2021. 10. 25., Hétfő
Bianka,Blanka névnapja

Mit keres a Hezbollah a KDNP-ben? Pénzt

Mit keres a Hezbollah a KDNP-ben? Pénzt
2015-01-17
A Magyar Iszlám Közösség nevű szervezet körüli visszaélésekről forgatott a HírTv Célpont című műsora, melyet azzal a mondattal kezdtek, hogy: „Célpontban a riport, amit sokan le akartak tiltani”
 
A filmből kiderült, hogy a magyarországi iszlám közösség szeretetszolgálatát két olyan ember (Nagy Zsolt és Orosz Mariann) vezeti, akik a „takszöv-ügyként” ismert, 11 milliárdos kárt okozó, bűnszervezetben elkövetett, jelenleg is a Szegedi Törvényszéken tárgyalt csalás hatod és a tizenkilenced rendű vádlottjai

Domján Tibor, Budapest
 
 
A felvételt >>> ide kattintva <<< tekinthetik meg.
 
A műsorból kiderül, hogy Bolek Zoltán, a Magyar Iszlám Közösség vezetője zsebbe visszaosztott pénzért cserébe garantálta, hogy egyháza beáll szociális ellátószervezetek mögé. (A szociális ellátásból akkor lehet biznisz, ha egyház áll mögötte, mivel az állami normatíva ilyen esetben több, méghozzá másfélszeresével.)
 
Ráadásul Bolek Zoltán (a képen), ahogy a felvételen is elhangzik, iszlám vezetőként nem lehet más pártnak a tagja, csak a Hezbollahnak, ami Isten pártja és aminek benne kell, hogy lakozzon. (M. Soós Mihály - Oszmán Milehi , a Magyar Iszlám Közösség egyik alapítója szerint). 
 
Nos, ha valóban benne lakozik, az azért is felettébb furcsa, mert Bolek Zoltán, jelenleg a KDNP-ben "lakozik", legalábbis a Célpont munkatársai által készített interjú szerint. 

Csillag Ösvény Jósda