2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Mit tartogat számunkra a 2014-es esztendő?

Mit tartogat számunkra a 2014-es esztendő?
2014-01-17
A HírAréna 2014-es asztrológiai előrejelzése: A 2013-ban megkezdődött változások tovább  folytatódnak, de ez az év másképpen lesz nehéz. Minden számítani fog: az, ahogyan gondolkodunk, amire vágyunk, amit mondunk de legfőképpen amit teszünk. 

Krősz Zsuzsanna, Budapest
 
JANUÁR:
A Nap január 20-ig a Bakban vándorol, ez felhívja a figyelmünket az életünkben szereplő értékekre, hogy ideje vállalni az értük való küzdelmet. Január 31-én, a Jupiter és a Plútó szembenállása során rájöhetünk, hogy az egymástól különböző dolgok nagyon is jól együtt tudnak működni és egy egészet alkotni. A tudás és megújulás egyszerre van jelen. A lélekbe való belső hazatalálás, bizonyos dolgokban a ráébredés, lassú és gyökeres átalakulással párosul. Légy önmagad, kövesd a saját utadat!
 
FEBRUÁR:
Eljött az ideje, hogy felvállaljuk és megtegyük mindazt, amire az utóbbi időszakban ráébredtünk és megtegyük a lépéseket azért, hogy az igaz utunkat járhassuk. Komoly kihívásokat fog tartogatni ez a hónap. Ideje letenni a múltban felvett terheket.
 
MÁRCIUS:
Március 9-én, a Nap a Halak csillagképben vándorol. Itt az ideje, hogy használjuk az életünkben a múltban megszerzett tudást, képességeket, tehetséget. A hónap vége komoly fejlődést ígér az érzelmi kapcsolatok területén. A valódi emberi értékeken alapuló párkapcsolatok megerősödnek.
 
ÁPRILIS:
Ez egy megtísztitó időszak, ideje átgondolni a múltat és végleg levágni a múlt függéseit. A Nap a Kosban jár, amely segítségünkre lesz, hogy képesek legyünk felülemelkedni a lehúzó erőkön. Április 20-án megismétlődik a Jupiter és a Plútó szembenállása lehet, hogy más személyeket és eseményeket hoz az életünkbe, de ugyanaz lesz az üzenete. Ez a hónap a karmatisztítás és a sorsfordítás kiemelt ideje.
 
MÁJUS:
Itt az idő, hogy céljaink felé forduljunk. A most meghozott áldozataink később áldássá válhatnak.
 
JÚNIUS:
A hónap főszereplője a Vénusz lesz, ami kellemes érzelmi élményeket és anyagi gyarapodást hoz.
 
 
JÚLIUS:
A Nap az Ikrek csillagképből a Rákba lép át, így a család és a múlt felé fordulás időszaka jön el. Néhányan erőteljesen kezdhetik kutatni a lélek titkait.
 
AUGUSZTUS:
A Nap az Oroszlánban, a tiszta szeretetre irányítja a figyelmünket, életünk teljesebbé válik ebben az időszakban. A Vénusz és a Mars segítségünkre lesz, hogy bátrabban és szabadabban folytathassuk az utunkat. Sokunknak olyan lépések megtételéhez is lesz ereje, amihez eddig nem volt bátorsága.
 
SZEPTEMBER:
Eljött a kemény munka ideje, a jövőért való küzdelem ideje. A Jupiter és az Uránusz arra késztetnek, hogy emeljünk életünkön. A siker ekkor a befektetett energiától függ.
 
OKTÓBER:
Ebben a hónapban beérik az eddigi munkánk gyümölcse, azok az erőfeszítések, amelyeket az életünk jobbításáért tettünk, most mindenben növekedhet, ami valóban életképes és tiszta értékeken alapszik.
 
NOVEMBER:
Eljött az igazság órája. Sokunk életében kiderül, hogy mi is az igazi küldetése, feladata. A Vénusz és a Szaturnusz együttállása pedig érzékelteti, melyek az életképes kapcsolatok (főleg karmikus), különösen érzelmi téren.
 
DECEMBER:
Ez a hónap a hitről és az átalakulásról fog szólni. Ha erőinket a megfelelő helyre  irányítjuk, karmikus terheinktől szabadulhatunk meg.
 

Csillag Ösvény Jósda