2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Menekültügy: a politikusok saját faszukkal verjék a csalánt!

Menekültügy: a politikusok saját faszukkal verjék a csalánt!
2015-02-12
Több millió szegény és napról napra több a kilátástalan helyzetbe döngölt és földönfutó. A gazdagok, akik a nép vagyonából kapják fizetésüket, azt sem végzik el, ami kötelességük lenne: a magyarok megélhetésének és lakhatásának biztosítását. Tehát ami ingyen van, hiszen a lakhatás nem kerül pénze. Csupán 8 perc alatt elmagyarázza és ismertet áthidalhatatlan minőségi szakadékokat Molnár F. Árpád, aki mindenkinél hatásosabban olvas be a politikusoknak.

A HírAréna és a HÍRHÁTTÉR több munkatársa is szeretné elhagyni braindrain Magyarországot, ezért a főszerkesztő e kommentfilmben is kéri: aki bármilyen külföldi munkalehetőségről tud, a mosogatásig bezárólag, értesítsen minket.
 
Sz. L.

A HírAréna főszerkesztőjével - aki két hónapig filmen nem beszélt - ma másodszor publikálunk gyorsan vágott kommentfilmet.

Molnár F. Árpád a 8 perc alatt külföldi és arabokkal kapcsolatos tapasztalatairól is beszél, és azt is ismerteti, hogyan fosztja meg a jogaitól a szó legrosszabb értelmében vett "fejlett demokrácia", azaz Olaszország saját, olasz születésű, olasz nemzetiségű lakosait nem csak a munkától, de a lakhatástól és minden létező jövedelemtől, mialatt pl. az egyetlen maffiába tömörült arabok tömegeinek lakhatást, munkát és vállalkozásokat biztosít. Molnár F. Árpád elmondja: amikor Olaszországban keresztényként, önként vállalt jézus krisztusi szegénységben is élt, sosem értette és gyakran felvetette az olaszoknak: hogyan lehet, hogy ennyire sem becsüli őket az állam, hogy míg a bevándorlók dőzsölnek, addig nekik, akik olaszok, egyetlen négyzetméter lakhatás sem jut?!

Láthatja mindenki: Magyarország ugyanebbe az irányba tart.

Élménydús lesz mindazoknak, akik végignézik a filmfelvételt, ahogyan Molnár F. Árpád - végre megint tűzzel - kiosztja a közpénzen havonta milliomossá váló politikusokat.

Aki külföldi munkát tud vagy arról tippel tud szolgálni, többen várják annak jelentkezését a +36/30/919-6386-os telefonszámon, netán levélben vagy más úton.

Itt pedig a 8 perces film; ki ne hagyja!
 
 
 
Az érintett személyek és fogalmak között: menekültek, terrorizmus, bűnözés, muzulmán, menekülttábor, menekültáradat, Molnár F. Árpád, braindrain, liberális, baloldal, hajléktalangyártás, népirtás, kilakoltatások, Olaszország, Itália, Milano, Milánó, gazdagok, arabok, iszlám, muszlim, népképviselet, parlament, országgyűlési képviselők, milliomosok, HÍRHÁTTÉR, HírAréna, Via Padova, maffia, bűnszervezet, bűnszövetség, Róma, Roma, hazaárulás, jogfosztottak, zsellérek, feudalizmus, imperializmus, diktatúra, gazdasági menekültek, háború, Magyar Szocialista Párt, MSZP, Fidesz, külföldi munka, emigráció, keresztény, keresztyén, Jézus Krisztus, olasz állam, hajléktalanok, bűnözők, afroarabok, afrikaiak, sárgák, kínaiak, feketék, színes bőrűek, jövedelem, dézsma, lakásdézsma, lakhatás, munkahely, vallás, Pakisztán, Líbia, Egyiptom, Libanon, Palesztina, palesztin, magyar politikusok, milliomosok, minimálbér, Európa, Európai Unió, Svájc, magántulajdon, otthonvédelem, politikai üldözés, koncepciós per, erőszakos bűncselekmények, kormánybűnözés, Izrael, Amerikai Egyesült Államok, USA, bankárállamok, bankárkaszt, bankárfaj, dőzsölés, könnyű más faszával verni a csalánt, szocializmus, Kádár-rendszer, hazaszeretet, osztogatás, jótékonyság, fizetés, korrupciós adó, a Jézus Krisztus özvegyasszony példázata, autó, lakás, nyaraló, luxus, luxusfaj, vérszívók, paraziták, káposzta, mikrohullámú sütő, Tesco, Tescós kenyér stb.
 
 
A ma publikált másik film:
 
 

Csillag Ösvény Jósda