2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Molnár F. Árpád: Nem vagyok Charlie. Nem rajzolok a szentekre állig érő faszokat.

Molnár F. Árpád: Nem vagyok Charlie. Nem rajzolok a szentekre állig érő faszokat.
2015-01-15
A pocsék helyzetnek megfelelő, azt kifejező nyersességgel írta rövid Facebook-bejegyzését Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője, a MULTIMÉDIA HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője, a HHMM jogvédő szervezet vezetője, keresztény, ingyenes jogvédő.
 
Sz. L.

Molnár F. Árpád legfrissebb Facebook-bejegyzésében a következőket írta:
 
"Én nem vagyok Charlie. Sosem ábrázoltam Jézust, Mózest vagy az Istent álló, hatalmas fasszal, ami a szájukig felér. Még Mohamedet sem, pedig arra viszont talán lett volna okom.
 
Keresztényként egyértelmű az Ismeret és a Jézus Krisztus tanításai alapján, hogy akik viszont a kereszténységet - pénzért, igénytelen putri szellem által vezérelve - korunk Charlie-jai által álmodozott hatalmas fasszal ábrázolták (talán mert az övék túl kicsi), a törvények szerint a Sátán gyermekei és antikrisztusok.
 
Ha a liberalizmus ilyen faszgyárosokkal azonosítja magát, akkor még egyértelműbb, hogy a minden értéket és szentséget taposó liberalizmust is a Sátán szülte, tetteinek gyümölcse pedig ördögi, társadalomromboló és ellensége a minimálisan elvárható civilizációs társadalmi normáknak. Pszichiátriai szempontból pedig egyértelműen a pszichopaták értékrendjének megfelelő."
 
 
Önnek melyik szimpatikusabb? Az értékelvű társadalom vagy az antikrisztusok szerelmi trónja?
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda