2021. 10. 20., Szerda
Vendel névnapja

Miért üldözik Molnár F. Árpádot?

Miért üldözik Molnár F. Árpádot?
2014-03-01
Molnár F. Árpád több, mint egy évtizede Orbán Viktor által kezdeményezett állami üldözés alatt áll. Nem kér tiszteletdíjat, viszont éjjel-nappal a hozzá fordulók rendelkezésére áll. Teszi ezt annak ellenére, hogy olyan tudás birtokában van, ami nagy hasznot jelentene neki, ha hajlandó lenne egy követ fújni a maffiával.

Cikk: Emma Paradigma
 
 
Miért vezetgetik évek óta pórázon a Molnárt? Kinek köpött bele a levesébe? Kik tették "körözött bűnözővé"?

Ha belekukkantunk néhány cikkébe, filmjébe, mindig visszatérő motívum a maffia.

Lakásmaffia, végrehajtói maffia, hekkermaffia, média maffia, monetáris maffia, bírómaffia, gazságszolgáltatási maffia, nemzetközi maffia, orosz és az izraeli maffia állandó témái Molnár F Árpád írásainak.

Súlyos témákat boncolgat. Nem általánosságban, hanem az elkövetőket esetről esetre néven nevezi, olyanokat állít pellengérre, akik mindenféle mentelmek és egyéb kiváltságok védelmében szinte érinthetetlenek. Jól fizető pozíciókban a hatalom környékén lebzselők akadnak horogra, sétálnak be a csapdájába. A recept pofonegyszerű. Segítségüket kéri a fenti maffiák által elkövetett ügyekben, de segítség helyett megtámadják őt. Pedig a segítséget nem a maga számára kéri, hanem olyan bajba jutott emberek érdekében, akik vesztesei a társadalmi-gazdasági átalakulásoknak, sőt, egyenesen áldozatai vagy üldözöttei a fennálló rendszernek.

Sok reményt vesztett és kilátástalan helyzetben levő honfitársunk végső menedékét jelenti a Hírháttér Multimédia vagy a HírAréna által képviselt nyilvánosság és az ingyenes jogsegély, amit Molnár F. Árpád sem engedhetne meg magának, hiszen ő maga nem rendelkezik jövedelemmel, amit annak köszönhet, hogy már több, mint egy évtizede Orbán Viktor által kezdeményezett állami üldözés alatt áll.

Jól emlékszünk még a "Polip" című olasz filmsorozatra, ahol Corrado Cattani felügyelő viszontagságos történetét és maffiaellenes bosszúhadjáratát követhettük nyomon, amelynek volt ugyan valóságalapja - hiszen a szervezett bűnözés bölcsője Szicíliában ringott a XIX. században -, azonban ez mégis csak egy kitalált történet.

Nem véletlenül kapta a "Polip" nevet, hiszen ez jellemzi legjobban azt a leleplezhetetlen organizmust, amely csápjait az élet minden területére ráfonja. Puhatestű, nyálkás, igazi alattomos ragadozó és mivel nincs gerince, alakját könnyedén változtatja. Aki egyszer a csápjai közé kerül, annak számára nincs menekvés. Ha a közélet vagy maga az állam válik hozzá hasonlóvá, akkor senki sincs biztonságban.

A politikai maffia-, állami maffia-téma mindig is tabunak minősült. Többnyire utólag méltatják egy-egy rendszer tetteit a történészek vagy írják meg beszámolóikat a szemtanúk, amikor már nincs tétje a véleményüknek.

Kevesen vállalkoznak olyasmire, hogy működése közben szembesítsék a hatalom birtokosait a módszereikkel vagy mérlegre tegyék a tetteiket, mert mindig ők húzzák a rövidebbet a hatalommal szemben.

Molnár F. Árpád jól ismeri a rendszert, hiszen egész életét ennek szolgálatában illetve leleplezésében töltötte, sőt, az első Orbán-kormány alatt Orbán Viktor közvetlen titkosszolgálati munkatársként tevékenykedett, tehát pontosan tudja, hogy miről beszél.

Ő kérte Orbán Viktor mentelmi jogának felfüggesztését egy évvel ezelőtt, ami aztán meghiúsult a mentelmi bizottság félrevezetése vagy szándékos közreműködése révén.

Tudják ezt a célszemélyek is, ezért azt a stratégiát választották vele szemben, hogy teljes eltitkolás alá helyezték. Profi politikai elemzéseit, feljelentéseit, amelyeket a külföldi szerveken kívül Budapest összes rendőrkapitányságának, bíróságának, a fősodratú médiának, képviselőknek, kormányszerveknek elküld - omerta, mint az olasz maffiában - egységes hallgatás övezi. Nem indítanak nyomozást, nem kezdeményeznek vádemelést, nem hallgatják ki a tanúkat, mert nincs rá politikai akarat.

Ellenben egy banális, jelentéktelen ügyben - egy 5-6 évvel ezelőtti rádióriport kapcsán, amikoris a Hírháttér Rádióban egy lakásmaffia-áldozatot meginterjúvolt és az elkövetők sérelmezték, hogy nevük említésre került - országos körözést rendeltek el ellene. Az elkövetők támadásba lendültek és latba vetették igazságszolgáltatási kapcsolataikat. A kérelem ellenére érdekes módon nem engedik a peráthelyezést Békéscsabáról Budapestre, holott akkor még a Molnár is el tudna rá járni önként, mint tette azt a romagyilkossági tárgyalásoknál és nem lenne ürügy alkalmanként előállítani és bilincsben utaztatni fél országon keresztül, majd kiszámlázni neki a kifizethetetlen költségeket, hogy aztán jogalapot teremtve rá, be lehessen börtönözni, mint annyi más embert, akik a bírságokat nem tudták kifizetni.

Tulajdonképpen a lakosság érdekében végzett munkájának "jutalma" a permanens titkolás és üldöztetés. Azokkal ellentétben, akik segítséget kizárólag ellenszolgáltatásért nyújtanak Molnár F. Árpád nem kér sem képviseleti díjat, sem tiszteletdíjat, viszont éjjel-nappal a hozzá fordulók rendelkezésére áll. Teszi ezt annak ellenére, hogy olyan tudás birtokában van, ami nagy hasznot jelentene neki, ha hajlandó lenne egy követ fújni a szerteágazó, de állítása szerint egyetlen maffiával.

Molnár F. Árpád ugyanis Echelon-tanú. És nem is akármilyen, hanem ezen a bolygón a legfőbb Echelon-tanú, ami azt jelenti, hogy a világegyetem hekkereként sokszor bármilyen információhoz hozzáfér, legyen az szigorúan titkos katonai terv vagy csak egy kisember liezonja. Előre tud eseményeket, interaktív a háttérhatalommal, abból merít és azt képes befolyásolni. (Védelme sem földi eredetű?)

Olyan háttérhatalmi és isteni beavatott, aki titokzatos kozmikus beavatottságát jóra kívánja használni az emberiség érdekében.

Ebben a törekvésében támogatni viszont mindannyiunk felelőssége.
 
 
A kapcsolódó cikkekből:

Csillag Ösvény Jósda