2021. 01. 17., Vasárnap
Antal,Antónia névnapja

Merkel titkosszolgálatának feje: 1100 nyilvántartott terrorista van Németországban

Merkel titkosszolgálatának feje: 1100 nyilvántartott terrorista van Németországban
2017-01-06
- ... a német Alkotmányvédelmi Hivatal (titkosszolgálat) elnöke, a Hans-Georg Maassen rendszeresen közzéteszi azt, hogy hány nyilvántartott terrorista van Németországban. Ezek számát jelenleg 1000-től 1100-ra teszi.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád
 
A fentieket Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő nyilatkozta a napokban az egyik jobboldali televízióban.

Mint arra mindenki emlékezhet, a magyarországi úgynevezett balliberálisok egyöntetűen azt állították - kik elborzasztó butaságból és vakságból, kik pedig címeres mocskos hazug gazemberekként, gyurcsányi Szabó Zoltános és Zoltai Andreás idiótákként lefasisztázva mindenkit, akik bármi mást állítottak - , hogy egyetlen terrorista sem jön és egyetlen terrorista sem jött Európába. Ezt azt követően is állították, hogy e cikk írója, Molnár F. Árpád már nyilvánosan beszéltem arról, hogy az arabok közé beépült, engem megkeresett személyek, és az arabok közvetlenül mutogatták és nevezték meg azokat a Budapesten tartózkodó iszlamista szélsőségeseket, akik közül jó páran annyira nem titkolták, hogy szélsőséges muszlim nácik, hogy Budapest terein állva hirdették allahista társaiknak, hogy eljött az ő idejük, Európa gyűlölt rendszerét el fogják söpörni, és a helyébe létrehozzák az iszlámot. Az arabok maguk is mutogatták, hogy ez itt az Al-Kaidától van, az az Iszlám Állam katonája, ez itt és itt volt szélsőséges hittérítő, az, meg az pedig ott harcolt a szíriai vagy iraki Al-Kaida-, ISIS-háborúban.

Többen pedig - nemzetbiztonsági múltamra tekintettel - tőlem kértek ez időben segítséget, hogy hozzam össze őket a magyar titkosszolgálatokkal, mert bizalmi helyzetbe kerültek vagy beépültek; sorolták a konkrét szélsőséges és terroristának nevezett személyeket, és sokkal többet is tennének, ha védelmet kapnának, valamint a bizonyítékok beszerzését és a megbízásokat (pl. bepoloskázás) a magyar állam finanszírozná.

Mint azt elmondtam annak idején is, mindenkinek elmondtam, hogy a magyar titkosszolgálatokra ugyan nem számíthatnak, a gyakorlat az, hogy ha bárki, bármilyen terrorcselekményt akar nekik bejelenteni, ha tehetik, meg sem hallgatják, ha muszáj, akkor a világon mindent eltussolnak, a terrorcselekmény garantáltan be fog következni, és olyan állapotban vannak az orbáni (és pintéri) titkosszolgálatok, hogy azoktól ugyan egy fillért sem fognak látni, ha leszakad az ég, vagy akár egy termonukleáris csapást kell elhárítani, akkor sem. Ismertettem velük a gyakorlatot, miszerint ha bármit közölnek a titkosszolgálatokkal vagy a hatóságokkal, egyrészt nem fognak lépni a terroristák lebuktatására, vagy nem fog látszani a világon semmi, viszont azért, mert ők bejelentést tettek, ezért jó eséllyel kiterjedt állami szervezett üldözés fog ellenük indulni. Nem csak terrorcselekmények terén, hanem minden ügyben ez a bevett formula. Elmondtam azt is: tudom, hogy az amerikaiak itt vannak Magyarországon.

Arról is beszéltem, hogy a terroristák visszatérően szervezkednek a budapesti Keleti pályaudvarnál, és úgy járnak ki és be Magyarországra - a déli határokon át, aztán Magyarországról egészen Berlinig, máskor a nyugati partokig, és onnan vissza keletre, Szerbián és a déli határokon át, aztán megint nyugatra -, mintha egész Európa átjáróház lenne.

Akire Nógrádi György hivatkozott, Hans-Georg Maaßen, a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal (Bundesamts für Verfassungsschutz (BfV)) elnöke, a német belbiztonság feje, aki  Mönchengladbach-ban született, 1962. november 24-én. A titkosszolgálat alapításának ideje pedig 1950. november 7.
 
 

Csillag Ösvény Jósda