2018. 10. 20., Szombat
Vendel névnapja

Moratórium alatt, tegnap dobták utcára a rendőrség jelenlétében!

Moratórium alatt, tegnap dobták utcára a rendőrség jelenlétében!
2017-12-01

Felmerült, hogy a rendőrség vezetői megvesztegetésre kerültek. Pataki Béla lakását több fős banda törte fel. A bűncselekmények miatt kihívott rendőrség jelenlétében a banda Pataki Béla bútorait és holmijait is elvitte. A banda helyszíni állítása szerint a szeméttelepre. A maffia és a Liskány Csaba alezredes által vezetett bűnöző XI. kerületi Rendőrkapitányság ellen már folyamatban vannak a civil és jogvédő szerveződések.

A rendőrség akkor szokott így viselkedni, amikor az elkövetők közt akad, aki valamelyik rendőri vezetőnek a rokona, vagy amikor az elkövetők közt olyan bűnöző rendőrségi besúgó van, aki védelmi pénzt fizet az adott rendőrkapitányság valamelyik vezetőjének. Ennél súlyosabb az ügy, amikor - mint az a Vizoviczki példák esetében a lakosság előtt is teljesen nyilvános lett - egyszerre vannak lefizetve az ország legfelsőbb rendőri szerveinek legfelsőbb vezetői.

Pataki Bélának a XI. kerületi Bánk Bán utcában található ingatlanát a világszerte több milliárd ember ellen szervezett banki devizahitel miatt elárverezték. A vevő egy agresszív, a törvényeket már korábban is semmibe vevő, és minden köztörvényes bűncselekményt megúszott alak, aki bűncselekményei helyszínére visszatérően bandával érkezik.

Pataki Béla hivatalos bírósági végzéssel rendelkezik arról, hogy a bánk bán utcai ingatlanból nem lehet kilakoltatni, mert a végrehajtást a bíróság megtiltotta.

Csakhogy aki jártas ezekben az ügyekben, a gyakorlatból is pontosan tudja, hogy egyébként semmi szükség bírósági határozatra arról, hogy Pataki Bélát tilos kilakoltatni, ugyanis tavaszig érvényben van a kilakoltatási tilalom, azaz a kilakoltatási moratórium.

A törvények azonban nem vonatkoznak azokra, akik olyan bűnözők, hogy rendőri vezetőket fizettek le, vagy valamely rendőri vezetőnek vagy nyomozónak a rokonai. Ilyen esetekben gyakori a totális rendőrmaffia-összefonódás, ahol a rendőrség bűnöző állománya egymás kardjába dől. Most is ez történhetett és történik folyamatosan.

Az alvilági módszerekkel dolgozó önbíráskodó banda tegnap kiszállt Pataki Béla bánk bán utcai lakásához, feltörte a zárat, és Pataki Béla tulajdonait elkezdte teherautóra pakolni.

Miután a rendőrséget kihívták, az nem volt hajlandó intézkedni, hanem tétlenül végignézte az önkényes magánlaksértést és az önbíráskodás bűntettet. Minden más ilyen esetben, már a zár feltörése pillanatát követően a rendőrség azonnal előállítja a törvénytelen behatolókat. Most ez annak ellenére sem történt meg, hogy a behatolók nem csak magánlaksértést követtek el, de a rendőrség orra előtt követtek el echte betörést is.

Mivel tudjuk, hogy a magánlaksértés esetükben már ismétlődő volt, ugyanebben az ügyben is - és arra is hiába adták be a XI. kerületi bűnöző rendőrkapitányságra a feljelentést -, ezért a bűnismétlés evidenciájára és az összebeszélés okán nem csak előállítani kellett volna a rendőrség által védett bűnöző bandát, hanem 72 órás őrizetbe venni, és a törvény kötelező ereje miatt az ügyészségen kezdeményezni az előzetes letartóztatásukat.

De nem történt semmi. A rendőrség nem volt hajlandó intézkedni.

Pataki Béla a svédországi bejegyzésű Jogállamért Egyesület elnökével ment el a semmiféle magyarázattal szolgálni nem hajlandó XI. kerületi Rendőrkapitányságra, amelyet Liskány Csaba alezredes vezet. Feljelentést akartak tenni.

Amikor a rendőrségen megtudták, melyik ügyről van szó, akkor Liskány Csaba rendőrsége maffiamódszerei az attól elvárható mederben folytatódtak: az ügyintéző félrevonult, a beszámolók szerint elvonult kávézgatni, és másfél órán keresztül várakoztatta a feljelentőket.

Akik eztán sem tehettek feljelentést, mert nem engedték meg nekik. A beszámolók szerint a rendőrség azt közölte, hogy "nem érnek rá", ezért nem veszik fel a feljelentést. Erre vártak másfél órát. Hogy közöljék velük: "nem érnek rá".

Az ügyben számos otthonvédőt és jogvédőt követően beszéltünk Pataki Bélával, valamint a XI. kerületi Rendőrkapitányság több illetékesével is.

A helyszínre kiszállt rendőrök és a XI. kerületi Rendőrkapitányságon intézkedők (illetve nem intézkedők) ellen indokolt a Büntető törvénykönyv 305. §-ában foglalt Hivatali visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt a büntető feljelentés megtétele. Ez annál is inkább indokolt, mert sehol, semmiféle rendőr nem tudott a világon semmiféle magyarázatot sem adni arra, sem tegnap, sem ma, senkinek, sem Pataki Bélának, sem otthonvédőknek, sem jogvédő vezetőknek, sem a médiának, hogy amiket a rendőrök elkövettek, milyen indokkal vagy milyen jogszabály alapján követték el, és mivel tudják magyarázni, hogy egyikük sem volt hajlandó intézkedni sehol, senki bejelentésére és feljelentésére sem.

Az esetsorozat miatt az ország civil otthonvédői és több jogvédő és emberjogi szervezet aktivizálódott, amiről a jogvédő szervezetek eminenseinek nyilatkozataiból is közvetlenül tudunk.

---

FIGYELEM! Aki a Budapest 11. kerületi Rendőrkapitányság vagy vezetője, Liskány Csaba alezredes kapcsán tud vagy hallott rendőri megvesztegetésekről, visszaélésekről, vagy pl. hogy milyen alvilági stb. körök vagy konkrét személyek rendelkeznek ott rendőrségi védelemmel, értesítsen minket az info.hirarena@gmail.com címen, vagy látogasson el az Impresszum oldalunkra: http://hirarena.com/impresszum. Konkrét bejelentésekkel keresheti a HírAréna főszerkesztőjét, Molnár F. Árpádot is. A bejelentők adatait - mint azt kivétel nélkül minden esetben megtettük - teljes diszkrécióban tartjuk, és semmiféle fenyegetés és erőszak hatására sem vagyunk hajlandók kiadni soha.

Mivel Liskány Csaba XI. kerületi Rendőrkapitánysága minden fórumon és minden jogi személy előtt úgy viselkedik, mint aki az ügyben köztörvényes bűncselekmények szervezett sorát bűnszervezetben követte és követi el, valamint fogja elkövetni, ezért Liskány Csaba XI. kerületi Rendőrkapitányságát és annak rendőrségi állományát kiemelt nemzetbiztonsági kockázatként és kiemelt bűnözői forrásként kell kezelni.

 

Tekintse meg a legújabb filmünket!:
Amerikai olajháború és terrorizmus az egész világ ellen! (Filmünk)

Csillag Ösvény Jósda