2019. 11. 17., Vasárnap
Hortenzia,Gergő névnapja

Németország veszélyben - mondta Nógrádi György

Németország veszélyben - mondta Nógrádi György
2015-08-18
- Jelenleg a muzulmán nők 0,5 %-a megy keresztényhez, és 99,5 %-a muzulmánhoz. Tehát olyan belterjessé váltak ezek a kultúrák, hogy veszélyeztetik Németországot - nyilatkozta Magyarország és talán minimum a térség első számú biztonságpolitikai szakértője, Nógrádi György.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
- Tavaly bejött 200 ezer ember Németországba. Idén az év első néhány hónapjában, mondjuk 7 hónapjában ez a szám már túllépte a 300 ezret és túl lesz a 400 ezren év végére - nyilatkozta Nógrádi György augusztus elején a Hír tévében.
 
Nógrádi György, akit az iraki háború előtt az USA gyakorlatilag a világ legjobb biztonságpolitikai szakértői közé sorolt, kijelentette:
 
- Az alapdilemma a németek számára az, hogy a multikulti megbukott. Mondom konkrétan: 8, 10, 15 éve egy muzulmán-keresztény házasság teljesen normális volt. Jelenleg megszűnt. Jelenleg a muzulmán nők 0,5 %-a megy keresztényhez, és 99,5 %-a muzulmánhoz. Tehát olyan belterjessé váltak ezek a kultúrák, hogy veszélyeztetik Németországot. Ennek keretében a bajor miniszterelnök naponta tesz közzé felhívást, hogy miket kér Berlintől. Többek közt 1300 euróba kerül egy menekült havi eltartása, és ebből nem kérnek.
 
Nógrádi Györgyöt azóta nem hívja szakérteni a baloldali és liberális média, amióta pogromszerűen próbálják Magyarországra és egész Európára tolni az iszlamizmust. Ennek érdekében pedig manipulálni kell a híreket, mivel a valósággal szembesülvén túl kevesen maradnának, akik támogatnák Európa országainak és népeinek akár 100 évre vagy tovább eszkalált irreverzibilis (visszafordíthatatlan) destabilizálását.
 
Nógrádi György egy júniusi, a Hír tv-ben elhangzott nyilatkozatában közölte:
 
- Azért tisztázzuk azt, hogy Európában a bűncselekmények 90 %-át legális migránsok követik el; ez azt jelenti, hogy az itt élő második, harmadik, negyedik, állampolgársággal rendelkező generáció hajtja ezt végre.
 
 
A kapcsolódó irodalomból:
 
 

Csillag Ösvény Jósda