2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Magyar Hírlap, Vélemény rovat: véleményünk, mint gyurma! (Plusz Videókomment)

Magyar Hírlap, Vélemény rovat: véleményünk, mint gyurma! (Plusz Videókomment)
2014-06-15
A Széles Gábor milliárdos tulajdonába tartozó, fideszes Magyar Hírlap Vélemény rovatának sajtósait és szavait villámelemezték Molnár F. Árpád és Domján Tibor, ingyenes emberjogvédők és újságírók. Egy rövid ismertetés mellett a ma publikált, 5 perces rövidfilmet is láthatják.
 
Komment:
Molnár F. Árpád (ÉLI) és Domján Tibor
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Cover Name Band együttes

Mint azt Molnár F. Árpád a rövidfilmben - Kiszelly Zoltán fideszes "politológusról" asszociálva elmondta: a politológus szakmának - Orbán Viktor előtt - még volt presztízse Magyarországon. A politológusok pártossága távolról sem volt olyan szélsőséges, mint ma, és mint pl. Kiszelly Zoltán esetében - mondta. A Fidesz újságírói - mint a rövidfilmben érintett Bayer Zsolt, Szajlai Csaba, Szentmihályi Szabó Péter, Zila János - aszerint véleményeznek, ahogyan azt Orbán Viktor elvárja - sugallta Molnár F. Árpád.

Domján Tibor sarkosabban nyilatkozott Molnár F. Árpádhoz képest a régi és a mai politológusok, helyesebben a Fidesz politológusai színvonaláról.

Molnár F. Árpád és Domján Tibor a felcsúti pártfutball klánt és a brazil helyzetet is összevetette, ezen belül a brazil és a magyar oligarchia, valamint a brazil és a magyar nép vonatkozásában.

Molnár F. Árpád sajnálja, hogy Orbán Viktornak nem a gombfoci a hobbija, mert akkor sokkal jobban járna a magyar lakosság.

Az 5 perces gyorsfilmet a következő média-lejátszón is láthatják:
 

Csillag Ösvény Jósda