2019. 04. 25., Csütörtök
Márk névnapja

Molnár F. Árpád és Vincze Krisztián esti élő adása (Hajléktalanüldözés, gyermekvédelem...)

Molnár F. Árpád és Vincze Krisztián esti élő adása (Hajléktalanüldözés, gyermekvédelem...)
2018-11-20

Orbán Viktor körözött bűnözőitől a hajléktalan fideszes halálgyárakig. Sok-sok témával és exkluzív információkkal a villamosmérnök Vincze Krisztián HírAréna-munkatárs és Molnár F. Árpád főszerkesztő, jogvédő. Élő adásunkat egyszerre három kamerával, három különböző helyre közvetítettük.

Tarlós István és hajléktalanüldözés, aluljáró bezárások, fagyhalál, népirtás, poloskák, ruhatetvek és holt biztos rovarirtás. Leégett a DK irodája. Csányi Sándor Bige László és mindenki ellen, Csányi Sándor irányított rendőrsége és koncepciós perszervezései. A Fidesz és a piaci versenyképesség impotenciája. Gazdasági válságra készül a Fidesz. Orbán körözött bűnöző macedón miniszterelnök haverja, Nikola Gruevski. Van használható ellenzék. A körözött bűnöző Hernádi Zsolt és a bűnpártoló Orbán Viktor, valamint Ivo Sanader horvát miniszterelnök bebörtönzése. A Fidesz szavazóinak hadd lopjon Orbán Viktor maffia filozófiája. A fegyver- és nukleáris stb. csempészet biztos módja. A Sargentini-jelentés után Orbán Viktort a grazi pszichiátrián kezelték. A McDonalds és a KFC igénytelensége és a dolgozók kizsákmányolása. Kormánypropaganda a terrorizmusról, a gyermekek szellemi mérgezése. Z. Kárpát Dániel és a Jobbik Magyarországért Mozgalom: rekordtartók a kilakoltatások ellen. A Jobbikon kívül egyetlen parlamenti párt sem hajlandó kilakoltatásra menni. Toroczkai László és pártja. Jobbik vagy Toroczkai? Jóléti, tudás alapú vagy munka alapú társadalom? Vezető és követő típusok. Vágó István és a szkeptikus vallás. Einstein és a gravitációs hullámok bizonyítása.

Név szerint említve és felolvasott nézői kommentek: Tarlós István Hajdu Gábor, Balog István, Orbán Viktor, Balogh Istvánné, Bognár Tibor, Albert Einstein, Julian Assange, Kollár Krisztián, Tiborcz István, Csányi Sándor, Bige László, Babirák Ádám, Szoták Ferenc, Sándor Tünde Gyöngyvér, Putyin, Nikola Gruevski, Z. Kárpát Dániel, Hernádi Zsolt, Ivo Sanader, Cvi Huang, Szaddam Husszein, Ádám Kiss, Stephen Hawking, Judith Sargentini, Tokán József, Bayer Zsolt, Tóth Tibor, Toroczkai László, Jean Piaget, Budaházy György, Domján Tibor, Vágó István és mások.

Aki bajban van, netán információval szolgálna vagy másként segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Az esti adás a Facebookon:

 

 

Az esti adás az egyik YouTube-csatornán:

Csillag Ösvény Jósda