2020. 05. 28., Csütörtök
Emil,Csanád névnapja

Megtörtént horror - Kórházi rémfilm, és így hazudott a maffia, hogy a nép felvegye a devizahitelt

Megtörtént horror - Kórházi rémfilm, és így hazudott a maffia, hogy a nép felvegye a devizahitelt
2019-04-09

10 év után kierőszakolt műtét ukrán orvossal, 2 milliós hitelből 10 milliós követelés, 70 ezres havi törlesztő részletből 260 ezer forint havonta, a házát is elvették, a fiánál lakik. 50 éven át dolgozott, évtizedekig ápolónő volt, de 10 éven át nem műtötték meg, mert nem fizetett megvesztegetési pénzt.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád (ÉLI)
(Aki segítségre szorul vagy nekünk segítene: Tel.: +36/30/919-6386.)

 

A hölgy nevét most elhallgatjuk, de a későbbiek folyamán lehet, hogy nyilvánosságra lép. Most nem kérdeztük meg, szerepelne-e ország-világ előtt.

Az ápolónő kálváriája egy devizahitelnek nevezett banki termékkel kezdődött, ami mögött nem volt deviza. A bank munkatársai egységesen azt hazudták, hogy a devizaárfolyam maximum 2-5 %-ot fog ingadozni. Ezt hazudták, azaz megtévesztéssel köttettek szerződést, kimerítve a csalás bűntettét, mert bűnözők. A banki ügyintézők pedig azért voltak bűnözők, mert a bankok - a profitért, a haszonért - bűnözőknek képezték őket.

A bírók is bűnözők, amik pedig mindezen bűntetteket eltussolják, mert bűnözők.

A banki ügyintézők azt is hazudták, hogy ha bármi történik, és az ápolónő fizetésképtelenné válik, nem baj, mert a bank átvállalja a tartozást, csak kösse meg náluk erre a biztosítást. Itt írja alá.

Természetesen a bank nem ember, hanem Csányi Sándor és mindenféle más közveszélyes népirtó hazaáruló bűnöző, ezért a maffia természetesen a bírókhoz hasonlóan mindent a lakosságra terhelt. Abszolút egyoldalúan az átvert több millió ártatlan emberre. A bűnözők tették ezt, mert bűnözők.

Mivel az ápolónő a maffiával kötött szerződést, ezért a devizaárfolyamot a maffia - a tömeges eladósítás és nemzetkifosztás érdekében - mesterségesen radikális módon megváltoztatta. Pl. a havi 70 ezer forintos törlesztő részletből lett havonta 260 ezer, ami dupla akkora, mint az ápolónő nyugdíja. A férje belehalt az orbáni-csányista maffiaüldözésekbe.

Közben az orbáni-csányista szintű maffia további üzleti lehetőséget látott az ápolónőben. Ezért az orbánista-csányista szintű maffia megkereste, és 2 millió forint szintén devizahitelt ajánlottak, azzal a hazugsággal, hogy ezáltal kevesebb lesz az adóssága.

A politikai szervezett bűnözés segítségének hála ez a 2 millió forint azóta már 10 millió forint követelés, azaz kimeríti az uzsorahitelnek olyan kategóriáját, amiért - ha nem orbánista bankár bűnöző a hitelező, akkor - minden egyszerű emberért (amint azt láthattuk a tévé híradásaiban is) kommandó megy, leteperi az uzsorást és hátra kötözött és hátra feszített kezekkel, zubbonyt húzva a fejére elszállítja és börtönbe vágja. Kivéve a gyevi bírót, azaz Orbán Viktor Döbrögit és multimilliárdos bankárista maffia söpredék bandáját, azaz a népirtókat, a Magyar Köztársaság hazaárulóit és esküdt ellenségeit.

A tömeggyilkos szadista miniszterelnök a nép egészségügyét is szétverte, a pénzt pedig saját és rokonai, valamint haverjai zsebébe szétlopta. Azért, mert bűnöző tömeggyilkos.

Így az ápolónő annak ellenére, hogy 50 életévet végigdolgozott, több évtizeden át ápolónőként, a saját epekatasztrófájával sem voltak hajlandók megműteni legalább 10 éven át. A hölgy egyre sűrűbben kellett, hogy mentőt hívjon, egyre sűrűbben szorult gyors orvosi és kórházi ellátásra, de nem fizette le az orvosokat, ezért nem voltak hajlandók megműteni az évtizedeken át ápolónőként dolgozott beteget.

Ekkor az állapota már annyira rossz volt, hogy közölte is, amennyiben nem műtik meg, mostantól 1-2 naponta fogja magát behozatni a mentőkkel. Ezért ott tartották a rutinműtét elvégzésére, amire 10 évig képtelenek voltak, sőt, végül még az orvost is ki tudta választani: egy ukrán orvost választott, mert a magyar orvosokban nem bízott meg többé.

Az ukrán orvos elvégezte a műtétet, és azt közölte az ápolónővel, hogy ilyen súlyos problémákat, amiket a műtét során felfedett, még soha életében nem látott.

Az ápolónő hozzáfűzte: ha nem műtteti meg magát erőszakkal, akkor már ő is halott lenne, ahogyan a férje is belehalt Magyarországba, a hazájába.

Az ápolónő elmondta, hogy amit ő kapott és mindaz, amit elszenvedett Magyarországtól, a hazájától, az egy szörnyű rémregény, és sosem gondolta volna, hogy Magyarország, a hazája ezeket fogja művelni vele. Mindezt úgy, hogy ápolónőként ő hordta be a kórházakba, az idős betegeknek is az ételt, hogy az idősek tudjanak enni.

Csillag Ösvény Jósda