2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Legyőzhető az USA? - Villámanalízis: Molnár F. Árpád (Videóval!)

Legyőzhető az USA? - Villámanalízis: Molnár F. Árpád (Videóval!)
2014-10-18
Ha összefogna a világ, legyőzhetné az USÁ-t? Hogyan kell háborút nyerni és miért veszít el a magyarság minden napi háborút, miért a legutolsó Európa összes állama közül? Ezek mentén a nemzetközi részecskegyorsítóról, a CERN-ről, a genetikai kutatásokról, de még az Iszlám Állam elleni feltétlen győzelemről is Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője a ma készült filmes villámelemzésben.
 
Sz. L.

A gyorsfilmben említésre kerül Pat Robertson - a 700-as klub műsorvezetője - mellett a népszerű közgazdász, Róna Péter is, aki kevesebb, mint egy hónapja így nyilatkozott az Általános Vállalkozási Főiskolán tartott előadásán:

- Az az életszemlélet és azok a viselkedési paradigmák, amelyek jellemzik a magyar társadalmat, egyszerűen nem képesek a fejlett világhoz való felzárkózást biztosítani.

A filmben Molnár F. Árpád emlékeztet arra, hogy a magyarság az Európai Unió 28 tagállama közül a 28., azaz a legutolsó helyen áll. Mint azt némi okfejtést követően és megelőzően - az ismétlődő választási eredményekre is kitérve - elmondja:

- Expressis verbis, a magyarság tényleg a legutolsó egész Európában (...). (...) A magyarság nem képes helyes döntéseket hozni (...). (...) Ez nem igazán szélsőjobboldali retorika, de ahogyan a szélsőjobboldal tekinti a cigányságot, hogy [a magyarság] egy lemaradt nép, ami most már nem nézheti le a cigányságot, hiszen a világ országai közül, Európában legalábbis azon a szinten van, hogy a magyarság Európa cigánysága, amelyet nem lehet kivakarni a putriból.

A 8 perces film itt is látható és hallható:
 
 
Előadó:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Operatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta
Executive Producer:
Emma Paradigma
Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Sid Modwooder
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda