2020. 11. 30., Hétfő
András,Andor névnapja

Mondjuk ki: Az emberprogramozás mellett Orbán választási csalások garmadával nyert! (Molnár F. Árpád első reflexiója)

Mondjuk ki: Az emberprogramozás mellett Orbán választási csalások garmadával nyert! (Molnár F. Árpád első reflexiója)
2014-04-07
Orbán Viktor kétharmada az elnök és főleg amerikai haditechnológiai háttere választási csalásainak eredménye. A választási eredményeket valójában el kellene törölni és minimum az Orbán Viktor előtti törvények szerint megismételni! De ez is csak a jéghegy csúcsa! Lássa meg mindenki, mi mindenért!
 
Gyorscikk: Molnár F. Árpád
 
(Szerkesztői megjegyzés: végre szokatlanul leleplezően, nevén nevezi a dolgokat a Hírháttér alapító-főszerkesztője, a HírAréna főszerkesztője, minden magyarok első és máig a világ legmélyebbnek tartott HAARP- és elmeprogramozást leleplező dokumentumfilmjeinek rendezője, Molnár F. Árpád.)

Szánalmas magyarság, amerikai emberprogramozás!

Kezdjük a közepén: A legszánalmasabb talán az, hogy ez a primitív nép még annyit sem fogott fel, hogy aki a Fideszt akarja győztes pártnak, annak is át kell szavaznia az ellenzékre, mert a kétharmad szinte korlátlan teljhatalmat jelent. Ennek a katasztrofális következménye minden rossz és simicskás félbilliós, továbbá 3 billiós putyini stb. kifosztás, az Alkotmány eltüntetése, a kötelező nyugdíj és szociális rendszer eltörlése, a szegények üldözése és bebörtönzése stb., ami történt az elmúlt 4 évben, és ilyen kétharmadot nem szabad egyetlen ember kezébe sem adni, mert automatikusan megszünteti a demokráciát és a teljes rendszert kiszolgáltatja egyetlen ember szeszélyének és önkényének. Annak ellenére sem szabad kétharmadot adni egy embernek, hogy az az ember Magyarországon történetesen cigány, akiről a magyar lakosság úgy vélte: egy cigány a legalkalmasabb Magyarország önkényrendszerének és szabad rabló, vadkapitalista elnöki oligarcha és földesúri diktatúrájának bebetonozásához.

Lehet itt beszélni arról, hogy a magyarok igent vagy nemet mondtak-e arra, hogy megint Moszkva és az új Szovjetunió fennhatósága alá kerüljenek stb., de az már sokkal inkább kirajzolódik, hogy a magyarok a világ minden népe és nemzete közül egy cigányt tartottak a leginkább alkalmasnak arra, hogy szinte korlátlan hatalmat kapjon életük, sorsuk és jövőjük meghatározására. A cigány mögött pedig - minden rasszizmus nélkül írom ezt - egy bevallottan homoszexuális zsidó, Arthur J. Finkelstein állt, aki a világ leghírhedtebb kampánystratégája és tanácsadója. Ő juttatta egyébként annak idején Benjamin Netanjahut is Izrael elnöki székébe, elhitetve Izrael lakosságával, hogy Simon Peresz a béke embere, aki ki akar vonulni a megszállt területekről és biztosítani akarja Palesztina jogait.

A másik: Magyarország stratégiai fontosságú földrajzi helyen fekszik. Az USA nem Hitler-korabeli hangulatszabályozó eszközökkel jött be és tartotta fenn 4 esztendőn át ezt a mérhetetlenül brutális közönyt - aminek csodájára és megvetésére járt a világ -, a választásokon pedig tette meg ugyanez az USA az elsöprő Fidesz-fölényt, hanem a kor legmodernebb csúcstechnológiai hadi eszközeivel! A világ legmodernebb elmetechnológiai és Echelon-fegyverzetével!

