2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Molnár F. Árpád élet-halál harcra hívja a kilakoltatások pártfogóit, éljenzőit

Molnár F. Árpád élet-halál harcra hívja a kilakoltatások pártfogóit, éljenzőit
2014-04-30
Bokszmeccsre vagy életveszélyes párviadalra hívja ki Molnár F. Árpád azokat a civileket és főleg rendőröket, valamint Pintér Sándorhoz köthető üzletembereket és bűnözőket, akik civilek kilakoltatását támogatják. Molnár F. Árpádot, a Híraréna főszerkesztőjét Domján Tibor kérdezte.

Villáminterjú: Molnár F. Árpád, Domján Tibor
 Budapest
 
 
Domján Tibor: Már nem először vetetted fel, általában kettőnk közt, de talán már társaságban is hallottam, hogy szívesen kiállnál, szemtől szemben bárkivel, akik például az interneten okádják azt a szörnyű sok baromságot: hol az állami bűncselekmények áldozatait ócsárolják, hol nonprofit tényfeltárókat, emberjogvédőket, hol pedig éppen az ellenkezőjét teszik: habzó szájjal és mellszélességgel állnak ki állami bűnözők, közpénzoligarchák és egyéb állatfajok mellett, hivatkozva mindeközben Istenre, erkölcsre, magyarságra vagy amire éppen jól esik nekik. Néhány mondatban elmondanád a nyilvánosságnak, hogy mire is gondoltál? Mert most már határozottan vetettél fel egy hasonlót. 
 
Molnár F. Árpád: Én kihagynám ebből az Istent, semmi esetre sem a nevében cselekszem. Így nem érheti szó a ház elejét, hogy mi keresztényi és mi nem. Nekem eredmények kellenek és gyorsan.
 
A legdurvább bokszmeccsre, vagy pedig életveszélyes próbatételekre hívok ki minden olyan mocskos állatot, akik civilek kilakoltatását támogatják, vagy akik Pintér Sándorhoz, Magyarország kilakoltató tömeggyilkosához bármiként kapcsolódnak. Akár üzletemberekként, akár utcai, csicska végrehajtókként. Az életveszélyes játékokon olyan próbákat értek, amikor pl. kiállunk egy 10 emeletes ház tetejének szélére és azon versengünk, szorosan egymás mellett állva, főképpen éjszaka, melyikünk mer jobban kiállni a háztető szélére. De mindenféle egyéb életveszélyes párviadalra is nyitott vagyok. Fontosnak tartom, hogy a jelentkezőkkel ne kerüljek bizalmas, haverkodós viszonyba, hiszen a saját életem védelme is arra kötelez minden bunyó és életveszélyes próba esetében, hogy szükség esetén, jogos önvédelemből a leghatározottabban tudjak fellépni az ilyen sehonnani bitang szociopata bűnözőkkel szemben, akik ártatlanok életét ennyire semmibe vették, és akiknek közelsége közvetlenül fenyegeti az én életemet is. 
 

A párviadalok kihívásánál külön felhívom a figyelmet azokra, akik a 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné, tehát Emőke és családja kilakoltatását támogatják. Tehát akiknek kilakoltatására az Európai Unió demokratikus sereghajtójaként hírhedtté vált Orbán Viktor néppénzen eltartott szociopata bűnözője, Kovács Róbert, Kőbánya fideszes polgármestere adott utasítást, és akit a párt utasítására dobtak családostól az utcára. És mivel 2006 óta azt tanultuk - ahogyan Kovács Adrienn Nikoletta újságírónő titokban történt elítéléséről is -, hogy ártatlan és védtelen nők ellen férfiakként a legdurvábban és a legnagyobb rosszindulattal felléphetünk, mert akkor dicső az ember és az állig felfegyverzett, símaszkos és azonosító szám nélküli rohadt rendőr, ezért én ugyan nem ártatlan, de a kilakoltatásokat támogató nők jelentkezésére is számítok, akiket - előre megbeszélt párviadal keretében - agyba-főbe verhetek és rugdoshatok, ahogyan bátor és hős rendőreink az ártatlanokkal tették 2006-ban, illetve akikkel élet-halál harcot vívhatok bármely háztetőn vagy más előre megbeszélt, életveszélyes párviadalban. 2006 kapcsán gondolok például azokra az esetekre, amikor a símaszkos rendőrterroristák ártatlan női járókelőket összefogdostak, a rendőrségre hurcolták őket, ahol meztelenre vetkőztették mindet, a fal felé guggoltatták, majd azt kiabálták, hogy megölik őket, több nőt pedig össze-vissza rugdostak. Szívesen tenném ugyanezt ezen rendőrök és más rendőrök feleségével, akik bármiféle, nem rendőrök és politikusok ellen irányuló kilakoltatást támogatnak vagy ilyesmivel együtt éreznek.
 

Külön örömmel fogadnám moslék, alantas rendőrférgek mocskos feleségeit is, akik oda mernek állni alávaló ganéj férjük árnyékából az általam kínált élet-halál harc elé. Például szívesen látnám az Elter Zsanettet megerőszakoló, akasztani való rendőrférgeket vagy azok díszes, undorító bűnöző feleségeit, hogy megtanítsam nekik, amit moslék szüleik és akasztani való rendőri vezetőik képtelenek voltak, hanem helyette bűnözésre és a védtelenekkel szembeni rosszindulatú, Petrovits Gergely-féle bíróbűnözőkhöz hasonló fellépésekre tanítottak.
 

 

Csillag Ösvény Jósda