2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Leesett a hó, melege van - Molnár Krisztián vlogger első idei videója

Leesett a hó, melege van - Molnár Krisztián vlogger első idei videója
2015-01-05
Melege van és leesett a hó - nagyjából ezzel a videobeszámolóval kezdte a 2015-ös új esztendőt Molnár Krisztián, a debreceni vlogger, akinek létezésére egyik zeneszerzőnk és 3D-s grafikusunk, Sid Modwooder hívta fel a figyelmünket még 2014-ben. No, nem a vlogger tehetsége, hanem egyedi jelensége miatt.
 
Sz. L.

A huszas évei első felében járó Molnár Krisztián - aki a szüleinél lakik - arról készít felvételeket, ahogyan számítógépes játékokkal játszik, dohányzik, eszik, alkoholt iszik és arra - mert utálja az alkohol ízét - nagy sebességgel kólát és más üdítőt nyel.

Az utóbbi időben pedig - nagyon helyesen - letiltotta a videóihoz való hozzászólás és lájkolás lehetőségeit, mivel már nagyon régóta vagy éppen kezdetektől fogva elárasztották a Büntető törvénykönyv értelmében halmozottan büntethető becsületsértő, rágalmazó és zaklató őrjöngők szitkozódásai és mocskolódó rágalmai. Amikor pedig soká és nagy néha visszaszólt, olyankor alpári népi fenyegetőzés indult, amelyben ő és sokszor családja elleni tettleges fellépéssel, lakásbetörésekkel és megtámadásával stb. fenyegették meg.

Most annak apropóján teszünk róla említést - természetes, hogy mindenképpen a törvényes keretek és a jó ízlés határai között -, hogy miközben Magyarországon 4,8 millió ember él szegénységben (ez a jelenlegi lakosság fele), helytelennek tűnik, hogy sokan annyira fűtenek, hogy lakásukban rövid ujjú ingben kell az időt múlatniuk. A vagyon is egyre nagyobb szégyen Magyarországon, nemhogy a pénzt a levegőbe elégető fűtés, hiszen Orbán Viktor miniszterelnöksége óta lassan nem csak meggazdagodni, de megélni sem lehet tisztességes módon. Senki esetében nem erkölcsös, ha ilyen körülmények között, ennyire bűnöző és az EU-ban legutolsónak számító kormány (az Orbán Viktor vezetésével működő Fidesz) tombolása idején bárki olyan erősen fűt télen, hogy még egy hosszú ujjú inget sem bír meg magán, mialatt odakint pedig esik a hó.

Ez nem csak Molnár Krisztiánékra, hanem mindenkire vonatkozik. Hogy a közismert egészségügyi következményeket, amikkel a túlzott fűtés jár - így pl. a baktérium- és vírustenyészet -, ne is részletezzük.
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda