2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

Nehezített körülmények

Nehezített körülmények
2015-10-06
Rallycross Országos bajnokság - Nyirád Motorsport Centrum (2015.10.03-04.)
 
A szombati nap szerencsésebben alakult a HQ Racing versenyzői számára, mint a vasárnap, de Hangodi Zoltánnak és Hangodi Bendegúznak így sem lehetett különösebb oka a panaszra a nyirádi versenyhétvége záró napján. 
 
- Kónya Rita -
www.tereprali.com

 
A szombati futamgyőzelmek után vasárnap Hango az ötödik, Beni a második helyen zárta a ralycrosst.
 
A szombati nap szerencsésebben alakult, mint a vasárnapi, de azért jól éreztük magunkat. Nekem megint beragadt a váltóm kettesbe, úgyhogy nehezített körülmények között versenyeztem, de az ötödik hellyel elégedett vagyok – értékelt a futamot Hango.
 
A szombati nap jól sikerült, de a vasárnapi harmadik előfutamon Széll Szabi gyorsabb volt. A döntő első rajtkockája így is az enyém lett, de végül a jokeren megelőzött. Örülök a második helynek, persze az első azért jobb lett volna. Nagyon szoros a csata a bajnokságban, sok múlik a máriapócsi versenyen, így arra nagyon fel fogunk készülni – mondta el Beni.
 
Ezen a hétvégén nyílt napot tartunk a Kakucsringen, amelyre ezúton is szeretnénk meghívni mindenkit – vette vissza a szót Hango - Október 10-én, szombaton reggeltől sötétedésig kint leszünk, főzünk, eszünk-iszunk, és természetesen visszük a versenyautókat is. A csapat összes járműve megtekinthető lesz a terepralis buggyktól, a rallycross-os autóinkon át, a rally-s BMW-nkig. Szeretettel várunk minden kedves szurkolót és érdeklődőt!
 

A rallycross bajnokságból már csak egyetlen futam van hátra, erre három hét múlva, október 23-24-én Máriapócson kerül sor.
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda