2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Nemzeti vakcina-holisztika

Nemzeti vakcina-holisztika
2020-08-11

Kevesekben tudatosul hazánk jelenkori pusztulása, a pár évtized alatt le is zajló magyar genocídium. A szaporodó gyermekkori és kötelező vakcinakampányok össznépi mérgezésként minden idők legnagyobb – és sajnos valószínű, hogy végleges - nemzetellenes folyamatát eredményezik. A megnyomorítást a már szintén károsított szülők, nagyszülők egykedvűen és tétlenül szemlélik, mint békebeli „tudományon alapuló járványmegelőzést”. Tulajdonképpen gondolat nélküli vágóállatként idomulnak saját maguk és szeretteik letaglózásához.

Évszázadok elveszített háborúi és járványhullámai együttesen nem okoztak olyan népírtást, mint amit most a mérgezésért felelős, több szempontból is alkalmatlan szakemberek, mihaszna jogalkotók, jogalkalmazók, felbujtó és bűnsegéd hivatalnokok, hidegvérű tömeggyilkost idéző intézményvezetők, közjogi elöljárók. Szervezett bűnözésük a félrevezető tömegtájékoztatás támogatásával elfojt minden ellenállást és tiltakozást.

Ez egy kormányaink által futtatott, általánosan lehurrogó oltásrészegült rendszer, tönkretett gyerekekkel, elhalkuló áldozatokkal.

A legnagyobb közösségi médián, azaz a Facebookon, két ideillő mozaikdarab villant meg néhány napja a Magyar Magyar Rabelműség mélysötét rendszerében.

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

Az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége - Vaccine Critics Life Protection Assoc. közösségi felületen egy igencsak régi citátum még mindig aktuális közigazgatási kritika az olyan országokban, ahol üldözik a gondolkodni képes szülőket. Tehát napjaink magyar gyámhatósági és tisztifőorvosi hivatalnokai is okulhatnak belőle:

"Jelenleg számos jóakaratú ember bírságot és börtönbüntetést szenved el, mert nem hajlandó engedni gyermeke oltását. Szülői kiválóságuk miatt rosszindulatúként kezelik őket. Olyan szabályozás, amely így támogatja a szülők közömbösségét, és visszatartja a gondoskodó gondolkodást, a lelkiismeretes odaadást a gyermek jóléte iránt, megfordítja a törvény igazságos szellemét."

Moncure Daniel Conway (1832-1907)

 

 

Varga Gábor pedig FB oldalán egy 12 perces videóüzenetben adta hírül az orvosokat is nyomasztó, egyre inkább leplezhetetlen, botrányosnak tapasztalt állapotot:

 

 

Nagy Sándor

Sorok-s-ár, 2020. 08. 11.

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

 

visitor counter

Csillag Ösvény Jósda