2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Molnár F. Árpád után Gyurcsány Ferenc is: Nemzetközi ügyészséget az eltussolások ellen! (Videókomment is: Molnár - Domján)

Molnár F. Árpád után Gyurcsány Ferenc is: Nemzetközi ügyészséget az eltussolások ellen! (Videókomment is: Molnár - Domján)
2014-05-19
Molnár F. Árpád után úgy 12 évvel talán Gyurcsány Ferenc lett az első politikus, aki felvetette egy korrupcióellenes európai ügyészség létrehozásának szükségességét. Orbán legfőbb ügyésze, Polt Péter mindent eltussol, minden bűnügyi vizsgálatot leállít, minden feljelentést, ami Orbánt vagy környezetét érinti, minden bizonyíték ellenére is lenyel. Az ilyen jelenségek ellen létrehozott Európai Ügyészség szükségességét Gyurcsány Ferenc ez év áprilisában hirdette meg.
 
Előadók és operatőrök:
Molnár F. Árpád (ÉLI) és Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerzők: Molnár F. Árpád (ÉLI)
és Sid Modwooder

Egy nemzetközi nyomozószerv alkalmas lenne arra, hogy a magyar állampolgárok minden olyan ügyben, amikben Magyarország bűnöző szervei nem akarnak nyomozni és minden olyan ügyben, amelyben magyar állampolgárokat ez a végletekig korrupt, rosszindulatú gazságügyi rendszer üldöz, jogfoszt, eladósít, tönkre tesz, bebörtönöz stb., az egyszerű ember is - besétálva a nemzetközi, Európai Ügyészségre - olyan jogorvoslatot kaphasson, amilyenről nem is álmodhatott volna ebben a bűnöző, sötét rendszerben, ahol az állampolgárok jogszolgáltatása általában nem csak teljesen megszűnt, hanem ügyről ügyre abszolút fordítva működik!

Egy Európai Ügyészség - ha nagyon rosszul működik, akkor is - olyan mértékben vethetné vissza a velejéig rohadt rendőrségi, ügyészségi, bírói stb. bűnözést és iszonyatosan súlyos szociopátiát, az Európai Unióból befolyt ezermilliárdok néhány ember zsebébe játszását stb., a társadalomra szélsőségesen közveszélyes és aljas indokok óceánjával áthatott bűnöző alkatú bírói, ügyészi és rendőri pszichopátiát - büntetőjogi eszközökkel megtorolva a magyar nép sanyargatását és bűnszervezetben üldözését, bebörtönzését, öngyilkosságba kergetését stb. -, amilyenről egy magyar állampolgár itt, Európa talán legsötétebb részén, a peremvidéken, az egész világon hírhedté vált oligarchisztikus, feudalisztikus elnöki diktatúrában nem is álmodhat!

Molnár F. Árpádot és Domján Tibort 5 percben hallhatják.

Az 5 perces gyorsfilmet a következő lejátszón is megtekinthetik:
 

Csillag Ösvény Jósda