2019. 07. 22., Hétfő
Magdolna névnapja

Molnár F. Árpád feljelentése a Varju László elleni emberrablási ügyben az ügyészségre került

Molnár F. Árpád feljelentése a Varju László elleni emberrablási ügyben az ügyészségre került
2019-01-04

A DK országgyűlési képviselőjét az Orbán Viktor által kisajátított MTVA székházban támadták meg, teperték le és hurcolták el ismeretlen fideszes bűnözők. Ez emberrablásnak minősül, amiben különösen súlyosbító körülmény, hogy az emberrablás áldozata egy a törvények által halmozottan védett parlamenti képviselő, aki ellen bármiféle erőszakos cselekmény máris több évvel büntetendő hivatalos személy elleni erőszak bűntette. Ezt ugyancsak tovább súlyosbította, hogy a fideszes bűnbanda csoportosan, avagy bűnszervezetben követte el a bűntetteket.

Molnár F. Árpád., a HírAréna Online főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője az elkövetés óráiban, 2018. december 17-én tett büntető feljelentést. A 01000/3029/2018.bü. ügyiratszámon iktatott feljelentést a Budapesti Rendőr-Főkapitányság - illetékességi okokra hivatkozva - áthelyezte a Központi Nyomozó Főügyészség Budapesti Regionális Osztályához.

A Varju László elleni emberrablás ügyében percek alatt készült feljelentést itt olvashatja, továbbá egyébként a Hírháttér és a HírAréna tegnap esti élő adásában is szóba került. Az élő adás felvételét ide klikkelve tekintheti meg.

Csillag Ösvény Jósda