2019. 04. 25., Csütörtök
Márk névnapja

Megmenekülhetnek a devizahitelesek?! Történelmi per Békés megyében

Megmenekülhetnek a devizahitelesek?! Történelmi per Békés megyében
2018-11-16

A bírósági peren bizonyítottá vált, hogy elégtelen volt a bankok tájékoztatása az ügyfelek felé! Az EU törvényei értelmében ezért mindenkinek csak annyit kell visszafizetni, amennyit felvett! Élő adásunkban a bírósági tárgyalás után, a hónap végi bírósági ítélet előtt Békés megyéből jelentkezett élő adással egyszerre a Facebookon és a YouTube-on a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online. A műsorvezető személye és az elhangzott, összeroppantó bizonyítékok hatására érthető, hogy a Facebook adását ismét blokkolták...

A békési per már azért is rendkívüli, mert a bíróság merte vizsgálat tárgyává tenni, hogy vajon elégséges volt-e a bankok tájékoztatása a hitelfelvevők irányában! Ez ebben a sötét országban, ahol - ellentétben pl. Ausztriával, Németországgal, Svájccal, Szingapúrral, az Egyesült Államokkal stb. - még azt is letiltotta a politika, hogy a bankmaffia devizaárfolyam manipulációi miatt vizsgálat induljon a bankok ellen. Ami bankmaffia lebuktatásokra és vizsgálatokra, valamint büntetésekre világszerte sor került, arra Magyarországon - a rendkívül szélsőséges korrupciós maffializmus miatt - nem kerülhetett sor.

A bankokról ugyanis - nyilvános viharú állami vizsgálatok által - világszerte kiderült, hogy törvénytelenül manipulálták az árfolyamot, mégpedig természetesen abból a célból, hogy a hitelfelvevők a lehető legrosszabbul járjanak, és lehetőleg mindenüket elveszítsék, a bankárok pedig a lehető legtöbbet és lehetőleg végtelen időkön át rabolhassanak a lakosságtól és a világ országainak csontig kifosztására. Mindannyiunk és minden utódainak eltörölhetetlen és örök, irreverzibilis elszegélnyítésére, nyomorára és despotizmusba döntésére.

A bankok tehát - vezette le az élő adásban Molnár F. Árpád, a Hírháttér és a HírArténa főszerkesztője - nem tájékoztatták az ügyfeleket, hogy ők azt csinálnak az árfolyammal a lakosság kárára, valamint a saját hasznukra, amit akarnak(!), és arról sem tájékoztatták a hitelfelvevőket, hogy nekik nem csak az az érdekük, hogy az árfolyam történelmi mértékben elszálljon, hanem ehhez minden eszközük adott! Vagyis nyilvánvalóan meg fogják tenni! Ahogyan ez a végrehajtott maffiamerénylet ki is derült világszerte!

Tehát mivel a bankok a legfontosabb tényekről sem tájékoztatták az embereket, ezért az EU-s fogyasztóvédelmi törvények értelmében egyetlen fillért sem kaphatnak senkitől azon kívül, mint amennyit hitel címén felvettek! Ez a törvény! És ez az Európai Unió ö9sszes országának kötelező érvényű törvénye!

Nézzék meg a magyarországi Békés nevű városból közvetített élő adásunkat, amely történelmi súlyú és fontosságú tényeket, megállapításokat és gondolatokat tartalmaz!

Azon már nem is lepődött meg senki, hogy az élőzés - azaz a live stream - során az amerikai Facebook - a nemzetközi botrányokhoz és örök következményekhez vezetett legutóbbi csoportos betiltás után - ismét újabb csodát produkált, amilyennel eddig soha, semmikor, sehol nem találkoztunk és nem hallottunk: annak ellenére, hogy az élő adás közvetítése nem szakadt meg, a nézők üzenetei sorban olvashatók lettek arról, hogy az élő adást már senki nem látja és senki nem hallja (azaz számukra blokkolásra került), a nézők száma tehát nullára zuhant, de közben valakik, valahol továbbra is nézték, mert céljuk nem az volt, hogy ők ne kísérhessék figyelemmel, hanem az, hogy a nyilvánosság ne értesüljön arról, mi történik...

Aki bajban van, netán információval szolgálna vagy másként segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

A Facebookon addig láthatja az adást, amíg azt a 80. perc után nem blokkolták!:

 

 

De ha azt is tudni akarja, mi történt, miután a Facebook élő adását blokkolták,
nézze meg a youtube-on tett streamelést az adás 80. percétől!:

Csillag Ösvény Jósda