2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Lapít a Hír Tv a Molnár F. Árpád által javasolt közös drogteszt ügyében

Lapít a Hír Tv a Molnár F. Árpád által javasolt közös drogteszt ügyében
2014-12-31
Miután az orbáni Hír tv valami elképesztő undorító, rosszindulatú és provokatív módon belekötött több országos médiába azzal, hogy ki mernek-e állni drogtesztre - miközben a Hír tv saját újságíróit nem merte erre a célra felajánlani -, levelet írtam a Hír tv-nek, azzal, hogy én viszont nem csak vizelettesztre hívom ki őket - amire ők hívtak több, Orbán Viktort bíráló lapot -, hanem vizelet-, vér-, hajvizsgálatra, meg amit még a modern tudomány elbír -  olvasható Molnár F. Árpád blogjában, de az esetről szó volt már a HírAréna hasábjain is.

Domján Tibor, Budapest
 
 
Molnár szerint a vizeletteszttel nagyon könnyű csalni, mivel pár napos drogkihagyás után jobbára semmi nem mutatható ki, de például a hajszálból minimum félévre, más vizsgálatok esetében hosszú évekre visszamenőleg is kimutatható a drogfogyasztás. Márpedig - írja blogjában - ha olyan utolsó hazug és megbízhatatlan, mindenféle rekordbűnözést támogató bandáról van szó, amilyenek a Hír tv lakájai, akkor a vizeletcsalás a minimum, amit alapból feltételez róluk az ember. Molnár - a csalások elkerülése érdekében - eredetileg sem csupán vizelettesztre, hanem a lehető legteljesebb spektrumú vizsgálatra hívta ki a Hír tv-seket.
 
 
Molnár leírja azt is, hogy bár a Hír Tv által megkeresett lapok egyáltalán nem érdemelnek védelmet, Orbán Viktor újságírók elleni kriminalizálását személyes sértésnek és személye kriminalizálásának vette, ezért  a teljes nyilvánosság előtt szándékozik kiállni teljes spektrumú drogtesztre a más médiumokat kritizáló Hír Tv-sekkel szemben.
 
Az ügy eddigi állásáról a kövekezőképpen nyilatkozik:
Mondanom sem kell, hogy annak ellenére, hogy eredetileg a Hír tv-nek írt levelet is elküldtem – a Hír tv-n kívül – több száz további címre (országgyűlési képviselőktől, miniszterelnökökön át, számos vezető médiának stb.), egy fia hivatalos választ sem mert írni a Hír tv-től senki és természetesen telefonon is annyira mernek felhívni, mint iskolakerülő és bukott tanuló a fizikatanárát.
A teljes írás >>> ide kattintva <<< olvasható.
 
Kapcsolódó cikk:
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda