2020. 09. 29., Kedd
Mihály névnapja

Ma dobták utcára az agykárosodott cukorbeteget, bútoraival együtt, később infarktusgyanúval vitték kórházba

Ma dobták utcára az agykárosodott cukorbeteget, bútoraival együtt, később infarktusgyanúval vitték kórházba
2019-10-31

A stroke miatt agykárosodott, feledékenységben, a szobatisztaság hiányában stb. szenvedő férfit az orbáni bankárlakáj hatóságok a ma reggeli hidegben, 9-kor dobták utcára, és vele együtt tették a közterületre a bútorait is.

(A fotó szemléltetés.)

A Ferenczi és Társai Végrehajtói Iroda embergyűlölő és a hitleri fasizmus zsidók elleni gaztetteit hűen másoló szociopata napi rutinjának megfelelően a férfi ellen eljáró végrehajtók (még nem tudjuk, melyik banda) sem voltak tekintettel semmire. L. Gyulát úgy lakoltatták ki, hogy az egészségi állapotára sem vetettek egyetlen pikogramm figyelmet sem. Kib...ták az utcára és sorsára hagyták, minden ingóságaival egyetemben.

Mint azt Katona Gina jogvédő telefonon sírva elmondta: L. Gyula a kilakoltatása után azzal indult el - az utcára dobott bútorait hátrahagyva -, hogy öngyilkos lesz.

A férfit nem sokkal később sikerült megtalálni: az öngyilkosságig nem juthatott el, mert nagyon rosszul lett. A beszámolók szerint a mentő szirénázva vitte el. Már a mentőautóban infúzióra kötötték; a vércukra 24 volt, ami életveszélyes, már a lábára állni sem tudott. Az életveszélyes cukrával és infarktusgyanúval szállították a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetbe.

A férfit ma reggel 9 órakor lakoltatta ki az EBRD-paktumos bankárfetisiszta orbáni végrehajtói maffia a Budapest, X. kerület (Kőbánya), Maláta utca 17., fsz. 2. szám alatti otthonából.

A HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, Molnár F. Árpád már szervezi a szükséges iratok beszerzését, mivel a jogvédő szervezet büntető feljelentést tesz a végrehajtó és a végrehajtásban részt vett személyek ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés (Büntető törvénykönyv 165. §), valamint mivel a beszámolók szerint a végrehajtó írta alá az írásképtelen L. Gyula helyett a kilakoltatási dokumentumot, ezért közokirat-hamisítás miatt is (Büntető törvénykönyv 342. § és 343. §).

Molnár F. Árpád elmondta, hogy tekintettel A Ferenczi és Társai Végrehajtói Iroda, valamint Bató András XXII. kerületi pintérista rendőrkapitány magyar történelembe égett, elképesztően hitvány és gerinctelen népirtó gaztettei miatt, minden esetben büntető feljelentésekkel és nyilvános kampányokkal fogják támadni a végrehajtókat és a népellenes tettekben bármilyen módon részt vett rendőröket.

- Új alapokra helyezzük a rendőrséghez és Orbán Viktorhoz, valamint Pintér Sándorhoz és bűnöző haverjaikhoz való viszonyunkat, ami a sokkal korábbi, legradikálisabb háborúk módszereit idézi - mondta Molnár F. Árpád. - Bató András, a XXII. kerületi rendőrkapitány és bűntársai, valamint a Bató-bandával kéz a kézben glasszáló és pusztító Ferenczi és Társai Végrehajtói Iroda emberei jócskán túllépték azt a vörös vonalat, ami minket radikális irányváltásra és megoldásokra vezetett.

 

L. Gyula kilakoltatási ügyéről ma reggel szereztünk tudomást, amikor Katona Gina jogvédő értesített minket, mondván, hogy ma délután, 13:30-kor fogják kilakoltatni a férfit. Molnár F. Árpád kérte Katona Ginát, hogy szerezzen be erről dokumentumot, nehogy lyukra fussunk. Eztán hamar kiderült, és Katona Gina sírva hívta Molnárt F. Árpádot, hogy a férfit ma reggel 9-kor kilakoltatták, és hogy lehet ilyet elkövetni egy stroke-os, maga alá ürítő beteg emberrel, és miféle rendszerben élünk?

Jelenleg a szükséges iratok beszerzése zajlik, amit legalább két büntető feljelentés fog követni, természetesen állandósult médiakampánnyal egyetemben Bató András kilakoltató és lakosságüldöző rendőr alezredes és társai, azaz Ferencziék végrehajtó bandája tetteinek ismertetésével egybekötve.

Bató András rendőrkapitány nemzetbiztonságra is élesen veszedelmes intoleráns szociopata és a lakosság széles tömegeit provokáló alávaló cselekményei miatt, és végrehajtó cimborái miatt, a tervek szerint külön visszatérő jelentések fognak készülni róluk a titkosszolgálatok, valamint Pintér Sándor és Orbán Viktor számára.

Ferenci és Társai azt is elérték, hogy a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület mostantól követelje Orbán Viktortól, hogy törvényileg darálja be a Ferenczi és Társai kilakoltató bandák ama milliós vagyonszerzési gaztetteinek lehetőségeit, ami pl. a napról napra egyre hírhedtebb kilakoltatási ügynél, Majzer Ildikó és férje utcára dobásánál is történt, hogy a Ferenczi és Társai végrehajtói banda több milliót számolt el magának végrehajtói munkadíjként, mint amennyi Majzer Ildikó és férje teljes tartozása volt! Amíg ezeket a Ferenczi és Társai-féle, a legrohadtabb apartheid, feudalista despota rendszereket idéző népgyűlölő vagyonszerzéseket Orbán Viktor le nem tapossa, a legradikálisabb kampányokra számíthat.

 

---

Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját:
Számlaszám:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Csillag Ösvény Jósda