2021. 06. 19., Szombat
Gyárfás névnapja

Nem a zsidóság, hanem egy szűk izraeli lobbi kreálta Orbánt és az EU legsötétebb elnöki diktatúráját (Gyorsfilmmel!)

Nem a zsidóság, hanem egy szűk izraeli lobbi kreálta Orbánt és az EU legsötétebb elnöki diktatúráját (Gyorsfilmmel!)
2014-06-20
Voltak cionista, zsidó barátaik, akik az izraeli kormány fajelméletét osztják? Nekünk igen. Akarják tudni, kik nevelték Orbán Viktort diktátornak és kik tették Magyarországot az EU legsötétebb diktatúrájává? Akkor olvassanak tovább, nézzék meg a HÍRHÁTTÉR és a HírAréna legújabb gyorsfilmjét és tanuljanak olyan dolgokat, amikkel másutt úgysem találkozhattak!
 
Előadók:
Molnár F. Árpád (ÉLI) és Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma

Miért van az, hogy míg Olaszországtól Horvátországon és Szlovénián át, Izraelig a legfelsőbb állami vezetők, miniszterelnökök, államelnökök kerülnek bíróságok által elítélésre és kerülnek börtönökbe, addig Magyarországon azokat a távolról sem vezető politikusokat - mert azok abszolút érinthetetlenek -, akiket egyáltalán elítélnek, végül megdicsőülve jönnek ki? Kik azok, akik ezeket a groteszk állapotokat és az ország teljes elzüllesztését, a demokratikus és az állampolgári jogok ilyen szörnyű mértékű és naponta egyre súlyosabb felszámolását megszervezték, előidézték, pénzzel, infrastruktúrával és titkosszolgálati eszközökkel védelmezik, kik azok, akik Orbán Viktort hatalomra juttatták, háttéremberekként a 2010-es és a 2014-es választásokra is kétharmadra emelték, akik megfojtották Magyarország demokratikus működését és magyarok millióinak megélhetését és emberi jogait szemétdombra vetették?

Ezekre a kérdésekre is - a magyar médiában talán egyedülállóan - igen precíz válaszokat, konkrét bizonyítékok sorolásával adnak Molnár F. Árpád és Domján Tibor médiavezetők, akik mindenből tanulnak, a hálátlanságért, az árulásért, az üldözésekért és az állandó koncepciós perekért pedig egyre nehezebben felejtenek. Bizony, egyre nehezebben. Márpedig a Föld túloldalára elhatóan is roppant kellemetlen és költséges az, amikor valaki igen sokat és egyre többet tud, de felejteni egyre képtelenebb.

Molnár F. Árpád és Domján Tibor legújabb gyorsfilmjében Molnár F. Árpád saját ismeretségi köreiből való izraeli, kormánypárti cionisták beszámolóiról is tanúskodik. Olyan gondolatokról, amik a nyilvánosság előtt ritkán hangzanak el, olyankor általában jó nagy botrányt okozva. Annak ellenére, hogy a magyarországi média ezen napvilágra került esetek közel 100 %-át abszolút, teljes körűen eltitkolja és maradéktalanul elhallgatja. Nem úgy Molnár F. Árpád, aki elmondja, hogy az izraeli nemzeti vonal - amelyet a mostani izraeli kormány, a Likudos Benjamin Netanjahu miniszterelnök és Tamir Pardo Moszad-főnök követ - milyen minőségi sorrendet állít föl a zsidóság, a fehérek, a színes bőrűek és a cigányok vonatkozásában.

Előtte Molnár F. Árpád elmondja:

- Ha azt nézzük, hogy (...) Ivo Sanader horvát miniszterelnök éppen 10 éves börtönbüntetését tölti, Hernádi Zsolt ellen kiadták az INTERPOL körözést, kiadták az Európai Elfogató Parancsot, Orbán Viktor pedig tüntetőleg megjelent vele a nyilvánosság előtt, parolázva, tehát hogyha ezt a disznóállamot nézzük, és ugyanakkor a hajléktalanokat aközben is ugyanaz az elmebeteg bűnöző, tróger Orbán Viktor hurcoltatta el a terekről börtönökbe, olyan asszisztenciával, mint Wittner Mária, aki az összes hajléktalantörvényt, ezt is nagy buzgón megszavazta, tehát ezek a levitézlett, hajdani valakikből lett utolsó senkik, akkor természetes, hogy ilyen züllött körülmények uralkodnak az országban.

- Ki vigyáz a magyar bűnözőkre ennyire? - teszi fel a kérdést Domján Tibor. Nem sokkal később így folytatja: - Hol van az a rendszer, hol vannak azok a közszolgák, (...) hol van az az egyetlen, egy vagy két ember az államigazgatásból, aki átlátva a különböző gazdasági bűncselekményeket, meg népellenes bűncselekményeket, feljelentést tesz saját főnöke ellen, saját munkaadója ellen, bármelyik minisztériumba, bármelyik állami intézménybe... tehát hogy sehol. Hol vannak azok a bírók?! Hol vannak azok az ügyészek?! Hol vannak azok a rendőrök...?!

Ezután a gyorsfilm rátér a lényegre, amely levezetést csak azok ismerhetik meg, akik megnézik a filmet.

Molnár F. Árpád kifejezetten hangsúlyozza, hogy nem a zsidóságról van szó, amikor Orbán Viktor felépítése, védelme és használata az elemzés tárgya, hanem az izraeli kormányzatról. Mint azt elmondja: amit az a társaság tesz, nem Jahve, hanem ellensége, a Sátán keze műve. Miután - mondja - "sikerült ebből a személyből [Orbán Viktorból - a szerk.] az Európai Unió demokratikus sereghajtóját faragni, izraeli legfőbb tanácsadó révén, ezt követően idehozták minden izraeli idők első külföldön szervezett Zsidó Világkongresszusát."

Eztán Molnár F. Árpád élénk retorikával fordul Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök és Tamir Pardo Moszad-főnök irányába, valamint ezen állami és titkosszolgálati vezetők nacionalizmusát pártoló cionisták felé, számon kérve, mégis mit művelnek és hogyan gondolták ezt?!

A filmben szó esik a fehér bőrű askenazi zsidóknak a barnább bőrű szefárd zsidók ellen szervezett népirtásáról is - gyermekek elleni besugárzásos tömeggyilkosságokról -, amelyről - az egyébként sokszínű - Izraelben is leleplező dokumentumfilmet mutattak be, de Magyarországon, a lakosság elől igyekeztek ezt is teljes egészében elrejteni.
 
Bár e mostani gyorsfilm nem tér ki bővebben a nacionalista fehér zsidó vezetés Izrael megalakulása óta annak egész történelmét átfogó, a nem elég fehér zsidóság ellen irányuló, rendkívül mélyen ülő sátáni rasszizmusára, valahol mégis érzékelhető ez a háttérgondolat a gyorsfilm jelentős részében.

Ahogyan az is, hogy Izrael nagyon beteg. Nagyon, nagyon, nagyon beteg. És annak, amit ez a javíthatatlan és gyógyíthatatlan, Izrael éléről levakarhatatlan bűnügyi lobbi folyamatosan művel, annak semmi köze az Istenhez, vagyis Jahvéhoz és semmihez, ami szentnek, igaznak vagy tisztességesnek nevezhető. Jahve ellenségének viszont mindenféle kézjegyét idézi.

A 13 perces film a következő média-lejátszón is megtekinthető:
 

Csillag Ösvény Jósda