Ezért a hála alapvető fontosságú, amikor a láthatatlan és fékezhetetlen, illetve perdöntő válaszlépések mellett döntünk. És nem az Egyesült Államok ellen - mert nem annak nyomorult és primitív lakossága döntött -, hanem azok ellen, akik titkon Orbán Viktort és földesúri oligarcha rendszerét, a kétharmadot támogatták, megszavazták illetve elmetechnológiai eszközökkel megpecsételték, hogy elnöki diktatúra legyen, milliók homlokára nyomva a fenevad pecsétjét, hogy azt a milliók észre sem vették! Az USA döntött, de nem annak népe! A csak részben látható személyi összetételű, jórészt pedig láthatatlan gerincét kell darabosra törni a bestiának, minden egyes csigolya a mi ellenségünk és az Emberiség ellensége, de nem az Amerikai Egyesült Államok népe! Ahogyan a II. Világháborúban mondták: gyengeség volt a lakosság bombázása, mert nem a népet, hanem az ellenséges döntéshozókat kell bombázni, rendszerüket és érdekeiket aláaknázni, őket személyileg kiirtani! Leszögezhetjük tehát - és mindenki átlátja, aki konyít kissé a lokális-kontinentális és globális politikai folyamatokhoz, ahol annyira fontosak a lokális döntések -, hogy a magyar nép és Európa legnagyobb ellensége maga az Amerikai Egyesült Államok titkosszolgálati rendszere. Az Amerikai Egyesült Államok háttér-titkosszolgálatai, amelyek ezt az elmúlt 4 évben is folyamatosan bizonyították, ahogyan a tegnapi, április 6-ai, azaz 6666 napon is!
 
De hát hogyan is mondta Gyurcsány Ferenc korábbi magyar miniszterelnök, a nyugati lobbi és a nyugati világbirodalom barátja? : Amerika nem fog segíteni!
 
Mélyen bennem maradtak Gyurcsány Ferenc e szavai, mert az igazság szólott abból! Figyeljetek, magyarok, mert az USA nem segít rajtatok! Az USA Orbán Viktoron segített és tegnap is ezt tette ellenetek és az egész Emberiség ellen! Az USA Orbán oligarchagyárát támogatta mindvégig ellenetek! Simicska Lajost, Mészáros Lőrincet és az Európai Unió demokratikus sereghajtóját!

Ugyanakkor fontos elmondani, hogy nem minden amerikai titkos szolga ellensége a demokráciáknak és az Emberiségnek, mert sokaknak az a dolguk, hogy hagyományosabb, elavultabb eszközökkel küzdjenek a világ demokráciáiért és a magyarság szabadságáért. Ők arra vannak, hogy fedezzék a világ sötét erejét, a Sátánt és annak többek között amerikai alattvalóit, a Júdásfajt.

Sokan azt sem tudják, miről beszélek most és a következőkben, de a szakma, akik egy részével átfedésben voltam, igen: általában perdöntőként kellett volna figyelni az előre jelzéseimre és a tanácsaimra, amelyek sorra bekövetkeztek, a spanyol vonatrobbantásoktól a repülőkatasztrófákig, Burma elnökének (betegséggel történő gyors) likvidálásáig, az indonéziai vonatkarambolokig, egy állam vezetésének utasszállító repülőgéppel kiirtásáig, a megtorló szecsuáni rekordföldrengésig, a szendai-i epicentrumú japán földrengésig vagy pl. a fukushimai atomkatasztrófáig bezárólag.

Az elmúlt időszakban kiemeltem pl. a Fidesz zsidó származású, homoszexuális tanácsadójának, Arthur J. Finkelsteinnek politikai gyilkosság útján történő likvidálása fontosságát. Mindenki, aki ezt nem tette meg vagy aki ebben akadályozott, ha okos volt, tehette azzal a biztos tudattal, hogy Finkelstein életben hagyása akár perdöntő is lehet abban, hogy Magyarországnak, Európának és a nyugati világrendszernek rendkívüli károkat okozzon.
 
Lehet, hogy módosítani kellene eddigi visszafogott hozzáállásunkat és egyértelműen kijelenteni és hivatkozni arra úton és útfélen, hogy ne csak a szakma értse és a bölcsek, hogy mennyi mindent előre tudtunk és mennyi mindenre volt, van és lesz meghatározó beleszólásunk. 2009. negyedik hónapjában Nagy Sándor (Naleksz) kollégánk és Echelon-Tanú írta, ami azóta is motoszkál bennem és nem hagy nyugodni:
 
"A legtöbbet azért fizetjük, mert intézményesítettük a titkolódzást."

Hát tegyünk ez ellen!


Ellenségeink: a nyugati világrendszer, mint minden szabadság tervezett aknamezője.
44 % = 100 %.
Ellenségpéldánk: Románia.

