2023. 06. 06., Kedd
Cintia,Norbert névnapja

Mindenki mindenkinek a testvére (Filminterjúnk a Fészek Klubban)

Mindenki mindenkinek a testvére (Filminterjúnk a Fészek Klubban)
2016-11-24
- Remélem, hogy sokaknak a szemébe könny fog csordulni - nyilatkozta Rosenfeld Dániel, aki többek közt a MAZSISZEM alapítója. Kriszt László rendezővel és Rosenfeld Dániellel a budapesti Fészek Művészklubban készített friss interjúnkat láthatják.
 
Cikk:
Sz. L. és
Molnár F. Árpád

Mint azt Kriszt László koreográfus és rendező, a Kazán István Kamaraszínház vezetője - sok egyéb mellett - elmondta:

- Diplomáztam református teológiából, tehát ilyen értelemben is, nemcsak a Bibliai értelemben, hanem realista, mindennapi értelemben is testvérek vagyunk, de amúgy is mindenki mindenkinek a testvére.

Pár éve az irodalmi Nobel-díjat is megpályázott "Kislány a pokolban" című Sárdi Mária-könyv színpadi rendezőjével, Kriszt Lászlóval és a polgárjogi aktivizmus területén is ismert Rosenfeld Dániel Imrével, zsidó kántorjelölttel készített filminterjúnkat láthatják. A beszélgetés apropója most az volt, hogy a Fészek Művészklubban a napokban kerül bemutatásra a Musical-Pódium 2016-2017, Kriszt László legújabb rendezésében. Ebben lép fel Rosenfeld Dániel Imre is, aki amúgy a MAZSISZEM alapítója. A Kriszt László által rendezett előadássorozatban a vendégművész pedig Zana József lesz, aki nem csak a Vidám Színpad egy örökös tagja, de egyébként Ganxsta Zolee édesapja is.
 
 
Mindenki mindenkinek a testvére
(Interjúk a Fészek Klubban Kriszt László rendezővel és Rosenfeld Dániellel)

 
 
Nyilatkoznak:
Kriszt László
Rosenfeld Dániel Imre

Interjúk:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Kamera:
Narciso Rojo

Executive producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor
Emma Paradigma

Zeneszerző és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder
 
 

Csillag Ösvény Jósda