2020. 11. 27., Péntek
Virgil névnapja

Mindenkitől mindent! (Szabadlábon őrjöng a világ legfőbb cigány uzsorása!)

Mindenkitől mindent! (Szabadlábon őrjöng a világ legfőbb cigány uzsorása!)
2018-02-24

Négyszeresére is emelt tartozás, fele fizetését elveszik, közben titokban meghirdették a lakása eladását, mégpedig harmad-értéken, majd kitűzték a kilakoltatás napját. A tartozás mindössze 3 millió forint. Dolgozói mélyszegénység, orbáni uzsora. A kapzsi grázi ámokfutó kampány idején is tör-zúz mindenki minden filléréért, és kampány alatt is a tartozásokat felszorozza, az ingatlanok értékét töredékárra osztva veszi el. A Fidesz mellett kampányolók magyarirtó bűnpártoló bűnözők és mocskos hazaárulók.

Drámai dokumentumfilmünk garantáltan felidegesíti, akármelyik oldalon áll: akár a nép oldalán, akár a nemzetáruló kapzsi, feneketlen gyomrú népirtó tömeggyilkos Orbán és harácsoló disznó családtagjai és sertés-szintű kitartott söpredék moslék bűnöző férgei oldalán.

Mindenkitől mindent! (Szabadlábon őrjöng a világ legfőbb cigány uzsorása!)


(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 7.)

 

Az USA által megsemmisített link:

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Szólnak:
Gancsov László Ferenc
(az orbáni imperialista feudalisztikus burzsoá elnyomó rendszer orbáni gazdasági üldözöttje, dolgozó magyar, orbáni uzsoraáldozat, akitől a fizetését is vonják és ki is akarják lakoltatni, mert az orbán-maffiának kell minden pénz, kellenek a lakások, és pénzt és életet)
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Szendáj Andrea

Operatőr:
Szendáj Andrea
(jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)
Molnár F. Árpád (ELI) (Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes)

Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Zene és a HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi:
Sid Modwooder

A filmben érintve (ABC-sorrendben):
Antall József
(A rendszerváltozás utáni Magyarország első miniszterelnöke; MDF párt; meghalt rákban, 1992-ben)
Bognár Tibor (civil szervezeti elnökhelyettes, ismert polgárjogi aktivista, neves otthonvédő)
Csányi Sándor (oligarcha, Magyarország legfőbb bankár uzsorása, az OTP Bank elnök vezérigazgatója, elnyomó és kizsákmányoló imperialista feudalista földesúr, Orbán Viktor mellett a magyarság legfőbb kilakoltatója, kirívó halmozottsággal antimagyarita; népi gúnyneve piCsányi Sándor)
Fazekas Tiborc (közismert jogvédő, mediátor)
Arthur J. Finkelstein (1945. 05. 18-án született; Netanyahu bizalmi tanácsadója, akit Orbán Viktorhoz küldött, hogy Orbánt teljhatalomhoz juttassa és Magyarországon jelentősen leépíthessék a demokráciát és az emberi jogokat; halmozottan kultikus napon, 2017. 08. hónap 18-án halt meg, tüdőrákban; a világ leghírhedtebb kampánytanácsadója volt)
Kádár János (kommunista forradalmár, majd a magyar szocialista rendszer vezetője, a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának első titkára, az 1956-os megtorlások után a magyar történelem legkiemelkedőbb alakjainak egyike, az újkori Magyarország és a szociális, ember értékű rendszer megteremtője)
Kollár Krisztina (a Hírháttér és a HírAréna munkatársa, világutazó)
Kövér László (Orbán Viktor egyetemi kollégiumi haverja, ezért a Parlament házelnöke)
Sebastian Kurz (1986-os születésű magyarüldöző és médiabetiltó osztrák politikus, 2017 óta Ausztria kancellárja; Ausztria legfőbb cenzora és betiltója, külföldi lapok üldözője, a magyarok, és többek között Románia és Bulgária lakosságának rasszista, kirekesztő, gyűlöletkeltő üldözője, a szegények rosszindulatú és rasszista kifosztója; kifizethetetlen autós bírságolásokkal az ő döntésére tette és teszi tönkre folyamatosan az osztrák rendőrség az Ausztriától keletre fekvő országok Ausztriába utazó népeit és vállalkozásait; kormányzása alatt a YouTube minden műsorunk, filmünk és tudósításunk stb. után levelet küld nekünk, hogy Ausztria kérte a Hírháttér és a HírAréna műsorainak, filmjeinek, tudósításainak stb. Ausztria összes lakosa elől való betiltását, hogy az osztrák baloldali és jobboldali újságírók összese elől is el legyen rejtve minden, ami történik, és a kancellár(ia) szabályozhassa, miről tudhatnak Ausztria népei és médiaorgánumai)
Mészáros Lőrinc (gázszerelő, Felcsút polgármestere, Orbán Viktor közpénzből százmilliárdossá tett strómanja)
Monostori Zsolt (Jobbik XV. kerületi önkormányzati képviselője és választókerületi elnöke volt; 2015-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt)
Müller Tihamér (a Dél-Alföldi Otthonvédők vezetője, a legismertebb jogvédők és otthonvédők egyike)
Némethyné dr. Erdős Krisztina (hírhedt végrehajtó)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor háborús bűnös szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik Magyarország lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Orbán Ráhel (Orbán Viktor közpénzen és tömegek halálba kergetésével felhizlalt és extrém milliárdossá tett lánya; mivel az egyik fele Orbán Viktor farkából jött elő, ezért Orbán közpénzből multimilliárdossá tette)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű tömeggyilkosa, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
George Orwell (az 1984 és az Állatfarm írója)
Polgár Zoltán (Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza, halhatatlanná vált nemzeti hős)
Polt Péter (magyar legfőbb ügyész; Orbán Viktor haverja és régi maffiatársa, az olajmaffia és a Fidesz maffiaállama maffia-bűntetteinek szinte abszolút eltussolója)
Soros György (iszlamizáló kilakoltató tőzsdespekuláns milliárdos, időnként világszerte körözött bűnöző)
Tiborcz István (vidéki parasztgyerek, a mi pénzünk elrablásából kreált multimilliárdos oligarcha, aki azért kapta minden köztörvényes vagyonát, mert megdugta Orbán Viktor lányát, Orbán Ráhelt)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; ő próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)
Vincze Krisztián (A HírAréna Online újságírója, villamosmérnök, polgárjogi aktivista, a Póka László által vezetett Nem adom a házamat mozgalom tudósítója, politikai üldözött, Trump óta az USA által cenzúrázott nemzeti hős)
Vona Gábor (a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű magyarországi párt elnöke; pártja esztendők óta az egyetlen parlamenti párt, amely a valódi civilek meghívására hajlandó megmozdulni, és az egyetlen parlamenti párt, amely a kilakoltatásoktól a devizaügyekig némileg mozgósítható; az összes többi párt lényegében nem létezik)

Csillag Ösvény Jósda