2022. 01. 19., Szerda
Márió,Sára névnapja

Molnár F. Árpád keményen visszavágott az Index, a HVG és a 444 újságíróit kriminalizáló Hír tv-seknek!

Molnár F. Árpád keményen visszavágott az Index, a HVG és a 444 újságíróit kriminalizáló Hír tv-seknek!
2014-12-13
Ahogy Orbán Viktor kihirdette az újságírók elleni pártvadászatot, a Hír tv, amely Orbán Viktor csatlósa, rögtön belekötött és kriminalizálni kezdte Orbán Viktor kritikusait. Megkérdezve (kriminalizálva) az Index, a HVG és a 444 újságíróit, hányan mernének drogteszt elé állni. Nos: Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője helyettük is válaszolt: nem csak a Hír tv-sekkel közös drogtesztre hívta ki a Fidesz elhíresült sajtósait, ahelyett, amit a Hír tv akart, hogy önmagát kivonva más médiaorgánumokba kössön bele. Molnár nem csak vizeletmintára hívta a Hír tv-seket, aminél többet a Hír tv pártszócsövei nem mertek, hanem teljes vizsgálatra! Vér, haj, vizelet, minden!

Sőt! Molnár F. Árpád az orbáni titkosszolgálatoknál és a párthoz is köthető alvilági személyek felől megszerzett tudásából szemelgetve kijelentette, hogy a legtöbb kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményt és nemzetközi bűntettet kifejezetten Orbán Viktor, Pintér Sándor és a Fidesz vezető személyei részéről tapasztalta!
 
Sz. L.
 
Lájkolhatja a Facebook-oldalunkat is:
https://www.facebook.com/hirarena

Molnár F. Árpád mai, Hír tv-nek írt levele:

Tisztelt Hír tv! Fidesz-vezetők és kábítószer!

Mivel hallottam, hogy zaklatják az Index, a HVG és a 444 újságíróit, fogyasztottak-e kábítószert, miközben az összes párt közül messzemenően a Fidesz politikusai és támogatóik vonatkozásában találkoztam a legtöbb kábítószer-terjesztésről és kábítószer-fogyasztásról, valamint állami és a magyar határokon túlra irányuló kábítószer-kereskedelemről szóló esetekkel és beszámolókkal, továbbá a legtöbb és legsúlyosabb politikai bűnszervezeti eltussolások terén is Orbán Viktor, Pintér Sándor és a Fidesz titkosszolgálatai és közpénzen eltartott bandái részéről kellett szembesülnöm, ezért indítványozom a Hír tv "Célpont" című műsorának összes eddigi és jelenlegi munkatársával közös, teljes spektrumú, vizelet-, vér-, hajszál- és csontvizsgálatot (meg amit még a modern tudomány elbír) annak bizonyítására, hogy Orbán Viktornak, az Európai Unió 28 tagállamának demokratikus és emberjogi legutolsójának házi tévéje, a Hír tv - külön is Orbán Viktor kritikusai ellen szakosodott műsorának fizetett - emberei közül hányan fogyasztottak az elmúlt akár 10 évében kábítószert.

Mivel minden ismereteim és tapasztalataim szerint a kábítószer-fogyasztás- és -terjesztés terén messzemenően a Fidesz vezető körei jeleskedtek, így halmozottan célszerűnek tartom, hogy először is ezen legfertőzöttebb párt köreiben kezdjük a vizsgálatokat, egyébként aztán feltétlenül kiterjesztve Orbán Viktorra és családjára is, különösen Orbán Gáspárra és Orbán Ráhelre, akik az EU demokratikus és emberjogi legutolsó kormányfőkének, kvázi elnök diktátorának és bűntetteinek legfőbb haszonélvezői és bűnügyi fedezői közé tartoznak, valamint Pintér Sándorra és Orbán Viktor - többek közt a Hír tv-nek hatalmas vagyonokat átjátszó és annak a demokráciával és a polgári lakossággal ellenséges műsorszórását támogató - oligarcháira is.

Mivel egy másik tévécsatorna mellett a romagyilkosságokra való uszító és a romagyilkosságokat közvetlenül okozó propaganda is a Hír tv részéről került folytatólagos megszervezésre, megszerkesztésre és elkövetésre (ha nincs Hír tv, nincsenek romagyilkosságok sem), így külön semmi kétségem afelől, hogy a Hír tv - amely demokratikus és emberjogi szempontból Európa sereghajtó kormányának összeférhetetlen, pökhendi, nagyképű, arrogáns, rosszindulatú és súlyosan szociopata cselédmédiája - feltétlenül jó néhány aktív és korábbi kábítószerest és alkalmi drogfogyasztót termelt ki és fog eztán kitermelni.

Egyébként az sem magánvéleményem, hanem vizsgálati eredmény, hogy egy másik tévécsatorna mellett a Hír tv gyűlöletpropagandája okozta a romák elleni, összesen 50 áldozatot és 6 halálos áldozatot követelő romák elleni merényletsorozatot, ugyanis ezeket például az egész világ is megtudhatta a romagyilkossági per vádlotti, valamint a vádlottak mellett és ellen felszólalt tanúk vallomásaiból. Én pedig annál is inkább, minthogy többek között a romagyilkossági perekben is, a bírósági tárgyalássorozat első másfél évében, a tárgyalásokon legtöbbször megjelent személy voltam: minden újságíróhoz, hallgatóhoz, vádlotti és védőügyvédhez képest is sokkal többször megjelenve a tárgyalásokon. Azóta sem tudom megemészteni, hogy a bűnöző és gyilkosgyár Hír tv ellen tett minden büntető feljelentést eltussolt Orbán Viktor demokratikus és emberjogi halálgyárként működő tébolyországa, a Hír tv pedig Európa leghitványabb miniszterelnöke maffiavédelmében folytathatta gyűlöletkampányát és bűntetteit és szó szerint ezrek életét követelő agresszív szociopata támadásait az ország immáron teljes lakossága ellen kiterjesztve. Valahogy úgyis fogalmazhatunk, hogy a cigányok irtásával kezdték, aztán a nyugdíjasok, a rokkantak, a munkanélkülivé váltak, a szegények stb. ellen folytatták és halálos áldozataik száma csak az öngyilkosságok tekintetében talán másfél ezerre rúg, a Fidesz szociopata halálpropagandája következtében pedig a maradandó egészségkárosodást okozó megbetegedések és elhalálozások száma ennek is feltétlenül a sokszorosa.

A narkotikumokra visszatérve: közismert, hogy korábban belülről ismertem meg az orbáni és pintéri nemzetbiztonsági szolgálatok működését, "bűnüldözését", módszereit és eszközrendszereit is, és többek között a párt által védett bűnözőktől szereztem tudomást arról, hogy a Fidesz nagy tömegeiben értékesítette a határon lefoglalt kábítószereket, továbbá belső forrásokból tudtam arról, hogy a hadsereg hangáraiban és vezető tisztjei által termesztették a kábítószereket, amiket többek között külföldön értékesítettek, repülőgépeken elszállítva. Amikor pedig megesett, hogy nem lehetett tovább eltussolni a Fidesz-kormány kiemelt személyei által szervezett kábítószeres kereskedelmi és elharapózott fogyasztási botrányokat, a kormány előre értesítette a laktanyák főtisztjeit, gondoskodjanak a felhalmozott és termelt kábítószerek biztonságos elhelyezéséről, mert ekkor és ekkor ellenőrzést kénytelenek tartani.

Várom válaszukat.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád (ingyenes jogvédő, keresztény, politikai üldözött, Orbán Viktor legfőbb titka, az Alsóörsi Hírhatár korábbi főszerkesztője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, a HírAréna főszerkesztője, a Fidesz-kormány bírálása miatt számos alkalommal elhurcolt, otthonvédelmi tudósítások miatt őrizetbe is vett és bíróságon elítélt, a HHMM Emberjogvédő Szervezet vezetője, oknyomozó és tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, minden magyarok első HAARP- és elmetechnológiákat leleplező filmjeinek rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg a világ minden részéből.)
 
2014.12.13.; Budapest, Hungary.


Molnár F. Árpád ugyancsak mai akciójának egyike:
Zseniális! Molnár F. Árpád feljelentette Orbán Viktort és Vida Ildikót Hivatali vesztegetés bűntette miatt!


 

Csillag Ösvény Jósda