Az elmeprogramozáson túl, ami természetes, civilizációs szempontból elfogadhatatlan pl. az, hogy a Fidesz direkt úgy alakította át a választási rendszert, hogy neki még könnyebb legyen kétharmadot kapnia. Soha győztesként ilyen kevés szavazatot nem kapott, de ez is elég volt a kétharmadhoz! A választási törvényt egyetlen párt átírta, a saját igényei szerint, úgy, hogy mindenki más, minden ellenzéki erő ellene ment. Ezért a választási eredményeket el kellene törölni! Ezt mondhatjuk 4 éven át is, de hallgathatják azon amerikai, izraeli, arab stb. ellenségeink, akik ebben akár burkoltan benne voltak, egy örökkévalóságon át is, szó szerint értve ezt!

Orbán Viktor választási rendszere olyan, mint amikor öten leülnek egy kártyaasztalhoz. Egyikük Orbán Viktor, a többi az ellenzék. A játék közben azt mondja az egyikük (Orbán Viktor), hogy most megváltoztatom a szabályokat! Mindenki tiltakozik, de Orbán Viktor egy csaló bűnöző, egy önkényúr, egy gengszter oligarcha a "Keresztapa" című filmből, aki a legnagyobb gazember az asztalnál! Horn Gyula és az MSZP is kapott már kétharmadot, de 1994-től 1998-ig gyakorlatilag semmiféle módon nem élt vissza ezzel! Hja, az átkos szocialisták tudták, mi a demokrácia!

De térjünk vissza Orbán Viktorhoz és az ellenzékhez: Minden játékos mögött ül egy ember, de Orbán azt mondja: én a mögöttem ülő embernek is külön szavazati jogot adok, hiszen ő mellettem szavaz, mert az én emberem! A ti embereitek nem kapnak semmiféle jogot, hiszen ellenem szavaznának!

Az asztalnál mindenki tiltakozik az egyoldalú szabálymódosítások ellen és ha egy pókerasztalról lenne szó, le is lőnék a tagot, Orbán Viktort. Hiszen csal, ráadásul sorozatban és nyíltan! Azonban mivel ez itt az Európai Unió és az Egyesült Államok, ezért az elégedetlenkedő és tiltakozó játékosok mögött ülő kókler és bandita csürhe - nevén nevezve a nyugat és annak "szövetségesei" - még rá is bólintanak, hogy ilyen a demokrácia! A csalások garmada és sorozata a demokrácia természetes velejárója! Márpedig a helyzet az, hogy ilyen demokráciát Moszkvától is kapunk, ehhez nem kellenek nekünk olyan herék, paraziták és vérszívók, ingyenélő kóklerek és bűnöző gazdagok, amilyen a demokráciát mímelő Európai Unió és Egyesült Államok!

Továbbá: csak a romániai magyarság kapcsán - egy éjjeli ATV-s vagy MTV-s hír szerint is - valami 70 ezer szavazóról beszéltek, akiknek 95 %-a a Fideszre voksolt! Azok, akik nem itt élnek, akiknek nincs Magyarországon nemhogy lakásuk, de bejelentett lakcímük sem. Ezt a Fidesz azért vezette be, mert tudta, hogy onnan rá fognak szavazni. Ez megint olyan, amit nem választási csalásnak hívnak, pedig az! Ellentételezésül követelhetjük akár 4 éven át Romániától - rengeteg feszültséget és akár magyar és román szélsőjobboldali előre törést okozva -, hogy mi is követeljük, hogy beleszólhassunk a román választásokba és döntsünk, hogy Romániában elmebeteget, baloldalt vagy magyarirtó és cigány-kiírtó nácikat akarunk! Mivel mi, magyarországi magyarok nem vagyunk alsóbbrendűek az erdélyi magyarokhoz képest, ezért nekünk is jogunk van ahhoz, hogy közvetlenül beavatkozzunk más országok belügyeibe és országgyűlési választásaiba! Ha akarjuk, megszavazhatjuk a román szélsőjobboldalt vagy gerjeszthetünk olyan pártokat Romániában, akik vissza akarják csatolni Erdélyt Magyarországhoz. Ehhez azért van jogunk, mert a román kormány, a román nép - összefogva Orbán Viktorral - a nyakunkba ültette ezt a herét, akit az egész Európai Unió demokratikus sereghajtójának tartanak szerte a világon! Ahogyan Románia és Orbán eldöntötte, hogy Magyarországon ki legyen a miniszterelnök és hogyan süllyedjen még lejjebb az Európai Unió demokratikus sereghajtója, a Visegrádi Négyek gazdaságilag is legutolsó banditaállama, azaz Magyarország, ugyanígy nekünk, a megtámadott és bábként, fogyóeszközként kezelt magyar népnek is joga van ahhoz, hogy Románia belügyeit szavazati jogával meghatározza és eldöntse Románia és a román nép sorsát és jövőjét. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten! Ami pedig jár Romániának, az jár Magyarországnak is! A román kormánynak és a román népnek, meg a romániai magyaroknak ebbe semmi beleszólásuk nincs, hiszen nekünk abba sem volt beleszólásunk, amikor a mi életünkről döntöttek és egy világszerte elmebetegnek tartott oligarcha földesurat, Orbán Viktort tolták kétharmaddal a fejünk fölé. A román nép is felelősséggel tartozik, hiszen mindezen ellenünk és nyugati világrendszerünk elleni merényletet, ezt a terrorizmust, ezt az önkényes beavatkozást és földfoglalást legalább passzívan tűrték és úgy jártak-keltek, mint a zombik. Tévedett a Világtörténelem során mindig az a nép, amelyik azt hitte, hogy semmi köze a politikához és elég, ha jár-kel válsághelyzetekben, mint az idióta! Az ilyen zombiknak, ezeknek a mihaszna, passzív heréknek és vérszívó parazitáknak köszönhetők a világ háborúi, az éhínség, a nyomor, a háttérhatalom felépülése, a világ összes diktatúrája és tömeggyilkos terrorista állama. Ezek a zombik megérdemlik a jogfosztást, hiszen saját nemzetüket és az Emberiséget is idiótákra és gonoszokra bízták. Eszik és isszák is, amit főztek és fogják is, a síron túl is örökké. Ki a Mennyben, ki a Pokolban, de mindenki örökkön örökké arathatja élete gyümölcseit.

És még egy nagyon fenyegető tényező: nekünk nincsen veszíteni valónk. Ilyen kormányzás és bűnöző környezet mellett nekünk mindegy, hogy az ország élén Orbán Viktor, Bartos Cs. István (aki megnyerte az alternatív köztársasági elnökválasztást) vagy egy nemeztek közti - pl. egy magyar-román - háború áll. Azért mindegy, mert tisztességet, becsületet, erkölcsöt sehol nem láttunk, minket háborús viszonyokra terveztek, abban tartottak mindvégig, jogfosztásban részesítettek, minket üldöztek, kifosztottak, minket börtönökbe is kizárólag jó tetteinkért és önzetlenségünkért zártak és olyan mindegy, hogy akik testvéreink közül életben maradnak, ők az országot politikai és gazdasági terrorizmus miatt vagy területszerző illetve megtorló háború miatt hagyják el.

Románia megérdemli a válaszcsapásokat. Románia és a román kormány minket egy bűnöző vadkapitalista diktátorral bombázott, hogy annak kétharmada legyen. Románia további romlást és pusztítást bocsátott népünkre. A román kormány és minden romániai párt, amelyik ebben részt vett vagy nem lépett fel ez ellen hatékonyan, az mind Magyarország ellensége és az európai, valamint a nyugati demokráciák ellensége! Ez a bűnszervezet egy világhírhedt diktátort támogatott és segített kétharmados, kvázi teljhatalmú győzelemre! Ilyet csak az ellenségeink tesznek! Románia kormánya és titkosszolgálatai egész Magyarország ellenségei. Minden magyarok ellenségei. Európa és az Európai Unió ellenségei. A nyugati demokráciák ellenségei és ezzel az egész Emberiség ellenségei. És ez vért kíván.

Továbbá és visszatérve Orbán Viktor választási csalásaihoz: a kispártok közpénzen milliárdokkal támogatása megint olyan húzása volt Orbánnak, amikről mindenki, azonnal átlátta és mondta, hogy Orbán azért vezette be, mert így az ellenzékre adott szavazatok jelentős része feltétlenül elvész! Orbán kétharmadához a fenti választási - majdnem csalásokat írtam, de voltaképpen egy az egyben erről van szó(!), csalásról(!) -, tehát Orbán kétharmadához a fenti választási csalásokra feltétlenül szükség volt! Ezek nélkül az egyszemélyes diktátori intézkedések nélkül Orbán kétharmada abszolút megbukott volna! Ha a rendszerből bármelyik olyan elemet kivesszük, amit Orbán Viktor azért hozott, hogy kétharmadot, azaz 100 %-ot kapjon és ne létezzen a magyar Országgyűlésben ellenzék, csak egy uralkodó párt, azaz egy abszolút elnök, ő maga, akkor Orbán az abszolút hatalmat nem kapta volna meg!

A választási rendszer ugyancsak a nyugati világrendszer farizeus kamukampányát és kamudemokráciáját bizonyítja. Hogy lehet az, hogy ez a kamurendszer demokratikusnak nevezi, amikor olyan választási rendszert hoz létre, ahol bármikor, bármelyik párt és annak teljhatalmú kedves vezére, jelen esetben Orbán Viktor olyan szavazattöbbséghez juthat, egy személyben(!!!), hogy azzal új Alkotmányt, új Btk-t írhat, bármit törvényessé és kötelezővé tehet, törvényessé teheti egyetlen aláírással a többpártrendszer felszámolását, törvényessé teheti a népirtást stb.!

Mégis mi a különbség a kétharmad és a háromharmad között?! Semmi! Orbán kétharmada is abszolút háromharmad volt! Olyan a rendszer, amit a nyugat - az Amerikai Egyesült Államok vétójoga és elmeprogramozói permanenciájával - Magyarországon megalkotott, már 1990-re(!), hogy egyetlen hatalomra került személy eltörölhesse a többpártrendszert is és olyan törvényeket hozzon, amilyeneket akar, akkora elnyomást okozzon stb., amekkorát akar! Ha Washingtonban és Brüsszelben ez a demokrácia, akkor mostantól Lukasenkóhoz és az észak-koreai Kim Jong Unhoz járhatunk továbbképzésre, akik szintén megmutathatják a nyugati világrendszer alattomos, farizeusi, fasiszta monetáris világterrorizmusa számos permanens és önmagában is perdöntő elemét! A nyugat és az USA azt tette, hogy amikor egy párt pl. 44 %-ot kap, akkor az automatikusan 67 %-ot kaphat, ami pedig 100 %-ot jelent számára!

A brüsszeli és amerikai demokrata logika szerint tehát 44 % = 67 % = 100 %! Ez itt a nyugati világrendszer démonpolitikája, a nyugat alattomos sátáni diktatúrája!

Legálisan kineveztek nekünk egy potenciálisan észak-koreai hatalommal rendelkező, bármit keresztülvihető Kedves Vezért! Azt tették, hogy a parlamenti ellenzék nem több ebben a nyugati, amerikai és nyugat-európai rendszerben, mint az elégedetlenkedő sajtó vagy az utca népe! Semmiféle beleszólása nincs a törvényekbe, amiket az elmúlt években is egyetlen egy ember, Orbán Viktor hozott! A Kedves Vezér mindent visz! Az USA és Európa országai olyan demokráciát találtak ki, amitől minden demokratának hánynia kell, ha pedig nem érez erre szuper erős késztetést, akkor vagy semmi köze a demokrácia fogalmához vagy pedig elmebeteg és azt sem tudja értelmezni, ami az orra előtt van!

Természetesen szándékos az a potenciálisan észak-koreai despota rendszer, amit a nyugat - az Amerikai Egyesült Államok abszolút befolyásával - létrehozott nem csak Magyarországon, de szerte a nyugati világrendszerben! Olyan aknamezőt épített ellenségünk, az Amerikai Egyesült Államok az egész nyugati világrendszerbe, amihez már csak egy kis elektromágneses vagy kvantumlökés, egy elmeprogramozói hangulatimpulzus elég, hogy az egész nyugati világrendszer áldemokratikus berendezkedése összeomoljon! És tudják, miért írtam le ezt a következtetést? Mert Mondta ezt az imént az, Aki Mondotta majdnem szó szerint: ott van az orra előtt és nem látja!
 
Hát lássam és lássa mindenki! Lássuk meg, ki az ellenség és kik művelték ezt Magyarországgal és az egész világgal! Tanuljuk meg, hol lapulnak és honnan hazudnak demokráciát az Emberiség legfőbb ellenségei!

És gondoljuk ellenük a válaszcsapásokat, amely a legnagyobb! Gondoljunk vészt a gonoszokra, a Sátán legfőbb tengelyhatalmára!

Csillag Ösvény Jósda