyúként és erkölcsi hulladékként élősködő parazita réteg arca helyén egy homályos folt jelenik meg, máskor egy ébenfekete folt, miáltal a közpénzen élősködő bűnözők és a párt néppénzen parazitáskodó többi hulladéka felismerhetetlenné válnak. A foltfejűséget szinte mindenki elkapja, aki az Európai Unió demokratikus sereghajtójához, a világszerte nem ritkán csak fasiszta elmebetegnek nevezett Orbán Viktorhoz vagy annak vérszívó, néppénznyelő csürhéjéhez, mint a néppénzből harácsoló hulladék csatlakozik. A foltfejűség komoly betegség, ami az Európai Unió tagállamaiban szinte sehol vagy egyáltalán sehol másutt nincs jelen, ugyanis alapvető demokratikus szempont, hogy akik közpénzen élősködnek, azoknak az arca látható legyen és ne képezze külsejük és nevük Orbán Viktor és Pintér Sándor féltve őrzött, közpénzeinket korlátlanul és féktelenül elnyelő államtitkát. Pl. Debrecenben az ilyen foltfejű söpredéket hívják Kósa Lajos bolondjainak. Nem csoda, hogy a Möstert, azaz Kósa Lajost olyan sokszor hívják a Hír tv-be, hiszen melyik bolond és elmebeteg ne szeretné látni, hallani és szagolni azt, ami Debrecenben is a legbüdösebb.

A foltfejűségben szenvedő orbán-pintéristák búzamegsemmisítő földesúri arroganciája egyébként világszerte közfelháborodást keltett. Minket is már a tegnapi napon is telefonon kerestek külföldről, a közéletben tevékenykedők közül is, hogy tolmácsolják mélységes mély felháborodásukat a fideszes élelmiszer-megsemmisítések ügyében. A telefonban ömlesztett szitokszavak zúdultak a Békamenet vezérbohócaira és a párt többi közpénzparazita csicskáira. Sokan érzik úgy világszerte - köztük közéletiek is halálbüntetést emlegetve Orbán oligarchái és szemete ellen -, hogy bevetett földet feldúlni olyan merénylet és olyan visszataszító gaztett, ami vért és halálbüntetést kíván. Nagyon sokan ugyanis nem Orbán Viktoron és Pintér Sándoron szocializálódtak, hanem minden egyében, ami e két utolsó köztörvényes bűnöző előtt uralkodott Magyarországon. Márpedig a Kádár-rendszerben is azt tanulta a legtanulatlanabb falusi analfabéta is, hogy a bevetett földet feldózerolni főbenjáró bűn. Orbán pedig még mindig nem tudta kiirtani Magyarországról a hozzá képest ebben is mérhetetlenül felsőbbrendűnek látszó sztálini, kádári, aztán kapitalista és vadkapitalista erkölcsöket. Pedig Békamenete tébolyult pszichopatáival és értéktelen, ugrabugráló és handabandázó majmaival is annyi mindent megpróbált ennek érdekében.

Orbánék kivárták a kétharmadot és annak ellenére, hogy a földügyben bírósági per van folyamatban, e diktatúrában máris zsebükben érezve a bűnözőnek vélt pártbíróság ítéletét, azonnal megindultak a termés-megsemmisítő gépek. A két hónap múlva aratandó búzamező megsemmisítése igazán jellegzetes orbáni patológiás kórkép. Ha Orbánnak, Pintérnek és bandájának ennyire értéktelen a búzamező és a kenyér, holnaptól egészen nyugodtan adhatják a kenyeret ingyen is. Hiszen úgy tűnik, a búza, a kenyér fölösleges és haszontalan hulladék számukra. Talán már csak Csányi Sándor vágóhídjairól zabálják a disznót, kenyér nélkül? Annál is jobb dolguk lehet, hiszen csak a bambabarom békamenetes vágómarhák nem tudhatják, hogy Csányi Sándor fideszes üzlete kedvéért vitte le Orbán kizárólag a disznó áfáját egy számjegyűre! Ideje is lenne békáéknak egy disznófelvonulást tartani az orbáni-csányista disznók megkülönböztetett áfájának védelméért és a kenyér megsemmisítéséért, annak ára felduzzasztásáért. Pl. arra hivatkozva, hogy megint rossz volt a búzatermés.

Békáék és disznóék kenyérmegsemmisítése Bibliai jelkép is. Nem csak arról szól, hogy a felsőrendűek - élő búza formájában - gyöngyöt vetettek Orbán és Csányi disznóinak mocskos csülkei elé, így az orbáni disznók büdös csülkeikkel megtaposták azt, majd - azonnal hívva a többi foltfejű békát - az igehirdetőkre rontottak, hanem arról is, hogy a kenyér a Biblia legszentebb jelképei közé tartozik (szemben a békával, amely a Világtörténelem legfenyegetőbb jelképeinek egyike). A Jézus Krisztus arról beszél, hogy Jézus az Élet kenyere és aki az Ő Igéit hallgatja, az Élet kenyerét eszi. Jézus Tanításaiban az, aki a kenyeret a Jézus Krisztus Nevében magához veszi, egyenesen az Isten Lelkét veheti magához és a kenyér által Élő Kapcsolatot Kaphat közvetlenül a Teremtő Istenhez, tehát a Szentlélekben a Jézus Krisztus Által.

Nem is érthető, hogyan nem indítanak CÖF-ék azonnal egy Békamenetet a Sátán védelmében, ahol brekeghetnek az Élet Kenyere megsemmisítésére, ahogyan bolond Kósa Lajos és bolondjai, meg a többi rút és elmebeteg békasöpredék teszi. Békáék és disznóék békaskandaluma tehát lehetne pl. a következő, amikor ismét végigbohóckodják magukat Budapest utcáin: "Le a kenyérrel! Le a kenyérrel!"

Csillag Ösvény Jósda