2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Mészáros Lőrinc megvette az Echo tv-t - Széles Gábornál szólt be Molnár F. Árpád

Mészáros Lőrinc megvette az Echo tv-t - Széles Gábornál szólt be Molnár F. Árpád
2016-12-05
- Tudtam én, hogy egy bazi nagy gázlelőhely fekszik az Echo tv alatt, és meg is értem, hogy ezért egy szakemberre volt szükség, aki ért a gázszereléshez - írta az Echo tv tulajdonosának, Széles Gábornak a HírAréna főszerkesztője, Molnár F. Árpád.
 
Sz. L.

Molnár F. Árpád egy Széles Gábor által megosztott hurrá az OTP-nek cikkhez fűzte kommentárját:

"Azt mondják, Mészáros Lőrinc gázszerelő megvette az Echo tv-t is. Tudtam én, hogy egy bazi nagy gázlelőhely fekszik az Echo tv alatt, és meg is értem, hogy ezért egy szakemberre volt szükség, aki ért a gázszereléshez.

Szeretem ezt a kormányt, mert saját szakemberekkel dolgozik. Azért is nézhetetlenek Andy Vajna tévécsatornái, mert állandóan valami protekciós, unalmas balfaszt ültetnek be pl. műsort vezetni, csak mert a lánya XY-nak, meg hasonlók. Aztán az ilyen műsorvezető hallgatva vigyorog, mert beszélni sem tud, vagy átlagos külsejével, szürke személyiségével, fakó, semmilyen hangján, zéró előadói készséggel altatót nyom, miközben - épp ma is beszéltük - amikor tehetséges van ügyeletben, máris érdekes és lebilincselő ugyanaz a műsor, ami a protekciós szürke balfaszokkal nézhetetlen.

Na, ettől olyan jó az m1 is, mert egyetlen egy darab tehetséges és színes egyéniség sem kapott ott helyet a mi pénzünkön, és a kutyafasza sem nézi, a lófaszt sem érdekel. Pedig én is a hírzabálás tengerében élek, minden nap. De szürke és tehetségtelen szarjankókat akkor sem nézek, mert elalszom rajtuk.

Szóval gázt találtak az Echo tv alatt. Szerintem is a legjobb ilyenkor egy gázszerelő. Abszolút szakmai alapon. Remélem, sokakat fog kilakoltatni Csányi Sándor és az OTP, hogy a Merkúrig kiépítendő homoszexuális kisvasút mellett az elgázosított Echo tv-re is elegendő szarmagyar utolsó fillérei jussanak, és rámenjen a sok balfasz szarmagyar és seggnyugger gatyája is."
 
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda