2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

Nem lehet 10-ből 3 millió embert padlóra küldeni (dr. Monostory Attila) (Fotóinkkal!)

Nem lehet 10-ből 3 millió embert padlóra küldeni (dr. Monostory Attila) (Fotóinkkal!)
2014-02-17
Megfontolom, hogy a Svájci Bankszövetséghez forduljunk. Az ügyészeknek, bíróknak büntetőjogi fenyegetettségük nincs. - Ezekről is nyilatkozott a HírArénának a nemzetközi hírű túlélő jogász, dr. Monostory Attila.

Interjú: Molnár F. Árpád
Munkatárs: Domján Tibor
Fotók: Molnár F. Árpád és Domján Tibor
 
 
A devizahitelesek társadalmi problémájáról, a hatóságokat velejükig átható korrupcióról is nyilatkozott dr. Monostory Attila, aki a civil szervezetek és a társadalmilag aktív tömegek számára évek óta az egyik legnépszerűbb jogász és tanácsadó Magyarországon. Jelenleg az ország legnevesebb, a devizahitelesekért alakult civil szervezeteket is összefogó Devizahiteles Karta megválasztott elnöke.

Dr. Monostory Attila a nemzetközi hírnevét többek között azzal szerezte, hogy a BAUMAG pénzintézeti maffia 40 ezer kifosztottjának legfőbb ügyvédje volt, amiért máig rendkívül súlyos politikai üldözés alatt áll és jelenleg is legalább több per folyik ellene. A rendkívül népszerű jogászt polgári és büntető perek sorával próbálják - gyakran ránézésre is abszolút köztörvényes módon - nem csak bebörtönözni, de kifejezetten elmegyógyintézetbe is záratni, így elrekesztve előle a nyilvánosságot, az egyértelmű szellemi leépítés és politikai gyilkosság céljából. A bűntettekben olyan hírhedt állami, közpénzen fizetett bűnözők szorgoskodnak évek óta, mint Kónya István, a Kúria - tehát a Legfelsőbb Bíróság - elnökhelyettese és annak lakájai vagy pl. Balogh István állami igazságügyi elmeszakértő, aki odáig merészkedett, hogy az állandó reflektorfényben lévő Monostoryt, aki az ország legerősebb civil szervezeteinek is sűrűn keresett jogi tanácsadója volt és maradt, teljesen cselekvőképtelen és sürgősen elmegyógyintézetbe zárandó elmebetegnek minősítette.
 
A közpénzen eltartott államiak gyakran olyan látványos bűntetteket követnek el - a magyarországi újságíró-bűnözés által totális D-Notice, azaz központilag rendelt eltitkolása mellett -, amik miatt - ha Magyarországon létezne demokrácia vagy legalább valamiféle jogállamiság - körülbelül 24 óra nyomozás elegendő lenne pl. Balogh István és a hasonszőrű, gátlástalan és minden kritikán aluli, Pigniczki Zsuzsanna-szintű és minőségű igazságügyi elmeszakértő bűnözők azonnali hatósági őrizetbe vételéhez, majd az előzetes letartóztatásuk és az ellenük példás és a bűnöző életmódtól elrettentő súlyú letöltendő szabadságvesztések feltétlen megítéléséhez.
 
Az egyik, dr. Monostory Attila ellen folytatott per nagy tárgyalóterme is zsúfolásig megtelt. Mondani sem kell: szinte vagy abszolút kivétel nélkül olyanokkal, akik dr. Monostory Attila mellett állnak...
 
Dr. Monostory Attila a hatóságok általános működéséről kijelentette:

- Mivel a rendőröknek, az ügyészeknek, a bíróknak büntetőjogi fenyegetettségük nincs, ezért követik el azt a rengeteg bűncselekményt. - Dr. Monostory Attila ismét elmondta, amit annyiszor szokott: - Ha néhány bírót vagy akár csak egyet is, akár csupán egyetlen ügyészt vagy egyetlen bírót a vádlottak padjára ültetnének, százszor meggondolná a többi, hogy el merje-e követni azokat a bűncselekményeket, amiket elkövet.

Mint az fentebb említésre került, a nemrégiben megalakult, az ország legnevesebb otthonvédelmi és a devizahitelesek érdekvédelmére alakult civil szervezeteket is tömörítő Devizahiteles Karta elnökévé dr. Monostory Attilát választották. A rendkívül népszerű és puszta létezésével is az állami bűnözés vaskos leleplezőjeként létező jogászzseni az általa elnökölt Devizahiteles Karta vonatkozásában elmondta:

- Párton kívülinek kell maradnom, bár voltak felkéréseim. A devizahitelesek ügye pártoktól független, pártok feletti. De minden párt támogatását hálásan megköszönjük, akik fellépnek a devizahitelek megoldására, akik fölismerik, hogy ezt az óriási társadalompolitikai helyzetet meg kell oldani. Nem lehet 10 millió emberből 3 milliót padlóra küldeni! - jelentette ki dr. Monostory Attila, aki azt is elmondta: - Megfontolás tárgyává teszem, hogy a Svájci Bankszövetséget a kellő időben megkeresem, a devizahitelesek problémája megoldása érdekében.

Dr. Monostory Attila elvárja, hogy a Devizahiteles Kartához csatlakozott civilek jöjjenek el demonstrációkra, tiltakozásokra, konferenciákra.

- Elvégre nem az én, hanem az ő pénzükről van szó - mondta az interjún kívül. Dr. Monostory Attila - szintén az interjún kívül - közölte, hogy amikor az ország legnagyobb nyilvánossága előtt folytatták ellene a háborút, akkor a BAUMAG 40 ezer károsultjai "otthon ültek és nézték a tévében, kinyírják-e Monostory Attilát vagy sem. Még egyszer nem akarok ebbe a csapdába esni" - mondta a nemzetközi hírű, túlélő szakember, aki a magyar politika és a magyar igazságszolgáltatás totális lelakottságának, züllöttségének és szélsőséges bűnözésének egyik portfóliója.

A Devizahiteles Kartához egyébként olyan, a legnevesebb szervezetek közül is csatlakoztak, mint a Póka László által vezetett "Nem Adom a Házamat Mozgalom", továbbá a kategóriájában Magyarország eddigi legtöbb civil szervezetét tömörített "Otthonvédelmi Tanács", továbbá a "Jogállamiság Egyesület", a "Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet", a "Radikális Bankellenes Csoport", a "Közbiztonság Egyesület", a "Nimród Szövetség", a "Mozdulj Magyarország", a "Rendszerváltó Fórum" és pl. a "MAREVOSZ".

A Devizahiteles Chartához itt lehet csatlakozni: http://www.kitoresabankokkarmaibol.com/


A kapcsolódó irodalomból:
Romlott a sajtószabadság Magyarországon (Emberjogi villámjelentéssel!)
 
 
Monostory Attila, Molnár F. Árpád (a Multimédia Hírháttér alapító-főszerkesztője, az Alsóörsi Hírhatár és a HírAréna főszerkesztője, keresztény emberjogvédő és dokumentumfilmes) és Tatár József (az Otthonvédelmi Tanács és a MAREVOSZ szóvivője, a Rendszerváltó Fórum vezetője).
 
Kövér Vilmos (Mozdulj Magyarországért Összefogás, Pertársaság a Hitelkárosultakért) és Monostory Attila a Devizahitelesekért Kerekasztalnál, a Képviselői Irodaházban.
 
Monostory Attila és Domján Tibor (a Multimédia Hírháttér főmunkatársa, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, a HírAréna lapigazgatója, keresztény emberjogvédő).
 
Monostory Attila és Balogh Béla (a Koppány Csoport elnöke, éveken át minden magyarok legütőképesebb otthonvédője) a Parlament terén.
 
Monostory Attila mellett Simó Endre (a Magyar Szociális Fórum vezetője és szervezője), mellettük pedig Falus Zsolt (a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet vezetője) a Matolcsy-féle Nemzetgazdasági Minisztérium elé vonuló tömeg élén.
 
Monostory Attila és Molnár F. Árpád (a Multimédia Hírháttér alapító-főszerkesztője, az Alsóörsi Hírhatár és a HírAréna főszerkesztője, keresztény emberjogvédő és dokumentumfilmes).

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda