2021. 01. 17., Vasárnap
Antal,Antónia névnapja

Még több magyart börtönökbe, még állatibb körülmények közé!

Még több magyart börtönökbe, még állatibb körülmények közé!
2016-04-15
2010 óta a magyarok ugrásszerűen meggonoszodhattak, mivel e hitvány faj tagjait példátlan darabszámban börtönzi be a magyar kormány és a Jobbik, valamint népük. A rengeteg gonosztevő magyar tehát végre börtönben ül, noha ezt a közbiztonság javulásában nem érzékeljük, mert mintha a bűnözők továbbra is szabadlábon maradtak volna, sőt...

Cikk: Molnár F. Árpád
(A cikk Friderikusz Sándor ATV-s műsorában
elhangzott számadatok alapján készült.
A beszélgetést Kadló Erzsébet büntetőjogásszal folytatta.)
 
2010 óta - amióta Orbán Viktor és Pintér Sándor kormányra került - a magyarok ugrásszerűen meggonoszodhattak, mivel e hitvány faj tagjait 2010 óta példátlan darabszámban helyezteti előzetes letartóztatásba és ítélteti el a magyar kormány és a Jobbik Magyarországért Mozgalom, valamint népük ilyen irányú követeléseit beteljesítő, közpénzen eltartott rendőri, ügyészi és bírói állomány. A rengeteg gonosztevő magyar tehát végre börtönben ül, noha ezt a közbiztonság javulásában nem érzékeljük, mert mintha a bűnözők továbbra is szabadlábon maradtak volna, sőt, kvázi a II. Világháború tombolása óta ekkora bűnözési frusztrációt és létbizonytalanságot nem tapasztalt a magyar lakosság. Viszont mivel a moslék magyarság példátlan mennyiségű bebörtönzését sikeresen elérte a jobboldali ikerpárt és a polgári lakosság tagjai ellen mindig bosszút hirdető okos és Európában lassan minden téren legutolsóvá fitymálódott impotens és öngyilkos magyar nép, ezért a börtönök túlzsúfoltságában is rekordot döntött a mélyen magyarkodó Vonapárt és ikerpárja, a Föld bolygó talán leghírhedtebb cigánybűnözője, Orbán Viktor.

Bár e pártok és a magyar nép szabadlábon lévő tömegei szerint a bebörtönzöttek mind mocskos állatok, és úgy is kell őket tartani, illetve rosszabb körülmények között, mint az állatokat, ugyanakkor Magyarországnak még nem sikerült teljesen kiszakadnia a civilizált és nála sokkal épebb elméjű államok közösségéből, ezért a nemzetközi szervek megfenyegették Magyarországot, hogy amennyiben nem javítanak a börtönkörülményeken, akkor annak a sok ezer emberjogi bíróságra beadott magyar panaszosnak a beadványát kénytelenek lesznek nyilvánvalóan a panaszosok részére kedvezően elbírálni. Ez hatalmas kártérítési összeget jelentene, amelyet a bebörtönző magyar nép zsebéből húznak ki.

De még nem veszett el minden! Ugyanis a sok hülye választópolgárnak erős vigaszt jelenthet, hogy ugyanakkor egyetlen fillérjébe sem fog ez kerülni a hülye magyar nép orwelli állattartó burzsoáziája és oligarchiája számára, minthogy az uralkodó állattartó elit továbbra is annyi pénzt húz ki népképviselet címén a sok hülye magyar szürke marha vágódisznó zsebéből, amennyit akar. Mivel pedig a magyar állatfajon uralkodó dúsgazdag elittől minden marha barom megtanulhatta, hogy Magyarország a magyar kormánnyal és pártjaival, nem pedig a hülye néppel azonos, így kimondhatjuk, hogy a kártérítések egyetlen fillérjébe sem fognak kerülni Magyarországnak. Az elmocskosodott és elállatiasodott magyar nép meg úgy sem számít, mert az nem Magyarország, hanem valami ön-nyakmetsző, a Facebook és a pornóoldalak előtt a magyar nép ellen gyűlölködő antiszociális és szociopata pártbarom faj. Ez a faj pedig eddig is arra élvezett, mennyi magyar állampolgárt sikerül börtönbe juttatni és mennyire sikerül minél állatibb körülményekbe borítani őket.

A nemzetközi civilizált közösségnek a világ talán leghírhedtebb cigánybűnözője által vezetett magyargyűlölő kormánypáros azt felelte, nem kell kártérítést fizetni az irdatlan hatalmas és egyre duzzadó létszámú bebörtönzött magyar tömegeknek, hanem építenek közpénzen további 5 börtönt. Így tehát a 2010 óta meggonoszodott söpredék magyar népet nagyobb területen lehetne bebörtönöznie a hülye lakosság pénzén eltartott cigány oligarchának és magyarkodó, a magyar családokat mindenféle ürüggyel és bélyeggel tömegével utcára dobató Jobbik Magyarországért Mozgalom magyargyűlölő dúsgazdag, vadkapitalista feudalistáinak.

Ugyanis a jobboldal részéről állati sorba döntött Magyarország felszaporodott bebörtönzöttei esetében olyan anyagok is napvilágra kerültek, hogy hosszú hónapokon vagy éveken át 30 négyzetméteren 17 ember (jobbikosan helyesbítve: 17 állat, tehát magyar) került összezsúfolásra. Azaz egy magyarállatra kevesebb, mint 2 négyzetméter jutott. Ennek örülne is a magyar nép, ha nem vicsorítana rendkívül rosszindulatú gyűlölettel állandóan további és további koncentrációs táborbeli szigorításért és brutalitásért saját honfitársainak százezrei ellen, de méltatlankodva ingatja a fejét a kollektíven bűnös magyar állatfaj vicsorgásai és gyűlölködései láttán a magyar fajnál sokkal felsőbbrendű strasbourgi emberjogi bíróság és az emberjogi világszervezetek. Pedig megérthetnék, hogy disznóknak a disznóól nemcsak nem büdös, hanem minél több abban a maga alá ürített és mindent össze-vissza szart gyűlölködő disznó ürüléke, annál jó szagúbb a jobbikos ikerkormány által putrivá tett és szinte minden tekintetben lezüllött magyar faj számára.

Igaz, hogy a cigánybűnöző oligarcha és általunk eltartott magyargyűlölő haverja, Vona Gábor és szavazóik szerint a kevesebb, mint 2 négyzetméter még mindig túl sok egy bebörtönzött mocskos magyar számára - hiszen magyarok a börtönbe, és az állati sornál alacsonyabbra valók -, ugyanakkor a civilizált viselkedés alapnormáit nem felejtette el a világ annyira, mint azt Magyarország 2010 óta rendkívül meggonoszodott, ezért érthetően tömegével börtönbe vetett mocskos, hitvány népe, amelynek primitív állati tagjai egymást túllicitálva követelik a magyarok még nagyobb tömegeinek bebörtönzését, és még állatibb sorba taszítását.

Igaz magyarokként bízzunk tehát abban, hogy még sok-sok magyarbörtönt sikerül felépítenie a nép pénzén magyargyűlölő igaz jobboldali kormánypárosnak, és még az eddigieknél is sokkal, de sokkal-sokkal több mocskos magyart sikerül előzetes letartóztatásba és börtönbe vetnie a magyarság éppen nem börtönben ülő tagjainak magyargyűlölő orgazmusára, mégpedig a megtorlásokat kizárólag önmaga privilégiumává tett uralkodó osztálynak: a világ talán leghírhedtebb és skizofréniaellenes szerekkel kezelt cigánybűnözőjének, valamint magyargyűlölő társának, Vona Gábornak és általunk dúsgazdag arisztokrataként eltartott barátainak.

Kiáltsuk hát együtt, igaz jobboldali népnemzeti vágóbarom disznókként: le a sok mocskos magyarral, mocskos magyarok!

És lám-lám, egy elmebeteg cigánybűnöző és mélymagyar magyarkodó kvázi náci társa kellett ahhoz, hogy rájöjjünk: akármennyi mocskos magyart sikerül bebörtönözni, és akármennyi börtön épül a mocskos magyar nép bebörtönzésére, sem a magyarság elnyomásából, sem a börtönök számából nem lehet elég soha! Nem, nem, soha!

Nem kell ide külső ellenség, elég ehhez 10 millió marha magyar. És lám-lám, együttesen kiáltották: Éljen Trianon! Éljen Trianon! Bántsd a magyart! Bántsd a magyart! És soha ne lakj jól a vérükkel!
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda