2021. 01. 28., Csütörtök
Karola,Károly névnapja

Megfékezi-e Karácsony Gergely a kilakoltató ellenzéket? (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)

Megfékezi-e Karácsony Gergely a kilakoltató ellenzéket? (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)
2019-10-24

Vannak hírhedt kilakoltató ellenzéki pártok és kevésbé hírhedtek. A statisztikáink szerint csak a Jobbik harcol ténylegesen a kilakoltatások ellen, de a többi párt úgy fosztogatja a szegények utolsó mentsvárát, a lakásukat, ahogyan a kispesti, a filmen kokainozó és a maffiaügyeket megbeszélő bukott MSZP-s, Lackner Csaba sorolja, hogyan kell kilakoltatni a szegényeket.

A kormánypárti, fideszes Tarlós Istvánt legyőzve az ellenzéki Karácsony Gergely lett Budapest főpolgármestere, aki a választások után azt mondta, fel kellene számolni az önkormányzati kilakoltatásokat. A hír bizonyára nagyon lesújtotta a DK-s Németh Angélát, Budapest XV. kerületének kilakoltató polgármesterét és a vele kokettáló ellenzéki pártok önkormányzati képviselőit.

Vajon mi lesz most a kilakoltató ellenzéki politikusok ezreivel, lelkivilágukkal és honnan pótolják a Fideszéhez hasonlatos népgyűlölő hatalmi arroganciáikat és a lakosságtól ellopott pénzeket, ha Karácsony Gergely beváltja a szociális fenyegetését, és az eddigi burzsuj imperialista népgyűlölő önkormányzati kilakoltatásokat tényleg leállítja?

A török-kurd-orosz konfliktusról, a kurdok elleni népirtásról és Orbán Viktor népirtó hozzáállásáról és egyebekről is élőben beszélt Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, valamint Vincze Krisztián villamosmérnök, a Póka László által vezetett Nem adom a házamat mozgalom egyik vezetője, a HírAréna Online tudósítója, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület alapító tagja.

Elmondják: Molnár F. Árpád és Vincze Krisztián
Executive Producer: Domján Tibor

Live stream a Facebookon:

 

 

Élő adás a YouTubeon:

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját:
Számlaszám:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda