2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Morvai Ferenc: Petőfi Sándor szelleme tönkreteszi a magyar demokráciát

Morvai Ferenc: Petőfi Sándor szelleme tönkreteszi a magyar demokráciát
2015-07-19
Morvai Ferenc, a Megamorv - Petőfi Bizottság elnöke, 2015.07.17-én, a Papp László Sportarénában megrendezett Petőfi Emléknapon tartott beszédében a következőket mondta: Magyarországon nem volt rendszerváltás, ezt pontosan bizonyítja a Petőfi kutatás is. Nézzük csak sorban: a Horn kormány nem támogatta a Petőfi kutatást, a következő kormányok, a szocialista kormányok nem támogatták a Petőfi kutatást, Orbán Viktor kormánya egyszer sem támogatta a Petőfi kutatást. Nem értettem, vajon miért?
 
És, pár héttel ezelőtt ki kellett ugranom Szibériába, egy bizonyos dolog miatt, és a sajtótájékoztató után a kezembe nyomtak egy újságot, képzeljék el, mai is megvan, hát a magyar kományok kérték a burját kormányt, az orosz kormányt, ne engedjék Morvaival hazahozni a csontokat, mert én állítólag tönkreteszem az ő demokráciájukat, és Petőfi Sándor szelleme tönkreteszi a demokráciát. 

Domján Tibor,  Budapest
Videó: Kőszegi László, Hungária Televízió
 
 
Kapcsolódó cikkünk:
 

PETŐFI EMLÉKNAP - MORVAI FERENC BESZÉDE - SPORTARÉNA 2015 07 17
Hungária Televízió
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda