2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Magyar Magyar Rabelműség

Magyar Magyar Rabelműség
2017-05-09
Miközben mi - szülők - hegyeket mozgatunk vérvizsgálattal kimutatottan védett gyermekünk túloltástól való megvédése érdekében, a családunk ellen eljáró hatóságok a maguk kis homokozójában játszadoznak - a lányunk életével.

Az MMR oltás hamisított, bulvár betegtájékoztatóira itt a rebulvár ellenállás!
 
Egyáltalán nem a szenzációt hajszolva, a gyógyszergyárak által többnyire félrevezetett olvasók visszavezetése céljából publikáljuk a HírHáttér és a HírAréna oldalán az Andrew Wakefield filmet, egészen friss magyar feliratozással. A monológ az oltások – elsősorban az MMR vakcina – botrányairól szól.
A hivatalok üldözöttjeként - egy korábbi cikksorozat részeként - a még frissebb szülői tapasztalatokat is közlöm.

Nagy Sándor (Naleksz) cikke

A film, József Attila mottójával:
„Emberek, nem vadak - elmék vagyunk!”
 
Kattintson a képre! A film új ablakban fog elindulni vagy letölthetőséget felajánlani.

Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény ugyan részletesen kitér az orvos beteg felé történő tájékoztatási kötelezettségére, de csak tegnapra tudtuk kikutatni számtalan mindhiába tett kérés után az M-M-RVAXPRO halálos kockázatot elismerő anyagát:

A kényszerítő hivatalok a halálos kockázatról szóló (a halált szimbolizáló †-ekkel teli) betegtájékoztatót kérésre és több közérdekű bejelentésre sem közölték, a laikus szülőket csak a legnagyobb adatforgalom miatt fősodratú hírforrások (házipatika, webbeteg) gyógyszergyárak felé elfogult weboldalainak - kozmetikázás miatt hamisított - betegtájékoztatóira szoríttatja. A pdf-ként megjelölt M-M-RVAXPRO alkalmazási előiratában az áll, hogy összesen egyszeri oltás javasolt. A másodszori újraoltás csak abban az esetben indokolt, ha az első nem hozott megfelelő eredményt "A második dózis azon személyeknél szükséges, akik bármilyen okból kifolyólag nem reagálnak az első dózisra." (4.2 pont).

A ismétlési kötelezőség miatt egy másik készítményt is kellett törzskönyveztetni, amely kísérőiratában többszöri alkalmazás megengedett, sőt, javasolt, bár a készítmény teljesen azonos, mindkettő élő, attenuált, mindkettő humán diploid és csirkeembrió sejteken tenyésztett. A hatásmechanizmus is teljesen megegyezik. Más a gyártó (többnyire ugyanazzal az Andrew Wakefield által is leleplezett – fenti videó  26:25-től 30:18-ig - részvényes tulajdonosi háttérrel rendelkező, ugyanúgy vélhetően csaló angol gyógyszergyár), csak elméletileg más a készítmény, így más a dosszié. Ha 12 évesen M-M-RVAXPRO-val oltanak újra megfelelően reagált gyereket (mint ahogy ezt a nagy többségnél vizsgálatok nélkül teszik is), az figyelmen kívül hagyott jogszabálysértés; ha más nevű (Priorix) azonos készítménnyel, az meg a kötelezőséghez a számlagyáros maffiák által jól ismerten lepapírozott csalással igazítva alkalmazható. Csakhogy ezzel félrevezetnek szülőket, hivatalokat, orvosokat, jogászokat, törvényhozókat egyaránt, hamis irányba terelik az egész hazai közvéleményt. Felnövekvő magyar generációkat gátlástalanul veszélyeztetnek, hogy busás profittal eladhassák a nyugaton egye nehezebben eladható termékeiket. Kevés olyan nemzet van, ami üzent hadat a Szovjetuniónak, üzent hadat az USA-nak, jó lenne, ha végre a rabelműség nélkül ezen a téren kimondanánk a BREXIT-et.

A Priorix betegtájékoztatójából elég kiemelni csak a Guillain–Barré-szindrómát, ami a hivatalos betegtájékoztatójában bevallottan 10000-ből legalább 1-szer előforduló mellékhatás, és ehhez hozzáadni "A Guillain–Barré-szindróma halálos kimenetelű is lehet, amennyiben különböző komplikációk lépnek fel, úgy mint súlyos fertőzések, vérrögök vagy szívleállás az idegrendszer helytelen működése miatt. A megfelelő kezelés ellenére ez az esetek 5%-ban bekövetkezik." szakmai publikációt [Yuki N, Hartung HP - 2012. június 14. - „Guillain–Barré Syndrome”. New England Journal of Medicine 366 (24), 2294–2304. o.], akkor kétszázezer Priorix oltásban részesített gyerek oltás által kivégzettei közül legalább 1 az Guillain–Barré-szindrómában hal meg.

E cikk szerzője eredetileg gépész tervezőmérnök. Ha olyan gépet tervezett volna, amely minden kétszázezredik esetben megölt volna minimum egy felhasználót, biztos, hogy mindenki megelégedésére lecsukják és a mérnökiroda helyét sóval felszántják...

A Magyarországon törzskönyvezett mindkét MMR készítmény halálos kockázatú, élve azonban abszolút emberi jogainkkal, nem járulunk hozzá egyikhez sem, így mától a gyerek iskolatáskája az alább közölt oltási tilalmat is tartalmazza. (Bennünk, szülőkben már régóta össze dőlt egy világ, de reggel elkaptuk azt a pillanatot, amikor az átolvasás közben a lányunkban is megtörtént ugyanez...)

OLTÁSI TILALOM
 
Lányunk, N. E. védett kanyaró és mumpsz esetében, rubeolára nem fogékony.
A WHO hivatalos és legfrissebb szakmai irányelve szerint nem oltandó.
A gyermek legfőbb érdekének elve értelmében a halálos kockázatú MMRII túloltást megtiltjuk.
A tilalom rosszindulatú megszegői (elkövető, segéd, felbujtó) ellen a nyilvánosság felhasználásával polgári és büntető eljárásokat kezdeményezünk, mind hazai, mind nemzetközi szinten, hivatalos és titkosszolgálati vonalon egyaránt, mindaddig, amíg a bűnözők kért felelősségre vonása elmarad.
 
  Tisztelettel:
          Szülők
 
Kelt: Budapest, 2017. május 8.

 

Nagy Sándor (Naleksz)
Soroksár, 2017. május 8.

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

Csillag Ösvény Jósda