2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Kulisszatitkainkból, és Patológiás fizikustársadalom (Műsorunk)

Kulisszatitkainkból, és Patológiás fizikustársadalom (Műsorunk)
2016-11-04
Érdekes, nagyon tanulságos, és erkölcsi tanulságokban is bővelkedő legújabb műsor Emma Paradigmával és Molnár F. Árpáddal. A tartalomban...
 
Sz. L.

Médiatitkokból. Kiket érdemes felépíteni és kiket nem szabad? Tudni lehet, kik alkalmasak, meddig azok, valamint mikor és milyen okokból fognak elbukni.

Valódibb keresztény vagy ateista közösségi szellemi műhely egy sem létezik. Valamint: az ingyenes jogvédelem is szinte teljesen halálra ítéltetett. Valamint: a magyarság teljesen halott a tiszta lelkű szellemi műhelyekre.

Érdemes-e jónak lenni, és hol az a határ, amikor - mint a fizikusok jelentős részénél - a hitványság már szégyen és pszichopátiás bizonyítvány? Hitvány, troll és impotens fizikus-degenerációk.

Sok viselkedés- és erkölcsi tanulságokkal szolgáló érdekes műsorunk Emma Paradigmával, a Hírháttér és a HírAréna munkatársával, az Alsóörsi Hírhatár korábbi újságírójával, vidéki tudósítónkkal, valamint Molnár F. Árpáddal, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztőjével, a HírAréna Online főszerkesztőjével, több más lap korábbi újságírójával, főszerkesztőjével, aki ellen folytatott politikai üldözések híre, ellopott amerikai hírszerző jelentések által bekerült a WikiLeaks-be is.
 
Kulisszatitkainkból, és Patológiás fizikustársadalom
(Molnár F. Árpád - Emma Paradigma)

(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 16.)

 

Az USA által megsemmisített link:

 
 
Megbeszélik:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
Emma Paradigma

Executive producer:
Domján Tibor
Molnár F. Árpád (ELI)
Emma Paradigma

Zeneszerző és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder
 
 

Csillag Ösvény Jósda