2020. 01. 27., Hétfő
Angelika névnapja

Meghalt a Moszad nagy leleplezője, Kőrösi Imre

Meghalt a Moszad nagy leleplezője, Kőrösi Imre
2018-10-04

A volt MDF-es parlamenti képviselő - akit a rendszerváltást leleplező beszéde után zártak ki - Kecskemétről Budapestre utazott vonattal, amikor rosszul lett. Mentőhelikopterrel szállították Budapestre, de gyomorvérzésben meghalt.

 

 

 

 

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Az újkori magyar történelem legfőbb Moszad-leleplezőinek egyike, az egyik legékesebb és legszenvedélyesebb korrupció- és hazaárulás-ellenes szónok 72 éves korában, szerdán hunyt el.

Kőrösi Imre - Lakatos Pállal az oldalán - már akkor elképesztő súlyban és mennyiségben leplezte le többek között az izraeli titkosszolgálatok magyarországi korrupciós bűntetteit és a magyar lakájpártokkal közös köztörvényes bűntetteit és ország-kifosztásait, amikor a magyar nép szó szerint még azt sem tudta, mi az a Moszad.

Kőrösi Imrével e cikk írója, Molnár F. Árpád is jó kapcsolatban volt, és gyakorlatilag Kőrösi Imre nyilvánosságtól visszavonulásáig többször együtt is dolgoztunk. Kőrösi Imre nyilvánosságtól visszavonulása nem volt érthető, mivel rendkívüli tehetség volt, és ha a nyilvánosság előtt hajlandó magát rendszeresen exponálni - amire részemről minden teret megkapott volna -, akkor folyamatosan Magyarország legfőbb tényfeltárói, aktivistái és szabadságszónokai közt lett volna.

Kőrösi Imre volt az egyike azoknak is, akik annak idején belső információkkal szolgáltak arról, hogy e cikk írójának a nevét sem pozitív, sem negatív kontextusban nem szabad kimondani sem a nyomtatott, sem az elektronikus médiában, abszolút elhallgatás övez, és hogy ez óriási teljesítmény, óriási eredmény, legyek erre büszke, mert ez hatalmas teljesítmény! - kiáltotta visszatérően.

Kőrösi Imrét a nyilvánosságtól visszavonulása után is sokszor próbálta valamivel levadászni a politikai rendőrség. Engem is (Molnár F. Árpádot) többször idéztek az ország különböző hivatalaiba, és próbáltak rávenni, hogy valami terhelőt vádaskodjak Kőrösi Imre ellen. Természetesen soha, egyetlen szót sem sikerült kicsikarni. Kőrösi Imre - nem tőlem tudva - maga is megírta egykoron, hogy az állam milyen sok millió forintot költött ellene való titkos nyomozásokra, mindössze pár év leforgása alatt.

A nemzetáruló bűnöző magyar állam sosem nézte jó szemmel, hogy Kőrösi Imre - ahelyett, hogy a többi párthoz és politikushoz hasonlóan behasalt volna a Magyarországot leigázó államok titkosszolgálatai érdekeinek - megtagadta a korrupciós maffializmus és a hazaárulás módozatait, és a legékesebb szabadságbeszédeket tartotta, konkrét külföldi titkosszolgálati korrupciós rablásokat és manővereket leplezve le.

Igazából a nácik egy része volt az egyetlen népi-politikai retardált réteg, akik nem fértek el tőle, és ostobábbnál ostobább támadásokat indítottak ellene, leleplezve eme kuruc in fos réteg nettó hazaáruló és bárkit, bármikor eladni kész egoista pszichopátiáját. Pl. azzal vádolta meg a hazaáruló kuruc in fos sajtóhulladék Kőrösi Imrét, hogy 2006-ban - a lakosság elleni kormány-sortüzek idején - felkelésre uszított a sortüzes-csonttörő kormány megdöntésére, ugyanabban az időben, amikor a jobboldal és a kuruc in fos szintén felkelésre uszított a kormány megdöntésére. Az áruló náci hulladék azzal vádolta meg Kőrösi Imrét - követelve a Gyurcsány-kormánytól, majd a Bajnai-kormánytól Kőrösi Imre letartóztatását és bebörtönzését államellenes vádakkal -, hogy meg akarta dönteni a Gyurcsány-kormányt 2006 őszén. A hazaáruló fasiszta és hitlerista kuruc in fos vádlók pedig eközben nyíltan felvállalva arra uszítottak 2006-ban, hogy erőszakkal meg kell dönteni a Gyurcsány-kormányt.

A kuruc in fos retardált anarchista gyülevész náci bandája nagyon gyűlölte Kőrösi Imrét amiatt is, hogy míg a kuruc in fos nácijai tehetségtelenül zsidóztak a levegőbe, és Hitlernek szalutáltak, mint az idióták, addig Kőrösi Imre a Moszad konkrét titkos bűnügyeit és konkrét akcióit teregette, nevekkel, helyszínekkel és cselekményekkel, ahogyan egy történelmi tényfeltáróhoz illik. A másik oldalon pedig volt a Moszad tehetsége és a kuruc in fos szellemi fogyatékos náci idiótái kéz a kézben, közös nemzet- és hazaárulással.

A hibbant fasiszta kuruc in fos vonal más területeken is ilyen következetesen korlátlanul náci idióta volt. Pl. én voltam az, aki a legtöbb fizikai és konspiratív védelmet, rejtőzködési lehetőséget kínálta Budaházy Györgynek és társainak, amikor az állam vadászott rájuk. Ez külön is súlyosan hatott a kuruc in fos, azaz minden magyar idők legmoslékabb stílusú szennylapja igénytelen anonim firkász bűnözőinek beteg agyára. Miközben szóban Budaházy György és társai minden áron történő védelmét és elrejtését hirdették, aközben iszonyú gyűlölettel őrjöngtek emiatt ellenem, annyira ki akarta húzni a talajt ez a skizofrén hazaáruló szociopata gyűlöletbanda Budaházy György és társai lábai alól.

A magyar korrupciós és Moszad-bűntetteket csőstől leleplező hős, Kőrösi Imre - aki az elmúlt 100 év magyar történelmének egyik legékesebb parlamenti szónoka is - temetése a Kecskeméti Köztemetőben lesz, 2018. október 12-én, pénteken, 13 órakor.

 

 

 

Csillag Ösvény Jósda