2018. 12. 16., Vasárnap
Etelka,Aletta névnapja

Ne fizess a netes játékokért! (A százezreket fizetőket is semmikért tiltják le a LOL nevű játékban)

Ne fizess a netes játékokért! (A százezreket fizetőket is semmikért tiltják le a LOL nevű játékban)
2017-11-11

Egy Olvasónk küldte be a LOL idióta adminjainak indoklását, amikért hetekre letiltották, és egy csomó kedvezményét teljesen megvonták. Átküldött egy hitelesített listát arról is, mikért, mennyit fizetett, az amúgy ingyenesen, bárki által játszható játékban. Mégis letiltották és drasztikus szankciókkal sújtották. Regisztrációjában több év munkája van benne.

(Cikk: 13:53.53 órakor)

Pokoli rossz reklám az internetes játékgyártóknak, és meghatározó bizonyítékok, miért nem szabad soha, senkinek, semmilyen játékért fizetnie, amit ingyen is használhat.

A nemzetközi internetes oldalak - amellett, hogy gátlástalanul próbálnak pénzt harácsolni - olyan idiótákat alkalmaznak cenzoroknak, és olyan végtelenül idióta módon szabályozzák a fizető vendégeiket is, amik minden kritikán és józan észen alul vannak. A fizetős társkereső oldalak egyik-másika (leghírhedtebb a Twoo), a video-megosztók (idiotizmusban élen a YouTube-bal), a gameplay oldalak (élen a League of Legends-szel, azaz a LOL-lal) olyan felületes, nemtörődöm, hanyag, idióta szakmaiatlansággal és hebehurgya, suhancokra jellemző rosszindulattal tiltják be a saját ügyfeleiket, amik hírét érdemes halhatatlanná tenni a Föld bolygón.

A most tárgyalt League of Legends (LOL) nevű játék a Los Angeles-ben alapított Riot Games tulajdona. Vezérigazgatója 2006 óta Brandon Beck (CEO), Mark Merrill az elnök, a nemzetközi ügyekért pedig az olasz maffiafilmek óta bűnöző gengszterként csengő nevű Greg Costello felel. Hogy milyen alapossággal, azt elolvashatják a cikkünkben.

Annak ellenére, hogy nagyon nem értünk egyet azzal, hogy ingyenes internetes játékokért fiatalok százezreket fizetnek, hogy karakterük szebben nézzen ki, vagy valami fölöslegesből - leginkább a jó érzés kedvéért - többel rendelkezzenek, vagy gyorsabban érhessék el azt az eredményt, amit valamivel később egyébként is elérnének stb., a minket most felkeresett olvasónk panaszai még minket is megharagítottak. Az olvasónk bemutatta a League of Legends (azaz LOL) nevű játék komplett idióta adminisztrátorainak hivatalos indoklását, miért tiltották ki hetekre, és bemutatta, hogy egyébként összesen több, mint 300 ezer forintot költött a moslék LOL mocskos tulajdonosainak hízlalására, csupa olyan dolgokat vásárolva, amikre amúgy semmi szüksége, hiszen a fejlődés mértékét semmiben nem befolyásolták.

Azaz több, mint 300 ezer forintot töltött a dúsgazdag Brandon Beck, Mark Merrill, Greg Costello és bandája zsebeibe.

A LOL nevű játékban ráadásul - kb. egy kivételtől eltekintve - mindazok a dolgok, amiket vásárolni lehet, nem biztosítanak gyorsabb fejlődést vagy magasabb szintet, hanem kizárólag olyan fölösleges dolgokra terjednek ki, mint pl. 'de aranyos külseje van ennek a karakternek, megveszem'. Ezért cserébe a játékos kap egy mosolygós, a pályán nagyjából mindössze két centiméter magas, részleteiben nem kidolgozott pacát, amibe beleképzelhet egy Barbie babát, vagy egy kosztümös vágtázó tündért, amivel a játékban reálisan szaladgálhat és gyilkolhat, tornyokat rombolhat, állatokat kaszabolhat.

A LOL nevű játék modortalan, intoleráns és a szakmaiság legelemibb szabályaira is nagy ívben trágyázó idióta adminisztrátorai olyan játék közbeni írásos kommenteket soroltak fel a betiltás és más radikális korlátozó szankciók indokaiként, mint olyan hozzászólások, hogy "igen", "ma nem", "győztem", "kérlek" és hasonlók. De azt is megtanulhatjuk a LOL tehetségtelen és morális, valamint munkaprecizitás és megbízhatóság szempontjából abszolút idióta felügyelőitől, hogy nem az számít, hogy valaki mit ír a másiknak az interaktív játék közben, hanem az, hogy jelenti-e a másik bármely kommentjét a LOL pszichopata adminisztrátorainak. Azaz ha Önnek azt írja egy suhanc pszichopata, hogy "baszd meg a kurva anyádat", vagy "hol laksz, te köcsög, ezért megöllek", és Ön erre azt írja, hogy "ezt jelentem az adminisztrátoroknak", de Ön mégsem jelenti, a másik viszont feljelenti Önt azért, mert azt írta, hogy jelentést tesz, akkor ezek a komplett idióta LOL-felügyelők Önt fogják elmarasztalni. Mert felületesek, igénytelenek, megbízhatatlanok és erkölcstelenek. És mellesleg az adminisztrátorok a LOL egész világában közutálatnak és fordított megbecsülésnek örvendenek.

A Kedves Olvasónk által beküldött listában, amely felsorolta, mikért tiltották el hetekre, és miért kurtították meg a játékban szerzett becsületszintjét, ilyenek is szerepelnek:

- oh tényleg ?
 - ma nem
 - yes
 - mid ? [ez egy játéktaktikai kérdés a középső ösvénnyel kapcsolatban]
 - gyűlölöm rivent [a Riven az egyik rajzolt karakter; a komment véleménynyilvánítás volt]
 - legcsicskább champ az egész játékban [ugyancsak a Riven karakterre]
 - soo ez report [jelenteni foglak]
 - and ?
 - yep [igen]
 - good ? [jó?]
 - korai még az baba :3
 - 5/2 nice jinx <3 [ez egy dicséret a másik játékosnak, aki a Jinx karakterrel játszik, mivel 5-öt ölt és csak 2-szer halt meg]
 - group [álljunk csapatba]
 - baron [ez egy stratégiai javaslat]
 - goooo [menjünk]
 - baron [ez egy stratégiai javaslat]
 - remélem te is rákban halsz meg [átkozódó provokátorra reagált, de a provokátort nem büntették]
 - gyere
 - GYERE
 - TÚL KÉSŐ
 - ne te tankold betti [játékstratégiai javaslat, hogy ne a gyengébb menjen előre]
 - PUSH [menjünk előre a tornyokra, haladjunk]
 - ez top ? [kérdés a felső ösvénnyel kapcsolatban]
 - győztem
 - pls [kérlek]

A LOL erkölcstelen adminisztrátor férgei hivatalos levelükben azt is közölték, hogy a hozzánk panasszal fordult játékos megbecsülésszintjét is csökkentik. Becsületszintet a többi játékos tud osztogatni másoknak, elismerésül. Ennek megkurtítását jelentette be a LOL erkölcstelen, becstelen, szakmai szempontból pedig trehány, felületes, flegma, úrhatnám, gőgös, isteneskedő, nagyképű retardált adminisztrátor bandája. Akik a legkevésbé büszkélkedhetnek a megbecsüléssel, és a LOL nevű játékban, különböző kulcsszavakat alkalmazva, mindenki utálja őket.

A fentieknek a legfőbb tanulsága:

NE FIZESS INTERNETES JÁTÉKOKÉRT! HA PEDIG MÉGIS, AKKOR A LEAGUE OF LEGENDS LEGYEN AZ UTOLSÓ EZEN A BOLYGÓN, AMELYIKNEK A ZSEBÉBE PÉNZT TÖLTESZ, MERT BÁRMENNYIT FIZETSZ, SEMMIRE SEM BECSÜLNEK TÉGED!

Csillag Ösvény Jósda