2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Milliónyi otthonülő devizahiteles here, ti fölösleges szaporulat!

Milliónyi otthonülő devizahiteles here, ti fölösleges szaporulat!
2016-04-15
- ... annyira hülyék vagytok és életképtelenek, hogy a saját életetek érdekeiért nem vagytok képesek kiállni, akkor mi a francot érdekel engem a ti 1 millió 200 ezer herétek, fölöslegesen élő (...), ti fölösleges szaporulat, akik csak herékként és ingyenélő szarháziakként ingyenélősködtök a nyakunkon, és miattatok ment tönkre a gazdaság.

Villámfilmünkben Molnár F. Árpádot látják és hallják, a devizahitelesekért folytatott háború egyik legkimagaslóbb alakját.

1-2 hete Sándor Mária, a fekete ruhás nővér osztotta ki a magyar lakosságot, valamint az egészségügyi szakmát - a kamarától kezdve az orvosokon át a nővérekig -, amiért kezdettől fogva Sándor Mária és maroknyi csapata küzdött a magyar nép életéért, és a teljes lakosság egészségügye emberi állapotokba rehabilitálásáért, de ebből elege van, kiszáll. Most azt mondta, akkor térhet vissza, ha a most készülő tüntetésen feketébe borul az ország.
 
De most nem az egészségügy a téma. Molnár F. Árpád a legújabb villámfilmünkben a devizahitelesekről így nyilatkozott:

- Van egy devizaellenes tüntetés, már most harmadik napja a Nyugati pályaudvarnál, a Nyugati téren, mindenkit hívnak, de így arra gondoltam, így ennyi év után, mindig ugyanaz a pár ember velem együtt tüntet a devizahitelesekért, sok százezer devizahitelesért, ami kilakoltatás szintjén egymilliónál több magyar embert közvetlenül fenyeget, és mindezt néhányan csináljuk évek óta, hát mit érdekel engem, devizahitelem sem volt soha (...), és hogyha a magyarok annyira hígagyúak és húgyagyúak, annyira hülyék vagytok és életképtelenek, hogy a saját életetek érdekeiért nem vagytok képesek kiállni, akkor mi a francot érdekel engem a ti 1 millió 200 ezer herétek, fölöslegesen élő - hogy a szélsőjobboldal és a nácik szavait idézzem, akik a zsidókra mondják ezt [értsd: sokak szerint a zsidók így tekintenek az Emberiség jelentős részére] -, ti fölösleges szaporulat, akik csak herékként és ingyenélő szarháziakként ingyenélősködtök a nyakunkon, és miattatok ment tönkre a gazdaság. Ti nem vagytok hajlandók kimenni az utcára semmiért, mert herék vagytok, ti vagytok a fölösleges szaporulat; fölöslegesen éltek, fölöslegesen születtél, fölöslegesen élsz, és az egyetlen hasznos, ami mondható, az a halálod, és hogy Orbán Viktor intézkedést hozott arra, hogy - nem tudom már most, hozott-e - a szociálisnak nevezett temetésedre, hogy kaparjon el téged az anyád. Az kaparjon el, te fölösleges, haszontalan senkiházi! Tehát így erre gondoltam, hogy menjen a lófasz a Nyugati térre, értetek tüntetni, hát tüntessetek ti magatokért! Ingyenélő herék!
 
Milliónyi otthonülő devizahiteles here, ti fölösleges szaporulat (Molnár F. Árpád)

 
 
Elmondja:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Executive producer:
Emma Paradigma

Kamera:
Narciso Rojo

Zeneszerző (Music by) és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder
 
 
 

 
 

Csillag Ösvény Jósda