2019. 11. 14., Csütörtök
Aliz névnapja

Közvetítés: Szél Bernadettől Z. Kárpátig sokan felszólaltak a devizahitelesekért tüntetésen

Közvetítés: Szél Bernadettől Z. Kárpátig sokan felszólaltak a devizahitelesekért tüntetésen
2019-03-30

Még néhány név: Bíró Ica, Szepesházi Péter volt bíró, Kásler Árpád, Zomborszki-Fehér Zsolt, Szakács László (MSZP), Balog István, Polgár Zoltán, Bognár Tibor, Bali Péter és sokan mások felszólaltak a Kúria és az orbáni bankárrendszer szervezett népirtásai ellen, az Európai Uniós törvények és jogszabályok érvényesítéséért. A tüntetést élőben közvetítette a Hírháttér-HírAréna, Molnár F. Árpáddal.

Orbán Viktor és társai ugyanis megállították Brüsszelt, de nem Brüsszel lakoltatta ki és dobja utcára a magyar családok tízezreit, hanem Magyarország keresztapája, Orbán Viktor és a Kúria vezető hiénái. Míg a Stop Soros több tízmilliárd forintba került elmebaj kampánya közben Orbán Viktor három év alatt 86 ezer migránst hozott az országba, aközben - a legfőbb bevándorló pártként - viszont megállította Brüsszelt, hogy kifizethetetlen adósságspirálba döntse Magyarország gazdaságát és annak 10 millió lakosát. Hiszen azzal, hogy a magyar népet végtelen kifizetésre kötelezte a világ leggazdagabb 1 %-át képező bankármaffia további vagyongyarapítására, mind a 10 millió magyart örök adóstabszolgaságba sortüzelte a grazi sortüzes.

A barbárság és a népirtás ellen, az Európai Unió részéről megkövetelt szabadságjogokért tüntettek pártemberek, pártonkívüliek, civil szervezeti vezetők, aktivisták és minden szervezeten kívüli magyar állampolgárok.

Ha bajban van, ha bármi kapcsán információi vannak, vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Élő közvetítés: Molnár F. Árpád
Executive Producer: Domján Tibor

A Facebookon:

 

 

Később több YouTube-felületre is feltöltésre került:

Csillag Ösvény Jósda