2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Mindenki eltitkolta! Mégis: eltitkolt filmünk után újabb áldozatok jelentkeztek a Fidesz lakásmaffia-ügyeiben! (Dokufilmmel!)

Mindenki eltitkolta! Mégis: eltitkolt filmünk után újabb áldozatok jelentkeztek a Fidesz lakásmaffia-ügyeiben! (Dokufilmmel!)
2014-04-26
Leleplező filmünket a média 100 %-a eltitkolta, de filmünk láttán további károsultak jelentkeztek! A Vattamány Zsolt-féle VII. kerületi önkormányzat - lakásvásárlás címén - civilek sorát fosztotta ki, a pénzzel pedig leléptek!
 
Nyilatkozik: Vajda Attila
és a Fidesz-maffia újabb áldozata
Interjúk és Operatőrök:
Molnár F. Árpád és Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Molnár F. Árpád

Mintegy éveken át folyt a teljes Budapest VII. kerületi önkormányzat orra előtt az a köztörvényes csalássorozat, amelyben Vattamány Zsolt fideszes polgármester tanácsadóján, egyúttal kisebbségi alelnökön, Berki Bélán keresztül civilek sorát húzták le, fejenként milliókkal. A csaláson és megtévesztésen alapuló bűntettek lényege az volt, hogy a fideszes önkormányzat bizalmi embere, Berki Béla gyanútlan állampolgárokat hajtott fel, akikkel aztán - a lakásosztály vezetőjeként bemutatkozva - a Vattamány-féle önkormányzat épületébe, majd emellett az erzsébetvárosi vagyonkezelő, az Erva Zrt. épületébe és irodáiba szervezett találkozókat. A lakosoknak a piaci ár töredékéért kínált eladásra önkormányzati lakásokat, akik kapva-kaptak az alkalmon. A lakásokat megmutatta, hatalmas kulcscsomót magával vive, minden folyosó- és újonnan épült lakás ajtaját kinyitotta, eztán minden eddig jelentkezett áldozatától személyesen vette át a több milliókat, volt, hogy 10 millió Ft-ot.

Berki Bélának, a bűntettek leginkább tetten ért ügyintézőjének Vattamány Zsolt fideszes polgármester adott havonta 400 ezer Ft közpénzt, hogy a pillanatok alatt egyértelműen alulművelt és alkalmatlan Berki Béla neki, a polgármesternek "tanácsokat" adjon. Vagyis mindig nyilvánvaló volt, hogy Vattamány Zsolt fideszes polgármester nem a szakértelméért fizetett Berki Bélának havonta 400 ezer Ft közpénzt, de sokkal világosabb a helyzet, ha deklaráljuk a tényt, hogy a politikusok tanácsadói szerződéseinek - becslések szerint - 95-98 %-a soha nem több, mint bűncselekmény, ahol minimálisan megáll a hűtlen kezelés bűntette. Berki Béla eközben úgy volt a kisebbségi önkormányzat alelnöke, hogy a kisebbségi önkormányzat évente mindössze 500 ezer Ft-ot kapott teljes működése és összes projectje stb. finanszírozására, de Berki Béla 400 ezer Ft tanácsadói fizetést vitt haza, mégpedig havonta(!), mert ennyire taksálta Vattamány Zsolt fideszes polgármester. Mindenki kitalálhatja, miféle tevékenységek törvénytelen ellenjavadalmazásaként.

A VII. kerületi fideszes önkormányzat polgári lakosság elleni bűntetteiről korábban publikáltuk a "Bomba! Áldozatonként is milliókat kaszált a fideszes lakásmaffia! (Életveszélyes fenyegetésekkel!) (Dokufilmmel!)" című cikkünket és dokumentumfilmünket, amelyben többek között a fideszes maffia egyik női áldozata mondta el, hogyan szervezte a Fidesz az ellene elkövetett bűntetteket és hogyan vették le jó pár millió Ft-tal. Bár dokumentumfilmünket és tényfeltárásainkat Magyarország összes médiája és sajtóorgánuma, valamint az összes politikai párt elhallgatta, ez is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy ne minket találjanak meg a maffiaállam további áldozatai is, akik tényfeltáró dokumentumfilmünk láttán természetesen nem az ATV-hez vagy az egyik általuk preferált immorális bértollnokhoz - még leírni is röhej -, Pindroch Tamáshoz, netán a Magyar Hírlaphoz vagy a Magyar Nemzethez, hanem hozzánk fordultak. Bizonyára hiába is mentek volna a gazdagokhoz, hiszen mi is hiába toltuk az orruk elé a bizonyítékok egész garmadát, Berki Béla rögzített telefonos életveszélyes fenyegetését, dokumentumokat, tanúkat és sértetteket, mindannyian egypártrendszerben vélték úgy: ezt a rendkívül súlyos bűntett-sorozatot is el kell tussolniuk, akik pedig eddig és eztán kerültek lehúzásra az egypártrendszer részéről, az meg legyen továbbra is az ő bajuk!

Nem így látták azonban a maffiaállam károsult lakosai, akik - eltitkolt dokumentumfilmünk láttán - felkeresték az ügyben publikált korábbi dokumentumfilmjeikben nyilatkozó Vajda Attila jogvédő elnök irodáját, aki pedig szólt nekünk, így újabb dokumentumfilmünkben az egyik további áldozat tanúbeszámolóját is hallhatják. De jelentkezett és jegyzőkönyv készült arról az ügyvédről is, aki szintén a legutóbbi dokumentumfilmünk hatására jelentkezett és akit ugyancsak lehúzott az egypártrendszerben védett és eltitkolt önkormányzati ingatlanbanda, mégpedig 10 millió Ft-tal. Az ügyvéd azt állította, hogy ráadásul további kb. 10 áldozatról tud.

A legújabb filmfelvételeket követően, napokkal később, Vajda Attila társaságában elmentünk a Fidesz Lendvay utca 28. szám alatti székházába, majd a VII. kerületi önkormányzathoz is, ahol mi sem jutottunk tovább a portánál, és pont ugyanazt tapasztaltuk, amit az eddig megszólalt sértettek: a közpénzes épületben senki nem akart emlékezni arra, hogy létezett Berki Béla, Vattamány Zsolt polgármester a médiából már évekkel ezelőtt is hatalmas polgármesteri adománygázsijai miatt hírhedt "tanácsadója", a kisebbségi önkormányzat nemrégiben még alelnöke, aki a köztörvényes bűntettek szervezésekor viszont ugyanabban a Vattamány Zsolt-féle fideszes közpénz-épületben folytatta tárgyalásait azokkal, akiket kifosztott. Miután az ügyet kirobbantottuk, hirtelen mindenki pszichiátriai kezeléseket sürgető amnéziában tört ki, beleértve a portásokat is, akik addig mindig készséggel tájékozottak voltak Berki Béla vonatkozásában.

Orbán Viktor önkormányzatánál feltűnő volt az is, hogy senki nem is akart hallani arról, hogy milyen rendkívül súlyos bűntetteket követtek el az épületben és a polgármester, Vattamány Zsolt nevében, valamint a lakásosztály vezetője és a lakásügyi bizottság nevében. A fideszes Vattamány Zsolt-féle polgármesteri hivatal és annak összes dolgozója - a polgármestertől a portásokig - egyáltalán semmiféle információra nem volt kíváncsi, kik és mit követhettek el az orruk előtt, olyan hosszú időn keresztül, és senki közpénzes nem látta úgy, hogy netán nem nekünk kellene a saját pénzünkből a polgármesteri hivatalban elkövetett bűntettek iszonyatos lajstroma után nyomozni, hanem a minimum, hogy a nép vagyonából multimilliomos polgármester irodájában, kávé és sütemények mellett kellene sűrű dicsérő szavakkal méltatni a mi áldozatos, a lakosságért és a törvényes rendért végzett hősies, fáradhatatlan és hozzájuk képest mérhetetlenül olcsóbban szervezett és elvégzett, az ő tetteikkel ellentétben de még mennyire eredményes, sikeres, ráadásul minden veszélyre és kockázatra fittyet hányó tevékenységünket. Eztán máris lehetne a polgármester ellen indítani a következő büntető eljárást, ha ezek után nem találja úgy, hogy ahol Berki Béla megért a magyarságnak havi 400 ezer Ft-ot, ott a mi náluk is elvégzett munkánk nem ér meg havi legalább 1 milliót, hanem annyit ér nekik, hogy elbujdosnak és tovább élősködnek a lakosság milliárdjaiból!

Logikus, hogy ha ártatlan és tudatlan emberek lennének az önkormányzatnál, akik azt sem tudják, mik történtek és mik kerültek nyilvánosságra, akkor akadt volna legalább egy, aki emlékszik Vattamány Zsolt legbotrányosabb tanácsadójára, Berki Bélára és furdalta volna a kíváncsiság, miféle bűnügyekbe került az önkormányzat és annak fél állománya, amiben bárki várhatja a rendőrségtől és az ügyészségtől, majd a bíróságtól a hatósági idézést, demokráciában pedig az előzetes letartóztatást.

Legújabb dokumentumfilmünkben - az egyik áldozat mellett - Vajda Attila, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) országos elnöke is nyilatkozott. Az interjúkat és a filmfelvételeket Molnár F. Árpád és Domján Tibor készítette. Hang és zeneszerző: Molnár F. Árpád.
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda