2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Magyarság: a legutolsóvá lett nemzet! (Cikk és rövidfilm!)

Magyarság: a legutolsóvá lett nemzet! (Cikk és rövidfilm!)
2014-10-22
- Előre figyelmeztettem éveken át a magyarokat, hogy (...). (...) Egy ilyen népbe nem szabad pénzt fordítani, mert ez a nép méltatlan rá és nem lehet kivakarni a putriból. - Lényegre törő, erőteljes, tabukat döntögető, nem finomkodó, határozott és lélekbe markoló szavakkal Molnár F. Árpád médiavezető és Kovács Adrienn Nikoletta újságíró, jogvédők. A cikkben idézünk a szavaikból, de mellékeljük a teljes rövidfilmet is!
 
Sz. L.

A rövidfilmet itt is megtekintheti:
 
 
 
A filmben Molnár F. Árpád azzal indít, hogy elmondja, milyen nagy hatást gyakorolt sokakra a 2000-es években készült egyik gyorsfilmje, amiben elmondta, hogy a közérdek és a közjó, a társadalom jólétének és fejlődésének elsődlegessége miatt az embernek kötelessége, hogy olyan kevés költségből éljen, amennyire ez lehetséges és minden pénzét és tehetségét a társadalom iránti szolgálatra fordítsa. Az ő példája közismert: mivel a Tesco-s kenyér, virsli és párizsi volt a legolcsóbb, ezért kizárólag ezeket ette és minden fennmaradó pénzt a közérdekre fordított. Az akkori film sokak lelkiismeretét megszólította és írtak, valamint telefonáltak. Hogy mely részlet volt, ami a leginkább megérintette az embereket, a most készült filmből mindenki megtudhatja. Egyéb iránt az is közismert és mások által sokat emlegetett, hogy amikor Molnár F. Árpád a legolcsóbb élelmiszereket is túl drágának találta, mert a Tesco éppen nem akciózott, olyankor lisztet vízzel és sóval kevert össze, ezt mikrohullámú sütőben 9 percig "érlelte", és ezt ette.

A jogvédő és keresztény főszerkesztő az új rövdfilmben elmondja, hogy akkoriban még Magyarország nem volt az Európai Unió összes tagállama közül a legutolsó. Az MMPI-tesztről is hallhatnak és azt is megtudhatják, hogy ebben a világ talán leghíresebb tesztjében mi volt Molnár F. Árpádnál az, amiben a legmagasabb értéket teljesítette. Ennek ismertetése után Molnár F. Árpád így folytatja:

- Ilyen státusszal mondom, hogy ez a társadalom viszont már nem érdemli meg. Tehát ez a társadalom olyan, hogy az Európai Unió 28 tagállama közül mindenféle kategóriában és minden legfontosabb kategóriában a legutolsó! És nem azért, mert ilyen Orbán Viktor(!), hanem mert ez a társadalom ezt választja! Tendenciózusan ezt választja! Nem csak 2010-ben, hanem azóta is folyamatosan! Ennek a társadalomnak az kell, hogy éljen Ázsia, éljen Orbán Viktor(!); akik azt mondják, hogy Orbán Viktort utálják vagy gyűlölik, azok is azt mondják, hogy éljen Orbán Viktor útja! Éljen Ázsia, éljenek az elnöki diktatúrák, a nyugat az alsórendű, a többpártrendszer alsórendű; elnöki diktatúra kell(!); a minta Putyin és Oroszország, a minta Kína, a minta Szíria és a tömeggyilkos Aszad, tehát valami olyan borzalmas alacsonyrendű gondolkodás, ami miatt, ahogyan Róna Péter mondja, hogy azok a viselkedési paradigmák, és azok a társadalmat önmeghatározó rendszerek, amiket a lakosság önmaga iránt tanúsít, (...) egy olyan lemaradt nemzet, amely nem képes felzárkózni (...) a nyugathoz!

Molnár F. Árpád elmondja, hogy ez úgy lett bevezetve, hogy a kurucinfó és köre őrjöngött erre a legjobban, hogy:

- Előre figyelmeztettem éveken át a magyarokat, hogy az mindig egy népnek a bukása, (...) amikor a nép vágtat a szakadékba, minél jobban vágtat, minél mélyebbre kerül, annál jobban határozza meg magát tökéletesként! A magyarság azt mondta, hogy őket nem lehet, ők tökéletesek és a magyarságot nem lehet bírálni...! Nem lehet bírálni? A Szentatyáról van szó?! Nem akarnak szembesülni a hibáikkal, a bűneikkel, amikbe aztán úgy eltaknyoltak, mint a sz...! Úgy belehasaltak, hogy Európa leghitványabb, legutolsó nemzete! Mindenféle kategóriában! Demokráciában és a demokrácia igényében is a legutolsók! Az emberi jogokban és az emberi jogok igényében is a legutolsók!

Molnár F. Árpád deklarálja:
- Ha öt induló lenne az Európai Unióban, akkor a magyarság az ötödik lenne! Ha tizenöt, akkor tizenötödik! Mivel huszonnyolc induló van, ezért a magyarság a huszonnyolcadik! Most ha megkérdezem, hogy ötven indulóból is az ötvenedik volna?! Tehát egy olyan népbe, ami megátalkodottan primitív és alacsonyrendű - és emiatt, mivel minél alacsonyrendűbb volt, annál inkább abszolútként határozta meg önmagát, tehát - egy ilyen népbe nem szabad pénzt fordítani, mert ez a nép méltatlan rá és nem lehet kivakarni a putriból.

Molnár F. Árpád így összegzi:
- Márpedig a magyarság az Európai Unió putrija! (...)

Kovács Adrienn Nikoletta elmondja:
- Mégis az figyelhető meg, hogy bárhol, ahol valaki is beszél a magyarságról, egy különleges népnek határozzák meg (...).

Molnár F. Árpád szerint:
- És valóban az, mert egy putri nép. Így van.

Kovács Adrienn Nikoletta:
- Különleges helyet foglalnak el és különleges képességűek és ...

Kovács Adriennt idézve: "tombol az egoizmus". Kovács Adrienn is elmondja, amit az utóbbi időkben sokaktól hallani, hogy aki bármivel szembesíti a magyarokat, annak nekitámadnak.

Molnár F. Árpád szerint ez érthető, mivel:
- ... a 28. nemzet, a legutolsó; a sereghajtótól nem is lehet elvárni azt, hogy valamiféle belátás, vagy józan ész, vagy racionalitás, vagy erkölcs, meg minden, hanem ahogyan meghatározták magukat, ahogyan a kurucinfó meghatározta a magyarokat, az volt ugye a hangadó, ahogyan ők meghatározták magukat és a magyarságot, hogy az tökéletes, szent és sérthetetlen. És mindenki ellenség, aki bármilyen hibát emleget. És meg is lett az eredménye: a kuruc in fos népe lett a legutolsó! A legutolsó Európában(!), a legutolsó! Ez egy történelmi szégyen! Mikor volt a magyarság a legutolsó?!

A filmből mélyre hatóan hallhatnak arról is, milyen hatásai voltak sokakra, akik az erőszakosan alacsonyrendűvé tett és minőségen aluliságában követelt kurucinfós magyarságtudattal nem tudtak azonosulni, amelyet a szélsőjobboldali és fasiszta propaganda kizárólagos magyarságként erőszakolt. Molnár F. Árpád kimondatlanul is meghúzza a párhuzamot a kurucinfó-féle állattá programozás és a magyarság elállatiasodásából következő orbánizmus és Orbánia-szemlélet és napi politika között, amely Európa legsötétebb nemzetévé tette a magyarságot.

Sok más érdekességről is hallhatnak, a Jézus Krisztus emberiség iránti szolgálatáról, a rasszizmusról, ezen kívül a magyar jelképektől a vörös csillagon át a horogkeresztig, valamint a szent koronához kapcsolt kurucinfós, mellékhelyiséggel kapcsolatos képzettársításig, amelyet olyan, a szélsőjobboldal által éveken át elkövetett bűntettek okoztak, amiket a film csak érintőlegesen említ. Szó esik arról is, hogy a rasszizmust és a fasizmust miért övezi olyan erőteljes megvetés az egész világon. (A rövidfilm a cikk elején! Tanulságos és emlékezetes, érdemes megnézni!)
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda