2024. 07. 19., Péntek
Emília névnapja

Nagyon sötét korszakhoz érkeztünk! - Kényszeroltás, kötelező LMBTQ, erős iszlám, langyos kereszténység (Varga István egyházvezető)

Nagyon sötét korszakhoz érkeztünk! - Kényszeroltás, kötelező LMBTQ, erős iszlám, langyos kereszténység (Varga István egyházvezető)
2022-02-06

A nemzetközi Krisztus Szeretete Egyház (KSZE) magyarországi vezető pásztora Varga István. Médiáink is készítettek már vele interjút, élő adás keretében (itt láthatja). Múlt vasárnapi élő Igehirdetésében minden ateista számára is napi problémákról beszélt.

Varga István főpásztor az "A gyógyulás akadályai" című prédikációjában (Budapest, Török Flóris utca helyszínen) elmondta:

- ... nagyon langyossá váltak a keresztények. A politikai helyzet olyan, amilyen. A liberálisoknak ma is az a célja, ami volt mindig is (...); egyszerűen az a célja az ördögnek – a sátáni erők állnak e mögött –, hogy egyszerűen a kereszténységet megszüntessék Európában. Ez már eddig sem sikerült és ezután sem fog sikerülni. (...) Miért tud jönni a liberalizmus, a kommunizmus, a fasizmus és egyéb izmusok miért tudnak jönni? Egyetlen oka van: gyenge a keresztény öntudat! Ha megnézünk más vallásokat, akkor láthatjuk, hogy más a helyzet. (...) ... nem kötöttek semmilyen kompromisszumot a világgal, (...) a sátáni erők egyszerűen a keresztény értékeket ki akarják takarítani Európából. Ez a céljuk. (...) Miért tudnak ezek színre lépni? Mert a kereszténység langyos. Nem azt képviseli, amit Jézus Krisztus ránk hagyott és megparancsolt nekünk.

Ha megnézzük a muszlim társadalmat, akkor az identitását mi határozza meg? A vallása! A vallása! Nézzétek meg, hogy a kereszténység helyett most már itt Európában is lassan fölfalnak bennünket olyan hamis tanok, hamis tanítások, és ez egyetlen ok miatt van, hogy a kereszténység összefeküdt a világgal, ami egy óriási veszély! Ezt most magunknak mondom, hogy tényleg, előbb-utóbb színt kell vallanunk. Jézus nem azt mondta, hogy a világ tanítson meg titeket az ő dolgaira és a világ kerüljön be az egyházba. Jézus pontosan azt tanította, hogy nekünk van üzenetünk a világ számára, nekünk kell a világot a Krisztus Igéjéhez formálni és nem pedig fordítva. (...)

Tehát látjuk azt, hogy mi folyik itt most Európában. Nagyon-nagyon sötét korszakhoz érkeztünk. Nagyon sötét korszak van a szomszédos országban, már óriási pofont kapott az úgynevezett demokrácia, amikor az embereket kényszerrel oltják. Semmi bajom nekem az oltással meg az injekcióval, de ez, ami itt folyik, ugyanez folyik az LMBTQ-val, ugyanez folyik a fiatalok, a gyerekek szexuális orientációjának a megváltoztatásával. Ha egyszer rákapcsolsz [az egyik tévés mesecsatornára - a szerk.], majdnem leestem a székről, hogy mi folyik ott, és ez itt van ott az országban. Ugyanaz az az ördög áll mögötte. Ezért mondja János, hogy „ne szeressétek a világot, se azokat, amik a világban vannak”, mert a világ nem az Evangéliumot hirdeti.

Annak a közegnek, akinek meg kellene védeni az emberek jogait, ő válik diktátorrá, elnyomóvá, ő terrorizálja és félemlíti meg az egészséges embereket, az akaratukon kívül be akarják őket oltani. (...) Igen, én vállalom, hogy szerintem ez nem egy krisztusi dolog és nem egy Istentől való dolog! Mi következik ezután? Megtiltják, hogy a Jézust prédikáljam? Vagy össze kell adni a melegeket nekem is? Mi fog következni ezek után? Imára! Térdre és imára! Itt van az idő, és előbb-utóbb színt kell vallanod így is, úgy is. Ezek a liberális erők, akik tönkre akarják tenni – nyilván a sátán áll mind e mögött – és egy nagyon-nagyon súlyos ideológiai harc zajlik. Tudjuk, hogy meg vannak ezek írva. Tudjuk, hogy el fog jönni az az időszak, amikor az antikrisztus színre fog lépni. Tényleg itt van és annyira valóságos ez az erő! Megosztják az embereket, megosztják a családokat.

(...)

Érdemes lenne elgondolkodni, mi gyakorlunk nyomást a társadalomra, vagy a társadalom gyakorol nyomást ránk. Ezen érdemes lenne elgondolkodni. Nekünk, mint gyülekezetnek is ezzel szembe kellett nézni, itt is voltak olyan liberális erők, akik el akarták nekünk magyarázni, hogy hogyan kell liberálisan vezetni az egyházat.

Az egyházat Isten Igéje szerint kell vezetni! Hálát adunk Istennek, hogy színt vallottak az emberek, és vannak, akik felismerték a Krisztust és az isteni értékeket, és zéró tolerancia minden mással szemben. Nekünk ez a dolgunk. Krisztus erre hívott el minket, hogy tegyünk tanítványokká minden népeket. Ne pedig a világ kerüljön be az egyházba és a világ mondja meg neked, hogy hogyan kell Istent képviselni. Előbb-utóbb neked is színt kell vallanod, és nem lehet sunnyogni.

Nézzétek meg a tanítványokat! Jakabot lefejezték, Pétert börtönbe csukták. Az összes tanítvány az életével játszott, hogy az élete árán is képviselte az Isten országának az Evangéliumát. Még az élete árán is. Ma a hit, a keresztény hit a hatvanadik polcon van valahol. Ne csodálkozzunk, hogy idáig jutottunk, hogy idáig jutott ez a világ. A világ rendszerének úgyis vége lesz, tehát ne szeressétek a világot, de Európa egy lőporos hordón ül, de ez nem kell, hogy félelemmel töltsön el. Ez engem inkább arra ösztönöz, hogy még nagyobb erővel még nagyobb bátorsággal hirdessem az Evangéliumot, és képviseljem azt, amire Isten bennünket elhívott. És nincs itt az ideje ennek a langyos hozzáállásnak.

A legtöbb keresztényt úgy megfélemlítették, hogy a gyülekezetbe sem mer eljönni. Mit mond a Biblia? Mi nem a félelem szellemét kaptuk, hanem az erőnek, a hatalomnak és a józanságnak a szellemét.

Ma emberek szinte megtettek egy vakcinát az istenüknek. Jobban hisznek, mint abban a Jézusban, aki meghalt, aki feltámadt! Nem bántani akarlak, még ha erről is fogok szólni ma. Ha úgy gondolod, hogy az injekció neked segít, vagy bármi, a te hited, a te jogod, és senkinek nincs joga ezt megkérdőjelezni. Sem nekem, sem másnak. De hogy erőszakkal embereket, mint a birkákat beoltani, hol van itt az emberi méltóság? Hol van az az alap, amit Krisztus adott? És egyetlen keresztényt sem hallottam, kiszolgálja ezeket az ördögi, liberális, eszméket. (...) Tényleg nem lázítani szeretnék embereket, és tényleg a szívemből mondom, de egyszerűen bicskanyitogató az, ami itt folyik. Ilyen mélyponton talán a hitleri Németországban volt utoljára Európa, ahol embereket akaratukon kívül egészségügyi kényszer-beavatkozásra kényszerítenek. Itt a szomszédos Ausztriában. Veszélyes dolog. Iszonyú veszélyes dolog! Gondolkozz el ezen, és nagyon-nagyon imádkozzál! Itt az ideje, hogy kinyíljon a szemed végre, és ne az elektromos pásztor terelgessen téged a hazugságaival. Hanem itt van nekünk Isten Igéje és igenis, ki kell állnunk.

Tehát ami a lényeg, az, hogy van egy ilyen kultúrkörnyezet, és ha ennek a paradigmának felvesszük a hőmérsékletét, akkor mi is olyanná válunk, mint a világ, és az ördög pontosan ezt akarja. Tényleg markánsan kell képviselnünk azt, amit Isten Igéje mond. Ezt tették a korai tanítványok. Ezért van a világon kereszténység. Ha ők ugyanígy megalkusznak, akkor az égvilágon semmi nincs. Ahogy olvastam a Bibliát, úgy egyre nagyobb tisztelet van bennem azok felé az őskeresztények felé, az elődeink felé, akik megálltak a hitben, akik megharcolták a hit szép harcát azért, hogy ma neked örök életed legyen. Itt az idő, hogy neked is a sarkadra kell állnod, hogy akik utánunk jönnek, hogy az a nemzedék még halljon Isten Igéjéről. Még az örök életet el tudják venni, hit által.


A kapcsolódó irodalomból:
- Utolsó idők Isten szemével - Főpásztor Varga István (Krisztus Szeretete Egyház) és Molnár F. Árpád

 

 

 


---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357-00000000
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda