2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Molnár F. Árpád megfenyegette a szegényeket csicskáztató jobbikos polgármestert!

Molnár F. Árpád megfenyegette a szegényeket csicskáztató jobbikos polgármestert!
2016-04-17
Ózd jobbikos polgármestere, Janiczak Dávid feudálfasiszta pogromja szerint a közmunkásokat kamerákkal kell figyeltetni, munkafelügyelőket kell ellenük alkalmazni, akiben pedig a feudalista vonista Janiczak hibát talál, azt a maradék megélhetéstől is meg kell fosztani.
 
Sz. L.

Ózd jobbikos polgármestere, Janiczak Dávid feudálfasiszta népgyűlölő pogromja szerint a közmunkásokat kamerákkal kell figyeltetni, emellett szintén közpénzből munkafelügyelőket kell ellenük alkalmazni, akiben pedig a burzsoá vérszívó parazita kizsákmányoló feudalista osztály vonista újgazdag tahója, Janiczak Dávid ózdi polgármester hibát talál, azt a maradék megélhetéstől is meg kell fosztani.

A rosszindulatú burzsuj jobbikos fasiszta antiszociális bunkó olyan csicska korú, hogy a tojáshéj még rajta van a közpénzből kinyalt fenekén, de már aggastyánokat és idős, beteg asszonyokat és férfiakat csicskáztat cigánybűnöző módra, közpénzből.

A HírAréna és a HÍRHÁTTÉR jogvédő főszerkesztője, Molnár F. Árpád, amióta az Orbán-Vona-faj másik kilakoltató és népgyűlölő polgármestere, a fideszes Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester hatósági üldözést indított ellene, mert interjút merészelt készíteni az összes parlamenti párt által sok éve közismert Csikós Juhász Imrével annak kilakoltatásáról, azóta nagyjából elszabadult hajóágyúként keresi azokat a nép által eltartott politikus férgeket, amiket - nagyon helyesen - kiüthet, örök példázattal és halhatatlan tanúbizonysággal szolgálva, és nevelve ezzel az új kor társadalmát, a bűnöző politikusok elleni megtorló brutalitásra. Mivel az, amit a burzsoázia önmaga néputáló hatalmi és anyagi kiszélesítésére hozott, és amit törvénynek nevez, minden szinten a polgári lakosság üldözésére és hazájából elüldözésére szolgál.

A csicska korú csicskáztató jobbikos náci pszichopata, Janiczak Dávid bunkózdi polgármester, a szegények üldözésére a rabszolgatartó társadalmakból ismert kifejezést merte használni: a "munkafelügyelők" rasszista, fasiszta és hazaáruló rabszolgatartó kifejezést. Mi ezek miatt ugyanannyira tartjuk ezt a nagyképű újgazdag eltartott bunkót, amennyibe ő nézi a lakosságot, amelynek hűséges szolgálatára feleskette a vele egyenrangú hazaáruló és népnyúzó politikai maffia.
 
Molnár F. Árpád megfenyegette a szegényeket csicskáztató jobbikos polgármestert!
 
 
 
Elmondja:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Executive producer:
Emma Paradigma

Operatőr:
Narciso Rojo

Zeneszerző (Music by) és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder
 
 
A kapcsolódó irodalomból:
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda