2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

Ne legyen szükség újabb robbantásra! - devizás demo pénteken, Póka Lászlót közben telefonon fenyegetik

Ne legyen szükség újabb robbantásra! - devizás demo pénteken, Póka Lászlót közben telefonon fenyegetik
2014-06-19
20-án, pénteken Újranyitási akció a robbantott CIB-nél. Budapest, Lehel út 70-72. Kezdés 8 órakor. Úgy döntöttünk, hogy a nem fizetés mellett ezt is szokásunkká tesszük, és minden hónap 3. péntekjén banknevelést fogunk tartani Budapest valamelyik kifosztók által erősen fertőzött részén - tájékoztatta Póka László a szerkesztőségünket, akit, miután számos otthonvédő, barát és szimpatatizáns társaságában részt vett Ruszkai Barnabásné (Györgyike) tárgyalásán, később telefonon többször megfenyegették, amiért több helyen feljelentést tett. 

Póka László, Szigetszentmiklós

 
A Nem adom a házamat mozgalom  >>> aktuális facebook eventje <<<  ahol csatlakozni lehet és követni az eseményt (szerk.).
 
Fotó: Sugárka Kelemen (Ruszkai Györgyi tárgyalásán)

Mostani akciónk keretében sávlezárós forgalomlassítás mellett plakátolás is lesz, és megfelelő "tisztelettel" fogjuk köszönteni a bankba érkező, és onnan távozó ügyintézőket. Folytatjuk, és tovább fokozzuk a nyomást az ügyintézőkön annak érdekében, hogy legyen bátorságuk elmondani, hogy átverték az embereket.

Úgy hallottam, hogy lesznek néhányan, akik ügyeket szeretnének intézni a bankokban, ha már ott vannak.  Azt már korábban is láttuk, hogy az ügyintézők nagyon örülnek neki, ha akkor megy be valaki a bankfiókba, amikor kint bankellenes demonstráció folyik.
 
Várunk mindenkit, aki csatlakozna akár azért, hogy a jövőben Ő maga is szervezzen lakóhelyén hasonló akciót.
Mert azért a cél továbbra is az, hogy minden város, minden bankjának minden ügyintézője egyszerre érezze, hogy mi az elvárás feléjük.
 
Most a szabadulás attól függ, hogy mennyire vagyunk határozottak.
 

 
Mindenki tanulja az indulónkat, és próbálja megszokni, hogy ezeknek egy fillért sem fizetünk tovább. Ha maguktól nem adják, elvesszünk a káraink megtérítésének összegét, és börtönbe csukatjuk a gyarmatosítókat.
 
HAjrá!
 
Breaking News: Póka Lászlót, a rendezvény szervezőjét telefonon keresztül , többször megfenyegették ma délután,  aki az események után feljelentést tett a szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon és a BRFK-nál is.
 

2014. június 19. 15:38- és 15:46 óra időpontok között összesen öt alkalommal ismeretlen, hangja alapján férfinak tűnő személy rejtett számról felhívott a saját használatomban lévő 0630-931-9802- es telefonszámon.

Bemutatkozás nélkül nagyon gyorsan, és alig érthetően arról beszélt, hogy amennyiben nem hagyom abba a bankellenes akciókat, kitekeri a nyakamat. Később pedig az utolsó hívásnál a banki ügyintézőkkel kapcsolatban azt mondta, hogy inkább a főnökeikhez menjünk.

Az utolsó hívásról hangrögzítő eszközzel felvételt is készítettem. Ezt mellékelem, csakúgy mint a telefonomról lefényképezett híváslistát is.

Az öt hívásból négy alkalommal beszélt a telefonba, míg a 15:40 kor érkezett hívást mire felvettem volna, letette. Mindegyik beszélgetés nagyon rövid, mindössze néhány másodperces volt. 

A fenyegetést az miatt kell komolyan venni, mert személyem ismert a bankellenes, átvert adósok érdekében történő megmozdulások szervezőjeként. Bizonyos üzleti, politikai köröknek érdeke lehet abban, hogy a bankok elleni fellépések ne szaporodjanak, ne erősödjenek
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda