2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Mi Istennek fogunk elszámolni

Mi Istennek fogunk elszámolni
2019-06-25

Fogadják felebaráti szeretettel egy keresztyén Édesapa 2019. május 29-én írt és június 7-én a borítékban egy gyönyörű Szűzanya képpel feladott levelét.

Címzett: a gyermekét ártó gyógyszeres kezelésekkel, családját pedig büntetésekkel fenyegető közalkalmazott és hivatala.

A családfő nem köntörfalaz, példát mutat emberségből.

Minden magyar gyermek ilyen határozott és felelős szülőt érdemel!

 

Szerkesztette: Nagy Sándor (Naleksz)

Jász - Nagykun - Szolnok  Megyei Kormányhivatal
Szolnoki Járási Hivatal
Népegészségügyi Osztály
Iktatószám: JN-07/NEO/00497-3/2019.
Dr. Illés Mónika, járási tisztifőorvos részére

 

 

Tisztelt Osztályvezető Asszony!

 

Megkaptuk az újabb és újabb leveleiket a hivataluk részéről, amelyben ismételten pénzbírságot vetettek ki, valamint az előző 20000 Ft-os, be nem fizetett bírságot a NAV felé végrehajtás útjára terelték az elmaradt védőoltás miatt... Elég szomorú számunkra az, hogy hivataluk ahelyett, hogy a jövő nemzedékét - a kicsinyeket és az iskolás korúakat - megvédené ezektől a vakcináktól, bírságolással és különböző szankciók kilátásba helyezésével próbálja meg ránk erőltetni az "ÁRTÓOLTÁSOKAT".

Felelősen gondolkozó és tisztánlátó szülőket akarnak terrorizálni!

Ez egy jogkorlátozó parancsuralmi rendszer, ahol az emberek, már csak mint tárgyak vannak nyilvántartva. Nem véletlen a kifejezés "EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA". 

Nem vagyunk rabszolgák és tisztában vagyunk azzal, hogy a pénzéhes gyógyszergyártó multik a korrupt politikusokat megvesztegetve akarják az általuk előállított hatástalan, és betegségek tucatjait okozó vakcináikat eladni kötelező oltásként... Évről évre, újabb és újabb oltásokat akarnak bevezetni "ingyen", de kötelezően... 
Hiába küldtük el Önöknek az érveinket tucatszámra fényképekkel és esetleírásokkal, micsoda komoly betegségeket kaptak a kisgyermekek oltási szövődményként. Lesöprik az érveket, mert Önök is félnek, hogy a feljebbvalóik kirúgják önöket, mint ahogy az orvosok is meg vannak félemlítve, nehogy jegyzőkönyvet vegyenek fel nyilvánvaló oltási szövődményekről - mert kirúgják őket...

EZ A RENDSZER FENYEGETÉSEKKEL ÉS ZSAROLÁSSAL TARTJA FENT HATALMÁT. MINDENKIT MEG AKARNAK FÉLEMLÍTENI... 

Csakhogy mi nem félünk! Tudják miért nem? Mert van nékünk, aki vigyáz ránk és gyermekeinkre. 
Ő a legjobb védelmező, aki Reá bízta magát az már nem fél... Az Ő hatalma mindenek felett áll!
Letaszítja a trónjukról a gőgösöket és a hatalmaskodókat és az alázatosokat, a szelídeket pedig felemeli... ! Jézus az akinek a nevére meghajlik minden térd, Mennyen és a Földön, de még a Föld alatt is! De van ám nékünk Egy Oltalmazó Édesanyánk is, Szűz Mária. Köpönyegét ránk teríti és megoltalmazza azon gyermekeit, akik megnyitják a szívüket felé és kérik segítségét!

Persze lehet azt mondani, hogy ez csak egy bigott vallásos ember lehet, aki ilyeneket ír. 
Én meg azt mondom a feleségemmel, tegyék csak amit tenniük kell, mi is tesszük amit tennünk kell. Mi Istennek fogunk elszámolni arról, hogy megtettünk-e mindent a gyermekünkért, akit reánk bízott. Mert bizony mondom Önnek Dr. Illés Mónika, közel az idő, amikor mindenkinek el kell számolnia minden cselekedeteivel és leírt vagy kimondott szavaival…

Csak az EMBERISÉG nagy része alszik, nem hallják az idők szavát. Senki nem különb embertársánál és senki nem nézheti le a másik embert.

Mert mindannyian Isten gyermekei vagyunk! Ezt ne felejtse el Mónika!

Még egyszer leírom, köszönjük nem kérünk ebből az egészségügyi szolgáltatásból, amit "védőoltásnak" neveznek, mert valójában ártó oltás! Kérjük, hogy hagyjanak minket békében és szeretetben élni, mert a gyermekünknek erre van szüksége és akkor betegség nem lesz!

A Földanyán - és azon belül Magyarországon - nemsokára olyan változások fognak indulni, amelyek az igazak és jók, a tiszták, a békességesek idejét fogják elhozni! Ezt a romlott, meghasonult, korrupt és erkölcstelen rendszert letakarítja Isten, mert van hozzá hatalma!

 Jaj a zsarnokoknak, jaj a kényuraknak, akik a trón, a hatalom, a tekintély kedvéért uralkodnak! Mert csak egy még a híja, hogy idejük beteljék és majd megtapasztalják a gyengék hatalmát!

Mi maradunk a Szeretet és a Békesség Útján! Isten óvja Önt és munkatársait!

Szokolai Tibor és Felesége

 

Szolnok, 2019. 05. 29.

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

visitor counter

Csillag Ösvény Jósda