2019. 03. 24., Vasárnap
Gábor,Karina névnapja

Megváltás a devizásoknak: háromszorosa lesz a felcsúti kisvasút!

Megváltás a devizásoknak: háromszorosa lesz a felcsúti kisvasút!
2018-06-16

Végre! És nem csak a hajléktalanok örülnek, hogy betiltja létüket az okos kis vezér, de a kisvasút hírére is örömtáncot járnak. És eddig 300 ezer magyar jelentette be, hogy visszatér Magyarországra, mert végre élhető lett az élet, és a jó hangulatról gondoskodik a grazi pszichiátria Niki Laudája, Vitéz Kavicsbányai Orbán Viktor Orsós Döbrögi.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

A kavicsos kisembernek mindig a kedvében kell járni, mert így, hogy Vikink több pénzt lop el és nyíltabban a bamba fasz magyar lakosság létezéséből, mint előtte bárki, ez kevés ahhoz, hogy ne hozzon rekord megfigyelési és ellenőrzési kémtörvényt a hülye választói ellen, és kevés ahhoz, hogy ne törje skizofréniaellenes szerekkel szétzilált buksi fejét állandóan a hajléktalanok bebörtönzésén. Ezért még inkább a kedvében kell járni, hogy a gyermekkorában annyi verést és megaláztatást kapott súlyos paranoid pszichopata putrivezér antiszociális bűnöző alkatú pszichopátiája kicsit halványabb elemi erővel törjön fel a nép elleni hírhedt orbánci gyűlölet formájában. Sokat verték a dedóban ragadt grazi bolond sipkást gyerekkorában, érthető, hogy állandó gyűlölettel veri a népét és több millió hibbant választópolgárát.

Több rák, hosszabb kisvasút! - hirdeti Magyarország kormánya, kétségtelenül egyre roggyantabb agyú híveinek, akik nem szűkölködnek az enyves kezű kicsi vasutas érdemei elismerésében.

A kisvasút végre háromszor olyan hosszú útvonalat kap, mint eddig volt, így végre még több nyomorgó helyi lakos bámulhatja pénz nélkül, ahogy gyakran üresen, utasok nélkül sihuhuzik az orra előtt. Orbán Viktor a kivándorlást, a PISÁ-s butaságot és a rákot már sikeresen tette nemzeti státuszszimbólummá, ahogy a grazi diliház is magyar nemzeti jelleget öltött, és a dohányboltokkal a dohányzás is nemzeti dohányzássá vált, már csak az hiányzik, hogy nemzeti kisvasút nagyhatalom is legyünk.

Rövidebb élet, hosszabb kisvasút! - kínálja Magyaroszág kormánya az egyre hülyébb választóinak, akik nemrég tudták meg, hogy lemondhatnak a nyudíjas éveikről, és szeretett vezérük a világ legmagasabb nyugdíjkorhatárára zakatol. Érthető, ha a kavicsbányából szalasztott kicsi emberke nem akarja idősekre pocsékolni az ellopott nemzeti vagyont, és a paloták mellett kell a pénzünk egyik gyermekkori álmocskájára, a kisvasútra is. Kicsi ország, kicsi vasút, kicsi ész, kicsi élethossz, sovány PISA.

Lapunk hiába érdeklődött levélben a minisztériumnál, még nem kapott választ arra, igaz-e, miszerint Orbán Viktor a saját farkának méreteit akarja kompenzálni a felcsúti kisvasút meghosszabbításával, miután az Interneten hirdetett péniszhosszabbítók nem vezettek eredményre. De a csendből arra következtethetünk, hogy annál is nagyobbak lehetnek a bajok, és ha Orbán Viktoré tényleg annyira rövid, mint amennyire sejthetjük, akkor a felcsúti kisvasút előbb-utóbb a Föld bolygót is körbe fogja érni, majd a Naprendszer teljes hossza után ki fog lépni a csillagközi térbe. Mindenesetre ahogy most van, semmiképpen nem maradhat, mert Orbán Viktor túl sok verést kapott kiskorában, és túl sok megaláztatás érte.

Nem akarjuk befolyásolni a grazi diliház OPNI géniuszát, de helyesnek tartanánk, ha a gyakran teljesen üresen sihuhuzó, csak a masinisztával zakkantoló felcsúti kisvasút előbb-utóbb Grazig épülne ki, hogy szeretett vezérünk jobb hangulatban tehesse meg a szükséges oda-vissza utakat, míg a magyar nép dolgozik fennkölt uralkodó osztálya és helikopteres prostipartizóinak még nagyobb VIP luxuskényelme, palotaépítései és birtokbirodalom kiterjesztései további gyarapításáért. Mert ha valamiért, akkor ezen nemzeti célokért igazán érdemes az Európai Unió nagypofájú pária putri államában élni és a nyugdíj eltörlésével 70-80 éves korig, halálig robotolni Európa majdnem legpocsékabb béréért, Európa egyik vagy legrosszabb hangulatúvá tett putri országában.

Rövidebb élet, hosszabb kisvasút! Munkára fel, rákos pisás magyarok!

Csillag Ösvény Jósda