2020. 07. 11., Szombat
Nóra,Lili névnapja

Lázár János számít a CIA-ra és a Moszadra, továbbá, hogy övé lesz a legjobb Információs Hivatal

Lázár János számít a CIA-ra és a Moszadra, továbbá, hogy övé lesz a legjobb Információs Hivatal
2014-06-05
Lázár János, aki már privát szórakozásaiból eredően is képes adókivetést generálni, két nemzetbiztonsági meghallgatás apropóján sajtónyilvánosan elmondta, hogy szükségesnek tartja az Információs Hivatal átalakítását és megerősítését, ami ugyan a közigazgatási államtitkársághoz tartozna, de azt valójában ő irányítaná egy helyetttes államtitkárral. Ehhez, nyilván jóval nagyobb költségvetési forrás is dukál, de mivel közpénzről van szó, nem jelent majd gondot.
 
A csomag mellé vízió is jár: Lázár János azt szeretné, ha néhány éven belül az övé lenne a legjobb Információs Hivatal(?) nem mellesleg megpendítette azt is, hogy mennyire fontos számára, a CIA-val és az izraeli titkosszolgálattal való szoros kapcsolattartás. 

Domján Tibor, Budapest
 
 
 
 
 
"Érdekes szerkezeti változás, és törvénymódosítást igényel, hogy a kormány bevezeti a miniszterhelyettes intézményét, mert a parlamenti kapcsolattartás keretében szükség van arra, hogy tapasztalt, politikai felhatalmazással rendelkező ember képviselje a parlamentben és a bizottságokban a minisztert"mondta Lázár János, helyettese személyéről azonban nem nyilatkozott. 

Lázár mindkét bizottsági meghallgatásban hangsúlyozta, hogy a miniszterelnökséghez tartozik annak a 300 milliárd forint értékű stratégiai megállapodásnak a felügyelete is, amit a Deutsche Telekommal kötött a kormány, és az a lényege, hogy széles sávú internetet akarnak biztosítani mindenhol az országban. (Origo)

Csillag Ösvény Jósda