2019. 05. 24., Péntek
Eliza,Eszter névnapja

NAV-maffia felsőfokon! A fideszeseknek nem kell adózni!

NAV-maffia felsőfokon! A fideszeseknek nem kell adózni!
2016-11-28
Várjuk Olvasóink bejelentéseit! Egy belsős, sokat tudó informátor jelentkezett nálunk, aki Orbán és a Fidesz-maffia legmocskosabb adómaffia bűntetteiről adott át információkat. Most egy sokkal hosszasabb beszélgetés részleteiből szemezgetünk, de így is sokkal többet tudhatnak meg, minden amit a tesze-tosza, mindig bűnpártoló és maffiavédő Egyesült Államok a korábbi NAV-elnök, Vida Ildikó körül rendezett. Mert az Egyesült Államok, bármiről is legyen szó - egyszerűen szólva - szart sem ér, és bárki több ismeretre és bizonyítékra lel, ha kíváncsi, és elkezdi kapargatni az égig érő orbáni és tállai andrás-féle adóhatósági szarrakás tetejét.

 
 
FELHÍVÁS!

Aki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vagy vezetője/vezetői, vagy a NAV bármely, akár a legkisebb fiókjának bármely ügyintézője ellen bármiféle panasszal, bejelentéssel kíván élni, tegyen panaszt nálunk! Mi minden egyes panasszal és bejelentéssel foglalkozunk, és minden egyes lakossági panasz után változatos és példás büntető szankciókat alkalmazunk a NAV és annak vezetői, továbbá a Fidesz vezetői ellen! Minden bejelentő összes adatait abszolút titokban tartjuk, és minden jogi stb. felelősséget vállalunk! Panaszában, ha tudja, nevezze meg az eljáró NAV-alkalmazottat vagy vezetőt, fiókot vagy osztályt, illetve politikust! Felelősség Önt nem terheli, mert soha nem adjuk át senkinek a bejelentő nevét vagy bármilyen elérhetőségét, de amit a NAV-val vagy annak elkövetőivel szemben elpanaszolt, az Önt vagy ismerősét ért bármilyen sérelem miatt garantáltan bosszút állunk! Panaszt e-mailen tehet, írva pl. a hirhatter.multimedia@gmail.com címre, vagy telefonon, pl. a +36/30/919-6386-os számon keresve munkatársunkat. Internetes levél esetén, kérjük, igyekezzenek minél rövidebben fogalmazni, a tárgysorba pedig írják oda: "NAV-bűnözés", vagy pl. "Panasz a NAV ellen"! Bejelentéseik vagy panaszaik esetén mód van munkatársunkkal személyes találkozásra is!

Jó előre szólunk, hogy ha tudomásunkra jut, hogy Tállai András NAV-keresztapa, Tállai bármely embere Tállai vagy a Fidesz megbízásából kér tőlünk találkozót, fenyegetés, kémkedés vagy információszerzés céljából, a leghatározottabban és brutális kegyetlenséggel fogunk bosszút állni és elégtételt venni!

Most következzék a belsős informátor anyagából való szemezgetés:
"Van egy védett adózók lista" - nyilatkozta ismerősünk. - "Orbán Viktor és a Fidesz nagyobb befolyással bíró körei mind bele tartoznak. Ebbe a védett adózók listába. Pintér Sándor, Kövér László, Rogán Antal, Hernádi Zsolt, a gázszerelő, és mindenki. És ebbe a körbe tartoznak a Fidesz oligarchái. Valamint minden olyan vállalkozás és magánember, akik védelmi pénzt fizetnek.

A védelmi pénzt az adóhatóság vezetői számára kell kifizetni. Alacsonyabb helyekről pedig, ahogy mondtad az egyik friss műsorodban, illetve beszéltél erről, a NAV dolgozói. Nyomozók, informatikusok és mindenki, aki hozzáfér, rendszerszinten hozzáfér az adózók adataihoz. A védett adózók lista, amit az előbb mondtam, ahova a fideszesek tartoznak, nekik nem kell külön fizetniük, hanem ezek után tilos nyomozni. Ezt nem kell külön mondani a NAV-nál, ezt mindenki tudja, hogy tilos utánuk nyomozni, tilos behajtani.

Az ő hiányosságaikat el kell tüntetni. Ez úgy folyik, hogy az asztalfiókban maradnak az ügyeik, a számítástechnikai rendszerből pedig törlésre kerülnek. Tehát kiveszik őket. Pintér Sándornak ilyen elfelejtett és eltörölt ügyeiből, ezt a NAV-nál mindenki tudja, vagy legalábbis sokan tudják, legalább 30 milliárdos eltakarított tartozása van. Ez mindenféle adóhátralék, ÁFA és bűncselekményből tevődik össze. Ez az utóbbi időben lett ennyi, de ennek sokszorosa, amit nem adózott le.

Hát a NAV elnöke! Igen, a Tállai, hát most a Tállai András az elnök, hozzá tartoznak a védett fogyasztók. Nélküle is tudja mindenki, hogy Rogánra, Pintérre, a MOL elnökére, Szíjjártóra, meg a többiekre nem szabad nyomozni, és bármi gikszer jön, azt véglegesen törölni kell. De a Tállai ott a mindenható. Ő azt csinálja, ő mindent megcsinál Orbán Viktornak.

A fekete listások a politikai célpontok. Ebből van egy terjedelmes lista. A politikaiak, meg akik bármiért Orbán Viktornak, Tállai Andrásnak vagy a Fidesznek útjában állnak. Ezeket igyekeznek mindenbe bele mártani. Mindent előszednek... Igen, a tb-tartozások is ebbe a bűncselekményi körbe tartoznak. Igen, ez nyilvánvalóan hivatali visszaélés bűntette. De itt sokkal többről van szó! Szerintem még jó néhány törvénysértésért el lehetne ítélni ezeket a gyakorlatilag is hivatali bűnözőket. A politikaiak ellen gyakran hamisítanak nem fennálló adótartozásokat, és bármit, amit rájuk lehet varrni, azzal megpróbálkoznak. Tehát mindenkinek, akire a NAV rámegy, nagyon résen kell lennie, mert rengeteg a bűncselekmény. Akire rámennek, forduljon ügyvédhez vagy szakértőhöz, mert nagyon sok bűncselekményt elkövetnek ellenük. Bármiért lehet perre menni, meg kell is. És fel kell jelenteni az adóhatóságot. Ismeretlen tettes ellen kell feljelentést tenni, mindig sok a bűncselekmény, és a visszaélés.

Hát én egy nagy maffiakeltetőnek, egy bűnözőkeltetőnek nevezném az egész adóhatóságot. Hát én szerintem ott tisztességes működésnek nincsen helye. Hát aki tisztességes, azt hamar elmarják vagy kicsinálják. Én ezért mondtam, hogy ott nincs helye, a tisztesség oda akkor megy, amikor egyes perbe fogott vállalkozók, tisztességes vállalkozók, meg magánemberek bemennek. Dolgozók, kisemberek, munkanélküliek bemennek, akkor vannak ott tisztességes emberek. Akik vagy ellenük folytatott eljárás, végrehajtás miatt mennek, meg koholt bizonyítékok áldozataiként, meg feljelentést tenni, mint ti is.

Hát persze, aminek nincs foganatja! Esély sincs arra, én merek esküdni, mondhatnám, hogy az életemet fel merném tenni, fel merném rá tenni, hogy semmi esélye annak nincs, aki fideszesre terhelő tanúvallomást tesz! Vagy bármi bizonyítékot be akar mutatni! Hát ahogy tapasztaltátok, hogy már a jegyzőkönyvet is meghamisítják! Esélytelen eleve az, hogy bizonyos dolgok leírásra kerüljenek!

Én arra biztatok mindenkit, titeket is, hogy ne hagyjatok semmit, gyűjtsetek adatokat, bizonyítékokat ezek ellen, mert ez egy gazember maffia. Ott nem számítanak az emberi életek! Nem számít semmi! Ott minden a kicsinyes rosszindulatról szól, meg a törtetés, egymáson keresztül, minden a rosszindulat, meg a kapzsiság. És a rosszindulat mindenki ellen. Én egy, mondom, én egy maffiakeltetőnek, maffiagyárnak nevezném az adóhatóságot."
 
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda