2021. 01. 27., Szerda
Angelika névnapja

Lenkei Gábor szerint a Facebook - fizetett hirdetés esetén is - kevés oldallájkolójának juttatja el a bejegyzéseit

Lenkei Gábor szerint a Facebook - fizetett hirdetés esetén is - kevés oldallájkolójának juttatja el a bejegyzéseit
2020-06-17

Nem csak a Lenkei vitaminok megteremtője reklamál emiatt, hanem gyakorlatilag a világ minden népe, miközben a Facebook átláthatatlan működése ellenére kirobbant világméretű botrányokról a világsajtóból is visszatérően értesülhetünk.

Dr. Lenkei Gábor a Facebook-oldalán, bejegyzéseihez mellékelve többször is megosztotta az alábbiakat, amikről egyébként a világ minden népeinek lakosai is folytatólagosan reklamálnak a Facebook működése vonatkozásában. A Facebooknak pedig nincs alapja cáfolni az ilyen híreket, mivel a világ minden országát és annak parlamenti választásait stb. - a világméretű cenzúrák abszolút önkényes gyakorlásával és a hírek célközönségeinek önkényes leszabályozásával - irányítása alá vonni akaró multinacionális vállalat totalitárius önkényességgel avatkozik be a Föld bolygó összes országának állami, pártpolitikai, parlamentáris, demokratikus és diktatórikus belügyeibe, a saját kedve és vélt érdekei szerint korlátozva illetve betiltva a sajtószabadságot és a szólásszabadságot, meghatározva azt is, mely pártok, baloldali, jobboldali és független médiaorgánumok, jogvédők, jogászok és civilek szólalhatnak meg, és kiket kell részlegesen illetve teljesen elhallgattatni és kirekeszteni, kizárni az Emberiség minden népéből és nemzetéből.

Dr. Lenkei Gábor a Facebookon megjelenés hiányosságait bírálta. Az ő ismételt Facebook-bejegyzéseiből idézzük:

 

"Ezen a csatornán a fizetett hirdetés nélkül közzétett üzeneteim az oldalamat kedvelő embereknek csak 5-6%-át érik el.
200 ezer emberből csak 10-12 ezer embert.

Kipróbáltam azt is, hogy fizetek azért, hogy az üzenetem minden olyan emberhez eljusson, aki kedveli az oldalam. Az eredmény: kevesebb mint 42 %.
Az oldalt kedvelők 58%-a még akkor sem kapja meg az üzenetem ha fizetek érte.

Így aztán kötelességemnek tartottam, hogy biztosítsak egy olyan felületet, ahol mindenki, aki értesítéseket szeretne kapni tőlem, garantáltan meg is kapja azokat.

Ez a felületet az új videócsatornám biztosítja az Ön számára.
A videócsatorna elérhetősége: www.drlenkeichannel.com.

Ön kétféle módon maradhat kapcsolatban velem.
1. Csak arról kér értesítéseket, ha új kisfilmet tettem elérhetővé.
Ez esetben válassza a „Feliratkozás” lehetőséget.
2. Az új kisfilmekről szóló értesítéseken túl
a. szeretne további információkat is kapni tőlem,
b. szeretne jogosultságot szerezni arra is, hogy kifejthesse és közzétehesse a véleményét.
Ez esetben válassza a „Regisztráció” lehetőséget.

A www.drlenkeichannel.com oldalon mindkét lehetőséget megtalálja.
Ön dönt, hogy melyiket választja.

Szeretettel várom.
Baráti üdvözlettel: Dr. Lenkei Gábor"

 

 

 

 

 

---

Kérjük azokat, akiknek bármilyen téren közlendőjük, ötleteik vagy megbeszélni valójuk van, akkor hívjanak minket, de ne azzal, hogy ha gondoljuk, akkor a jövő héten vagy később keressük meg őket, mert függetlenül az illetők akármilyen magas beosztásától, sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy a rengeteg megjegyzendő és elvégezni való munka mellett ezen elérhetőségekről és feladatütemezésekről külön gondoskodjunk. Hanem aki bármit közölni vagy feltárni akar, az keressen minket és megtaláljuk a módját.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda